Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Sabbatår job

Et sabbatår handler ikke kun om at rejse og slappe af. Et sabbatår kan bruges på flere måder. Du kan vælge at rejse rundt i verden, men du kan også bruge året, eller noget af det, på at arbejde og få erfaring. Her får du nogle idéer til hvilket job, som du skal vælge i dit sabbatår.

Job i Danmark

Du kan bruge dit sabbatår i Danmark. Mange unge vælger, at bruge deres sabbatår på at arbejde fuldtid i Danmark. Dette vil oftest være som ufaglært, som f.eks. servicemedarbejder eller kasseekspedient i et supermarked. Du kan arbejde fuldtid, for at spare sammen til at rejse, eller måske ønsker du blot at spare sammen til et kørekort eller en lejlighed.   

Sabbatår i udlandet

Vil du gerne rejse i udlandet, samtidigt med at du arbejder, så er der en lang række jobs, som du kan søge. Selvom det kan være fristende at sove længe i sabbatåret, så vil du opleve, at du får et klart bedre sabbatår, hvis du følger disse tips, som fremgår af videoen:

Au Pair

Måske er Au Pair måske noget for dig. Som Au Pair kommer du til at bo hos en familie, hvor du typisk skal hjælpe med at passe børn og praktiske ting i hjemmet. Det giver en del arbejde, men du kan lære meget kulturelt, ved at bo hos en familie i et andet land.

Guide

Man kan arbejde som guide mange steder i verden – både i kolde og varme lande, som for eksempel skiguide eller guide på et ferieresort. Som guide vil du skulle hjælpe folk på ferie, med alt fra praktiske foranstaltninger til forslag til udflugter. Det er et meget alsidigt job, som kræver, at du er meget serviceminded og hjælpsom. Er du interesseret i et job inden for service, er det også en god erfaring, at have med sig i baggagen.

Frivillig

Et arbejde som frivillig kan variere meget, alt efter hvilken organisation, som man vælger at arbejde for. Det kan være en god måde at opleve verden på, da man vil komme helt tæt på en for dig fremmed kultur. Du skal være opmærksom på, at et arbejde som frivillig kan koste penge. Nogle vælger at give kost og logi, til gengæld for din arbejdskraft, men dette skal du undersøge, inden du får et job som frivillig. 

CV

Et job i sabbatåret kan gavne dig meget, da dette selvfølgelig kan komme på dit CV. Mange arbejdsgivere sætter stor pris på, at man ikke bare har siddet på skolebænken, men at man også har været ude og opleve verden. Det giver dig nogle personlige og menneskelige erfaringer, som er uvurderlige. Man kan ikke studere sig til alt, så et job i enten ind- eller udland er en god måde, at udvikle sig på.

Søg job i sabbatåret

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser