Ansøgningsfristen er desværre udløbet, men der
er mange andre jobs at søge på Danmarks
største jobportal for unge under 30 år.
Klik her, for at se de nye jobs nu.

1. assistent deltid døgnNetto

Netto Danmark

Netto Danmark

Ansøgningsfrist:
06. Apr 2012

Løn:
Efter overenskomst

Sted:
Køge

Arbejdstimer:
Cirka to vagter ugentligt

over 18 år
Ansøg

 

Vil du have verdens bedste studiejob?

Til vores IT-kompetence og servicecenter søger vi hurtigst muligt en IT-konsulent på deltid til at indgå i et stærkt og dynamisk team. Der er tale om en servicefunktion med bred kontaktflade til vores butikker og internt i organisationen. Du vil referere til firmaets IT-chef.

Sådan er dine opgaver

  • Daglig telefonsupport til butikker, administration og lager på alle IT-systemer. Du skal sikre, at brugerne altid får så kompetent en service som muligt, samt føler, at de får en god og professionel support, til efterfølgende at kunne arbejde videre
  • Løsning af Ad hoc opgaver

Sådan er du

Som person er du fleksibel og mere end almindelig serviceminded. Du arbejder målrettet og har en praktisk tilgang til arbejdsopgaverne. Endvidere er du pligtopfyldende og er god til at følge opgaverne til dørs. Du har humor, er engageret, udadvendt og med kunden i fokus så betjeningen kan foregå hurtigt, effektivt og professionelt. Det forventes, at du har et grundlæggende kendskab til engelsk i skrift og tale. Du er over 18 år og er muligvis IT-studerende eller arbejder i en af vores butikker og bruger vores systemer i det daglige.

Sådan er dine kompetencer

Erfaring med IT-telefon support er en fordel og vi ser gerne, at du har IT-erfaring og lyst til at hjælpe andre med deres IT- udfordringer. Dette er dog ikke et krav. Du har kendskab til detailhandlen og ved derfor, at hurtig problemløsning er et krav.

Hvad kan vi tilbyde

Du vil indgå i et meget engageret team, som vil én ting: Service til vores kunder! Det går stærkt og hvis det er det du tænder på, så er vi lige et sted for dig. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vi har attraktive personaleforhold, dygtige kolleger og en løn, der matcher kravene. Arbejdstiden er 1-2 hverdage fra kl. 12.00 - 20.30, hver 4. lørdag fra kl. 07.30 - 14.00 og hver 4. søndag fra kl. 07.30 - 14.00. Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Sådan!

Vil du med på holdet, så send en ansøgning.

Ansøgninger behandles løbende.  

| Mere