Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Hvad kan jeg blive - Iværksætter

Iværksætter

Hvordan kan jeg blive selvstædig eller iværksætter?

Har du set: Løvens Hule, eller fået undervisning i iværksætteri, så er det måske det, der er afgørende for, at du gerne vil være iværksætter.

Som udgangspunkt, så kræver det ikke nævneværdig kapital for at oprette et selskab, blot du er fyldt 18 år, og dermed er myndig.

Men når det er sagt, så skal du selvfølgelig have nok penge til at kunne betale dine regninger, så du ikke går konkurs.

For omsætningen starter formentlig ikke den samme dag, som du stifter dit selskab. Derfor handler det i høj grad om, at du både har lavet almindeligt driftsbudget, men også et likviditetsbudget. Begge dele kan du finde eksempler på, på internettet.

Har du fået en god idé, og er der tale om en niche, så vær ikke bange for at dele din idé med andre. Ellers får du ikke sparring på, om din idé er god eller ej. Er dine forældre alt for rosende, og synes du er verdens vidunder, så tillæg det ikke en værdi, ud over du kan smile og nyde dine forældres ros.

For det handler om at få kritiske øjne til at se på din idé, før du dropper alt andet her i livet, såsom: Uddannelse og et godt betalt arbejde.

Prøv at se denne video, og skriv ned, hvad video har givet dig af indtryk, og spørgsmål i forhold til din drøm om at blive iværksætter.

 

 

Livet som iværksætter

Tænker du, at livet som iværksætter er genialt, fordi, du har ingen chef, og du kan selv bestemme, hvor meget, og hvornår du vil arbejde - så har du selvfølgelig ret, men den reelle sandhed er:

  • Det er hårdt arbejde at være selvstændig.
  • Du kommer til at arbejde en del flere timer, end hvis du havde et almindeligt arbejde.
  • Er du syg, så tager du nok på arbejde alligevel.
  • En stor procentdel af iværksætterne opnår ikke at holde 2 eller 3 års fødselsdag med deres selskab.

Med andre ord, så skal du være sprængfyldt med energi, og have lyst til at gå efter målet, selvom du vil opleve meget modgang på din vej. 

Har du lysten til at være iværksætter, og er du klar til økonomisk at lave et hul i jorden, hvis dine planer ikke går som planlagt, så har du formentlig det der skal til, for at blive en god iværksætter. Det handler dog ikke kun om dig. De iværksættere, som får succes, har som regel startet deres firma sammen med andre iværksættere. På den måde er der flere til at arbejde: Tage risikoen, og sparre med.

Har du ikke allerede en profil på Amino.dk, så prøv at oprette en profil, og søg rundt efter god information. Amino, er nemlig et site for iværksættere.

Og ellers få ny inspiration til at finde dit fremtidige job via: