Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Sabbatår uddannelse

Du tænker måske, at et sabbatår er et ”fjumreår”, hvor du fralægger dig alle dine daglige pligter og ansvar. Selvom om et sabbatår er et friår, så kan du stadig lære en masse. Du kan f.eks. vælge at tage en uddannelse.

Du har nok læst, at et sabbatår også kaldes for ”fjumreår”. Men et sabbatår er, på mange måder, en lærerig oplevelse. Du udvikler dig meget personligt, men du kan også styrke dine faglige kvalifikationer, samtidig med at du oplever. Er du ikke typen der synes, at en backpacker rejse i udlandet er sagen, så findes der andre alternativer, hvor du får en masse oplevelser sammen med andre.

Højskole sabbatår

Mange unge vælger at bruge deres sabbatår på f.eks. et højskoleophold. Der findes et utal højskoler, som alle tilbyder ophold, med fokus på forskellige aktiviteter, såsom idræt, skuespil, musik osv. På et højskoleophold kan du bruge tiden på, at dyrke dine interesser på fuldtid. Ofte vil du møde andre mennesker, som har de samme interesser som dig, og vil derfor blive en del af et tæt fællesskab. Det er en god måde, at bruge et sabbatår på, inden du læser videre. 

Du får en masse oplevelser samtidig med at du udvikler dig fagligt og personligt. Både her i Danmark, men også i udlandet. Ikke alle har lyst til, at rejse langt væk hjemmefra. Derfor er et højskoleophold en god mulighed, hvor du får en oplevelse for livet. Uanset om du ønsker ikke er langt hjemmefra, eller tager en tur til udlandet.

Sprogrejser for unge

Hvis du gerne vil ud at rejse, så er en anden mulighed, at prøve kræfter med sprog- og kulturkurser, i udlandet. Du lærer et fremmedsprog og kultur, sammen med andre mennesker fra hele verden. Det er en meget lærerig oplevelse, som kan udvikle dine sproglige og sociale kompetencer. Du kan sagtens tage sprogkurser i Danmark, men du oplever sproget og kulturen helt på egen krop, når du bor i landet, hvor du er tvunget til at bruge sproget i dagligdagen.

Et sabbatår behøver derfor ikke være et fjumreår, hvor du kun rejser rundt og har det sjovt. Du kan sagtens bruge dit sabbatår på at udvikle dig, hvad end det er fagligt eller personligt. Ofte kan det også være en god mulighed for, at prøve nogle af dine drømme. Dit sabbatår kan måske endda hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil begynde på, når dit sabbatår er ovre.

Uddannelse i udlandet

Hvem siger, at det fedeste er at uddanne sig i Danmark? Prøv i stedet en af de mange muligheder for at uddanne dig til et spændende job. Jobbet kan efterfølgende være i Danmark eller i udlandet. 

Uddannelse i udlandet giver dig jobmuligheder. Det kan eksempelvis være en uddannelse som bartender eller guide. Se de mange muligheder her: Uddannelse i udlandet.

Udannelse og job i udlandet

Har du tænkt på at kombinere dine studier i udlandet med et job for et dansk firma? Det kan du gøre, hvis du bruger denne jobportal. Før du tager af sted, så husk, at der er noget vigtigt - se hvad:

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.