Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Grupperejser for unge

Der er mange måder at møde nye mennesker på: Du kan lære dem at kende i skolen, du kan lære dem at kende på at arbejdet, gennem andre venner eller måske via en hobby.

Men hvis du har et sabbatår nu, kan det være, du finder det lidt sværere at møde nye mennesker.

Mange får et arbejde i deres sabbatår, men hvis man f. eks arbejder som folkeskolevikar, kan man godt ende med at trænge til noget jævnaldrende selskab.

Så når du endelig, efter at have spinket og sparet i månedsvis, skal ud og rejse, hvorfor så ikke lære nogle nye mennesker at kende samtidig?

Typer af grupperejser

Hvilke typer af grupperejser findes der?

Der findes en masse forskellige former for grupperejser. Den oplevelse, du får, afhænger ikke mindst af hvilken type rejse, du vælger. Her er blot nogle af de former for organiserede grupperejser, du kan tage på.

grupperejser 

1. Højskole i udlandet

Du har sikkert rejst før med familien, skolen, en ven eller måske en kæreste. Men at rejse sammen med en gruppe af mennesker på højskole, er en unik mulighed for at skabe nogle værdifulde venskaber. I rejser alle af sted på en rejse, som I har glædet jer til og måske længe gået og ventet på. Rejsen er én, som I alle sammen har valgt af egen fri vilje og brugt mange penge på. Derfor er I alle topmotiverede til at få en fed tur og opretholde en god og positiv stemning.

I de fleste højskolerejser til udlandet, er der planlagt en masse sjove aktiviteter og sightseeing, så du får set området og oplevet en masse. Samtidig, da det jo er en højskole, er der også læring indblandet: Det kan være om personlig udvikling, sport, projektstyring eller noget helt tredje.

2. Sprog- og uddannelsesrejser

Nogle rejser har meget fokus på læring og uddannelse. Det kan være sprogrejse eller rejser, hvor du samtidig uddanner dig i alt fra personlig udvikling til deciderede fag.

Det er en smart måde at kombinere uddannelse med rejse. Eksempelvis hvis du gerne vil blive bedre til engelsk, kan du tage en sprogrejse og lære sproget i udlandet. Og det behøver ikke være i f. eks.:

  • England eller
  • USA

da mange organisationer udbyder engelskkurser alle mulige steder, såsom:

  • Australien
  • Singapore
  • New Zealand
  • Sydafrika
  • m.fl.

Du kan også finpudse et helt andet fremmedsprog, såsom fransk, spansk eller tysk. Eller hvad med at lære japansk eller kinesisk? Med en sprogrejse får du altså både i pose og sæk mht. sprog, kultur og oplevelser i et fremmed land.

Til gengæld bliver det ikke helt ferie, da du selvfølgelig også skal undervises (dog kan du tit vælge, hvor intensivt dit kursus skal være). Og så skal du selvfølgelig selv tage større initiativ til at udforske området og opleve nye eventyr, end du skal på f. eks. en højskole i udlandet, hvor mange af fritidsaktiviteterne er planlagt i forvejen.

3. Adventurerejser

Hvis du er en vovehals, kan du også tage på en adventurerejse. Her handler det sjældent om undervisning, men snarere om at få en masse oplevelser med i rygsækken. Nogle adventurerejser har meget vilde aktiviteter, såsom bungyjumping, skydiving, riverrafting, etc.

Andre adventurerejser er lidt mere rolige og byder f. eks. på aktiviteter som dykning og ellers bare sol og strand.

Sommetider er der også mulighed for at lave frivilligt arbejde. På adventurerejser får du altså oplevet en masse spændende ting og mødt nogle nye mennesker, men samtidig er det helt og holdent ferie, og derfor oplagt hvis du for alvor trænger til en pause fra skolen i dit sabbatår.