Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ungarbejder - Sådan finder du job som ungarbejder

Sådan gør du som ungarbejder

Hvad er UngArbejde.dk?

UngArbejde.dk er en jobportal med målgruppen af unge mellem 13-25 år, som formidler kontakten mellem virksomhederne og de unge jobsøgende. Vi har samlet alle fritidsjobs, fuldtidsjob, studiejobs, elevpladser og jobbet til sabbatåret, herunder også job i udlandet, i et fælles medie: UngArbejde.dk.

Alt sker elektronisk; nemt, hurtigt og effektivt, som du ser i ovenstående grafik - eller nedenstående video.

Hvad er det første, jeg skal gøre som ung jobsøgende?

Det første, du skal gøre, er at oprette en profil som ung. Der findes blandt andet et link til dette på forsiden, eller du kan klikke her. Når du har oprettet profilen, modtager du en mail med dit password. Når du er oprettet, kan du logge ind med det samme oppe i højre hjørne. Derefter er det vigtigt, at du får skrevet så meget som muligt i din profil. Jo mere du skriver - jo større chance har du for at få et job.

Når din profil er gennemarbejdet, kan du starte jobsøgningen. Ved at klikke på Danmarkskortet, eller indsætte navnet eller postnummeret på byen, hvor du bor, på forsiden, kan du hurtigt finde frem til dit (forhåbenligt) næste job. Når du har fundet det arbejde, du finder spændende, og du kunne tænke dig at ansøge, så klikker du ind på jobbet, og trykker på ansøg-knappen.

Så har du mulighed for at skrive selve ansøgningen, som en unik tilpasning af det enkelte job du søger. Derved kan du skrive lidt fritekst, om hvorfor du netop søger dét job, du har valgt.

Jobagent

Husk at tilmelde dig jobagenten, så du automatisk får at vide, når der er nye jobs i dit område. Det sker ved, at du logger ind på din konto på UngArbejde.dk og klikker på 'Rediger indstillinger', i rullegardinmenuen. Når alt er som du ønsker, så klikker du på: 'Gem'.

Få virksomhederne til at kontakte dig

Log ind på din profil på Ungarbejde.dk

Efter du er logget ind, vælger du i venstre side: Indstillinger.

Sig: Ja tak til at virksomhederne må kontakte dig, når de har ledige job. Du kan blandt andet vælge branche, og om du ønsker fuldtidsjob og / eller fritidsjob.

Det er også her, at du til enhver tid kan framelde dig denne mulighed.

Video-cv

Indsæt din video på din: 'Profil'.

En video viser den bedste side af dig selv, og du træner samtidig den vigtige elevatortale.

Hjælp mig med at finde et job

UngArbejde.dk kan desværre ikke hjælpe dig personligt med at finde et job. Til gengæld finder du på UngArbejde.dk tusindvis af ledige jobs, samt guides til dig som er under 18 år, og over 18 år.

På den måde lærer du en masse og bliver en stærkere profil, som arbejdsgiverne efterspørger. Og et venligt tip: Det er ikke dine forældre eller andre personer, som skal finde jobbet til dig.

Svar fra arbejdsgiveren

Når du har ansøgt en stilling hos UngArbejde.dk, så modtager arbejdsgiveren automatisk en mail, hvori der står, at han/hun har fået en ansøgning til jobbet. Dog har de fleste firmaer rygende travlt, så derfor kan der godt gå et stykke tid, inden du får svar fra arbejdsgiveren. Det er rigtig irriterende, hvis man virkelig mangler et job snarest, men så er det bare i gang med at søge andre jobs på UngArbejde.dk.

Rediger indstillinger

Ønsker du at framelde eller tilmelde dig nyhedsbrevet, lave ændringer i din jobagent, eller helt at slette din konto på UngArbejde.dk, sker det ved at:

  1. Du logger ind på din konto på UngArbejde.dk
  2. I venstre side vælger du:
    • Vedrørende nyhedsbreve og sletning af din konto vælg: 'Indstillinger'.
    • Vedrørende jobagent vælg: 'Jobagent'
  3. Du laver dine ændringer
  4. Klikker på 'Gem'

Hvis du har andre spørgsmål, så er meget velkommen til at kontakte os på info@ungarbejde.dk.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser