Ansøgningsfristen er desværre udløbet, men der
er mange andre jobs at søge på Danmarks
største jobportal for unge under 30 år.
Klik her, for at se de nye jobs nu.

Vil du gerne arbejde i en god sags tjeneste?

Storm Group

Storm Group

Ansøgningsfrist:
18. Mar 2012

Løn:
Efter aftale

Sted:
København

Arbejdstimer:
Fuldtid

over 18 år

I et job som sælger kan man møde mange udfordringer som kan bremse en i at nå frem til sit resultat. Spørgsmålet er hvordan man bearbejder de daglige problemstillinger.

Vi kender alle sammen talemåden ”om glasset er halv fyldt eller halv tomt”, hvilket giver et fint billede på hvordan vi som mennesker opfatter ting anderledes og hvordan man kan vælge at være optimistisk indstillet. 

Men dette er ikke bestemt fra naturens side, men er til gengæld et valg man kan træffe og en kompetence man kan arbejde på at styrke.

Det er vi klar over, og ved hvor stor betydning det har som sælger at være positivt indstillet og være villig til at se problemstillinger som udfordringer i stedet for at se dem som problemer.

Vi søger netop nu 2 sælgere der har den indstilling at de gerne vil lære mere, lære hvordan man får det bedste frem i salget og hvordan man skaber den bedste forståelse gennem kundeservice og produktkendskab.

 

Vi forventer at du er:

-       Selvkørende, drevent og entusiastisk.

-       Smilende, udholden og målrettet.

-       Villig til at lære og lære fra dig.

-       Med tiden, påtage dig mere ansvar.

 

Arbejdet består i at opsøge danske kunder i offentlige miljøer så som shoppingcentre, dagligvarebutikker, til messer og markeder. Her vil du, fra din forudaftalte plads, komme i dialog med forbipasserende kunder og fortælle om en af landets største velgørende organisationer. Her vil kunden have mulighed for at bakke op og blive medlem af organisationen.

 

Der vil være et udpræget fokus på salg og kundeservice og derfor forventer vi at du går til opgaven med en høj kvalitet og en vilje til at kæmpe for resultater.

 

 

Har dette fanget din interesse så send din ansøgning og 3 gode grunde til hvorfor vi skal vælge dig til jobbet.

 

Send ansøgning og cv til:  1656@stormgroup.dk

 

Vi giver alle ansøgere svar indenfor 14 dage. 

| Mere