Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Job som 13 årig

Som 13 årig har du sikkert meget ivrig efter at få dit første fritidsjob. Hvis du synes at jobbet med at omdele reklamer og aviser ikke lige er dig, så kan der være langt imellem jobbene. Det skyldes ikke dig, men at mange arbejdsgivere foretrækker unge, der er fyldt 15 år, da disse unge må lave lidt mere end dig.

Du skal derfor ikke blive ked af det, hvis du ikke lige får et job med det samme. Prøv til gengæld eksempelvis jobbet som avisbud eller reklameomdeler. Så begynder du at tjene penge, og ved lidt mere om, hvad det vil sige, at have et fritidsjob.

Vi har nedenfor samlet listen over de:

Jobmuligheder, som du har som 13-15 årig

samt givet vores bud på hvilke stillingsbetegnelser der kunne høre til. Bemærk at stillingsbetegnelserne kun er vejledende. Listen er offentliggjort i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 239, bilag 7.

1)

Lettere arbejde inden for landbrug, gartneri, rideskoler med fodring, udmugning, pasning af mindre husdyr samt heste, lugning, bær- og frugtplukning, plantning, grøntsagsopsamling samt lignende opgaver.

- Frugtplukker, staldassistent, plante arbejde.

2)

Lettere arbejde med modtagelse, sortering, optælling, prismærkning samt pakning af varer og emballage i butikker, supermarkeder og varehuse.
- Pakkerimedarbejder, mærkning af varer

3)

Lettere ekspedition i mindre forretninger, såsom kiosker, bagerbutikker og grøntforretninger.
- Kasseekspedient i kiosker eller bagerjomfru

4)

Lettere rengøring, oprydning og borddækning.
- Piccoline job på kontor, ungarbejder i et forsamlingshus

5)

Lettere manuel montering, dog ikke lodning og svejsning.
- Ungarbejder i en fabriksproduktion

6)

Lettere malearbejde, dog ikke sprøjtemaling.
- Hjælper hos et malerfirma

7)

Lettere manuelt arbejde, såsom ilægning i poser, kuverter og æsker, kontrol og pudsning af færdige produkter samt håndtering af rent vasketøj.
- Piccoline på kontorer

8)

Lettere budtjeneste, herunder internt piccoloarbejde, og udbringning af aviser og reklamer samt salg af aviser og lignende.
- Reklameomdeler eller avisbud

9)

Lettere arbejde med bogopsætning på biblioteker.
- Bibliotekar-assistent, Ungarbejder

10)

Lettere arbejde med desinfektion af ko-yvere og lignende med desinfektionsmidler og andre midler, der er godkendt til dette formål af Fødevaredirektoratet. Midlerne må ikke være faremærkede eller indeholde organiske opløsningsmidler.
- Medhjælper på en gård eller rideskole

Søg job som ungarbejder nu.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.