Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Grupperejser for unge

Flere og flere danske unge vælger grupperejse som deres foretrukne rejseform, når de forlader de trygge rammer i Danmark og drager ud i den store verden på deres livs eventyr. Om du skal hoppe med på bølgen og vælge en af de skræddersyede pakkeløsninger afhænger helt og holdent af dig – og hvad du ønsker at opnå med din rejse.

Er du i tvivl, om du skal tage på grupperejse? 

Læs med her, hvor vi guider dig til alle fordelene ved at vælge en grupperejse:

1. Grupperejse er bekvemt og nemt

Hvis du selv planlægger din rejse, skal du tage stilling til en helt masse hele tiden. Du står selv med ansvaret for planlægning, tidsplan, booking af overnatning og transport og meget, meget mere.

Hvis det allerede giver dig stress nu, er det en klar fordel for dig at vælge en grupperejse. Her får du nemlig en færdig rejse serveret på et sølvfad.

Det eneste du skal biddrage med er dig selv og din rygsæk. Planlægningen er gjort for dig, og du risikerer ikke at støde ind i uforudsete forhindringer på vejen.

Way to go for dig, der gerne bare vil nyde din rejse og ikke bruge energi på planlægning og tage stilling til diverse udfordringer, der skulle opstå undervejs.

2. Få venner for livet

grupperejse

Som navnet ”grupperejse” indikerer, rejser du sammen med en gruppe, der som regel er i samme situation som dig. Hvis du eksempelvis rejser i dit sabbatår efter gymnasiet, kan du vælge at tage på en grupperejse, der er skræddersyet til netop den målgruppe.

Når man tilbringer hver eneste dag i et par måneder sammen med den samme gruppe mennesker og deler oplevelser for livet med hinanden, får man sig unægteligt et helt specielt bånd. Du får venner for livet, som du med stor sandsynlighed også vil holde kontakten til, når du kommer hjem igen – det kan ikke undgås!

3. Se mest muligt - på kortest mulig tid

Når du selv planlægger din rejse, risikerer du at bruge en masse tid på planlægning og uforudsete udfordringer. Det er en del af charmen ved selv at stå for planlægningen, men hvis du har meget begrænset tid og blot ønsker at få tikket flest punkter af på din bucket liste, er en grupperejse en god måde at gøre det på. Her er programmet nemlig ofte lagt således, at du får alle de vigtigste ting i landet at se over en begrænset periode.

Vil du gerne inspireres til at få et godt sabbat, eksempelvis i udlandet, så se her: