Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Som rejseguide, har du brug for en rejseguide. Det lyder lidt fjollet, men der er en god mening bag. Det er at du som rejseguide har bruge for at være velforberedt, og derfor er det at lave en god rejseguide en rigtig god idé. Inspirationen kan du finde på denne side.

Bliv rejseguide

For at blive rejseguide, skal du som hovedregel forbi en guideskole. Guideskolerne ligger typisk i udlandet. Umiddelbart så er det i sig selv meget attraktivt, da det kan lyde som en dejlig ferie, men tror du det er en badeferie, så bør du i stedet booke en charterrejse.

På guideskolerne er der et fuldt program, ligesom når du går i skole i Danmark. Der er også teori og praksis, som du skal træne i din fritid, for at få et flot eksamensbevis. Eksamensbeviset kan blive din adgang til at få det ønskede guidejob. Nogle guideskoler kører med jobgaranti, men det kræver selvfølgelig, at du består eksamen som et minimum.

At tage på guideskole er selvfølgelig også fest og glade dage, idet du kommer til at deltage i en guideskole med mange andre unge. Nogle guideskoler er skandinavisk baserede, så det kan sagtens være, at både nordmænd, svenskere og danskere deltager i den samme undervisning.

Rejseguide job 

Jobbet som rejseguide er udfordrende, inspirerende, men også hårdt arbejde. Når du har festet med gæsterne til sent om natten, så ankommer de næste gæster måske få timer efter. Det vil sige du servicerer to hold gæster den dag, hvor der er skiftedag på hotellet. 

Som rejseguide kan du både søge sommerjobs og jobs, der relaterer til vintersæsonen, såsom skiguide. Hvor der om vinteren som hovedregel kun er én type job, nemlig skiguide, så er der om sommeren flere muligheder.

Nogle sommerguider har fokus på børnefamilier og underholdning, imens andre guider står for sightseeings og logistikken. Hvor vidt man laver mange forskellige ting som guide, kan være betinget af, om du er rejseguide for et lille eller stort selskab. Ved små selskaber kan det være, at der kun er dig som rejseguide, eller I blot er 2. Ved store rejseselskaber er det ikke udsædvanligt, at der er rigtig mange rejseguider på de forskellige destinationer.

I de tilfælde, hvor der er mange rejseguider, er der og en leder. Lederen har erfaring, og har overblikket. Du kommer derfor til at arbejde i et team, hvor det ikke nødvendigvis er dig, der bestemmer alt. Guidejobs kan du søge på: Ungarbejde.dk.

Nedenfor kan du finde en pakkeliste til din tur som rejseguide.

Gratis rejseguide

Her på Ungarbejde.dk finder du blandt andet pakkelister til din rejse. Men også vigtig information, når du som ung gerne vil planlægge den perfekte rejse i dit sabbatår.

Først skal du dog lige gøre op med dig selv, om du ønsker at rejse alene, eller i en gruppe. Grupperejser har en række fordele, men også en række begrænsninger. Fordelene er blandt andet, at du ikke står alene, når noget uventet opstår. Omvendt, så er du sammen med andre unge hele døgnet rundt.Så hvis du har et stort behov for at være alene, og selv tage initiativ til alt, så er det nok ikke en grupperejse, som du skal vælge.

Søg mere information om rejsetyper, rejseudstyr og adventure rejser på: Ungarbejde.dk.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.