Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Sortér

Postnummer/By

Efter branche

Ledige stillinger

  • Fætter BR

    28. Apr

    Servicemedarbejder under 18 år hos BR

    Vil du være med på et stærkt team, der hver eneste dag giver gode oplevelser og god vejledning? Er du energisk og entusiastisk, og kan du være med til at skabe en stemning, hvor vores kunder i alle aldre kan finde begejstring og inspiration blandt de kendte klassikere og de nyeste skud på legetøjsstammen?

    Så har vi en spændende mulighed til dig.

    Hos BR skaber vi oplevelser, og du er en vigtig del af et team præget af samarbejde og fleksibilitet, hvor kunden og den gode vejledning og service er i centrum. Du bliver del af et hold af medarbejdere med en fælles begejstring for legetøj og ikke mindst for legebørn. At skabe den gode kundeoplevelse hos BR, er at evne at skabe den rette stemning, og det er at give kunderne en oplevelse, der får dem til at komme igen og igen.

    Med andre ord, du får et job, hvor du og resten af teamet får en umiddelbar belønning for jeres arbejde, når I giver kunderne den gode indkøbsoplevelse med smil og kvalitet, og når I skaber den helt særlige forbindelse til en lille kunde, der får et ønske opfyldt.

    Din opgave er først og fremmest at sikre, at kunderne får et fantastisk besøg hos os - ikke mindst på grund af dit smil, imødekommenhed og overskud til leg, nysgerrighed og små pilfingre.

    Skab den rette stemning
    Din arbejdsdag foregår hos kunderne i butikken, hvor du vejleder, hjælper og sørger for, at butikken altid er indbydende. Du er en ægte teamplayer, der tager ansvar og giver en kollega en hånd med, så I sammen når i mål.

    Hvem er vores nye kollega?
    Du har lyst til et job, hvor du hver dag møder mange forskellige små og store mennesker. Du er serviceminded, fleksibel og kan bevare overblikket, når situationen kræver det. Dit fokus er på kunderne og en fantastisk service, og du bidrager til det gode sammenhold i teamet. Du kan lide, at der er travlt og drives af den energi, en fyldt butik giver.

    Når du starter hos os, er du under 18 år. På grund af jobbets karakter er det et lovmæssigt krav, at du er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse ved tiltrædelsen.

    Du behøver ikke have erfaring – blot du deler vores indstilling til den gode kundeservice. Så skal vi nok lære dig resten.

    Vi kan tilbyde dig
    et spændende job med masser af udfordringer for et af Danmarks mest kendte brands af både børn, deres forældre og bedsteforældre.

    Er det dig?
    Så send os din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

     

    Det skal være en oplevelse at besøge BR. Hver gang. Uanset om vores kunder kommer for at købe eller for at ønske. Vi har det brede udvalg, den personlige betjening og plads til legebørn i alle aldre.

    Læs mere
  • Netto Danmark

    28. Apr

    2900, Hellerup

    Passioneret servicehaj som 1. assistent

    Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

    Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

    Helt kort så skal du

    • altid levere den bedste kundeservice
    • ekspedere kunder ved kassen
    • trimme hylder og fylde varer op
    • påtage dig lederansvar, når det kræves og fx lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der

    Alle de gode grunde
    Som 1. assistent i Netto bliver du en del af en sjov arbejdsplads med fantastiske kollegaer, godt fællesskab og mange forskellige slags opgaver. Og hvis vi lige skal nævne et par andre ting, så får du også

    • frisk frugt og grønt på arbejdspladsen – hver dag
    • foden ind hos Salling Group og et kæmpe karriereunivers
    • mulighed for at tilføje ledererfaring til dit CV
    • mulighed for leje af feriehuse og lejligheder i ind- og udland
    • personalerabat i Bilka, føtex, Netto, Carl's Jr. og Starbucks

    Ledertypen?
    Hvis du gerne vil udforske dit ledertalent endnu mere, så er du kommet til det rette sted. Vi er eksperter i at forme fremtidens ledere, og du har mulighed for at komme på målrettede trainee-forløb eller løbende dygtiggøre dig ved at få nye ansvarsområder i butikken.

    Kompetencer

    • Du har gerne erfaring fra en butik eller et andet job med kundeservice
    • Du trives et sted, hvor der er drøn på
    • Måske har du allerede ledererfaring – men det er ikke noget krav, for vi klær’ dig grundigt på

    Er du vores nye kollega?
    Send din ansøgning til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

    Vi glæder os til at høre fra dig!

     

    Netto – vi bærer vores logo med stolthed

    Du kender måske allerede Netto som Danmarks største dagligvarekæde – men vidste du også, at vores medarbejdere er rigtig glade for at arbejde her?

    Du bliver nemlig del af et helt specielt sammenhold med masser af opbakning, og hvor vi alle løfter i flok. For det, vi laver, er vigtigt, men dem, vi laver det med, er endnu vigtigere.

    Vi håber, du er lige så begejstret for dyrevelfærd, reduktion af madspild og en bæredygtig fremtid, som vi er. Vi har bl.a. vores eget økologiske brand: ØGO. Og det er naturligvis til gode Netto-priser.

    Læs mere
  • Netto Danmark

    28. Apr

    Butiksassistent under 18 år - fyldt med gåpåmod

    Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

    Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

    Helt kort så skal du

    • betjene kunder ved kassen med et smil
    • fylde op og trimme hylderne
    • stå for oprydning og lettere rengøring
    • håndtere flasker fra flaskeautomaten

    Alle de gode grunde
    Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør det sjovt at arbejde i Netto. Mange af vores kolleger er også blevet venner. Du bliver en del af et fællesskab med mange forskellige kolleger – med god energi og fuld fart på. I Netto er der plads til alle.

    Og hvis vi lige skal nævne et par andre ting, så får du også

    • en grundig oplæring
    • mulighed for at tilføje erhvervserfaring til dit CV
    • frisk frugt og grønt på arbejdspladsen – hver dag
    • personalerabat i Bilka, føtex, Netto, Carl’s Jr. og Starbucks

    Kriterier
    For at søge stillingen er det vigtigt, at du

    • er mellem 15 og 18 år
    • har afsluttet 9. klasse

    Er du vores nye kollega?
    Send din ansøgning og cv til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

    Vi glæder os til at høre fra dig!

     

    Netto – vi bærer vores logo med stolthed

    Du kender måske allerede Netto som Danmarks største dagligvarekæde – men vidste du også, at vores medarbejdere er rigtig glade for at arbejde her?

    Du bliver nemlig del af et helt specielt sammenhold med masser af opbakning, og hvor vi alle løfter i flok. For det vi laver er vigtigt, men dem, vi laver det med, er endnu vigtigere.

    Vi håber, du er lige så begejstret for dyrevelfærd, reduktion af madspild og en bæredygtig fremtid, som vi er. Vi har bl.a. vores eget økologiske brand: ØGO. Og det er naturligvis til gode Netto-priser.

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

    31. Mar

    Introduktion

    Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kolleger og 1.000 kr. ekstra i måneden? Så har vi elevpladsen til dig! Bliv elev i Lidl med start i august 2024. 

    På #teamlidl bliver du en del af et verdensklasse sammenhold. I Europas største dagligvarekæde kommer du med på en succesfuld rejse, hvor vi alle er drevet af målet om at blive danskernes førstevalg. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkolleger, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra oveni den overenskomstmæssige løn. 

    Mød vores tidligere elev Thea: 
    ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

    Om jobbet

    • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år 
    • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift 
    • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder 
    • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30 samt hver anden weekend. Da butikken er åben alle ugens dage, vil der forekomme dag-, aften- og weekendarbejde.

    Om dig

    • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb 
    • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste 
    • Du har drive, holdånd og godt humør 
    • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam 
    • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens.

    Vi tilbyder

    • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt 
    • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere 
    • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. ekstra hver måned*   
    • Løn og vilkår i henhold til gældende overenskomst med HK 
    • En grundig oplæring i Lidls arbejdsgange og koncepter 
    • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone 
    • Et rigtig godt fællesskab med engagerede og dygtige kolleger 
    • Mulighed for sundhedsordning 
    • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m. 

     
    Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning og eksamensbevis til os. I din ansøgning kan du fortælle lidt om, hvem du er, og hvorfor du vil være elev i Lidl. 
    Du bedes derudover angive, hvilke butikker du søger til i din ansøgning, da vi søger butikselever til adskillige af vores butikker landet over. 

    Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Tiltrædelse: August 2024 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder. 

    *Ift. den gældende overenskomstmæssige elevløn
     
    Vil du med på #teamlidl? 
    Sådan søger du stillingen: 
    •    Klik på ”Søg nu” 
    •    Udfyld formularen 
    •    Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning og dit eksamensbevis 
     
    Vores rekrutteringsproces består af en telefonsamtale og en fysisk samtale i butikken. 

    Har du spørgsmål til stillingen eller ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Recruiting på elev@lidl.dk.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning! 

    Læs mere
loading