Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Sabbatår rejse

Mange unge vælger, at bruge et sabbatår til, at rejse ud i verden. Hvad gør du?

Et sabbatår i udlandet kan afvikles på forskellige måder, alt efter hvad man er mest til. Her får du nogle idéer til hvilken rejse, som du skal vælge.

Backpacker

Er du særligt eventyrlysten er en backpacker rejse måske noget for dig. Som backpacker rejser du rundt i verden, lige hvor du har lyst til. Man har nødvendigvis ikke noget fast bestemmelsessted med rejsen, men udforsker blot de steder, som lysten og (ikke mindst) økonomien tillader. Under rejsen kan man eventuelt supplere, ved at finde sig et job, hvor man typisk arbejder for til gengæld at få mad og et tag over hovedet.

Frivilligt arbejde

Mange organisationer leder hele tiden efter unge til frivilligt arbejde. Det er forskelligt, hvad arbejdet består i, alt efter hvilken organisation du vælger. Du kan f.eks. arbejde med dyr, men du kan også arbejde med mennesker. Dog skal du være opmærksom på, at frivilligt arbejde godt kan koste penge, idet du skal betale for rejsen, eller for et sted at bo. Men dette varierer fra organisationerne. 

Skiguide

Brænder du for, at stå på ski eller snowboard, kan skiguide være noget for dig. Som skiguide vil du komme til at arbejde i snedækkede landskaber, ofte i højsæsonen for skiferie. Arbejdet som skiguide varierer, alt efter hvilket selskab du arbejder for, så læs jobbeskrivelserne grundigt igennem, inden du ansøger om job. Der er ofte ikke tale om 8-16 job, da du er blandt gæsterne det meste af døgnet.

Action og adventure

Er du en person, som godt kan lide spænding og mærke adrenalinen suse i kroppen, så kan du overveje en rejse med noget action. Mange selskaber arrangerer grupperejser for unge mennesker, som gerne vil rejse med andre, og opleve nogle vilde ting. På disse rejser kan man ofte prøve sig med faldskærmsudspring, dykning, riverrafting og så videre. Aktiviteterne varierer alt efter hvilket område eller land, som man rejser i, men der findes rigeligt med muligheder for, at prøve vilde ting.

Hvad enten du vil udforske verden, eller arbejde for en konkret organisation eller selskab, skal du forberede dig. Det er ikke gratis, at holde sabbatår. Du skal derfor tage stilling til bl.a., om det er nødvendigt at spare sammen til din rejse, eller om du tjener pengene undervejs. Det er mindre sjovt, at tage stilling til de praktiske foranstaltninger ved at rejse, men du gør dig selv en tjeneste, ved at undersøge og forberede dig grundigt, inden du tager ud i verden.

Sabbatår job i udlandet

Vil du gerne rejse i udlandet i dit sabbatår, kan det godt blive smådyrt. Men løsningen kan være, at du kombinerer det at rejse med at have et job. 

 

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.