Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Søger du en regøringshjælp nu?

Hvor finder man rengøringshjælp? Det gør du via et rengøringsfirma - eller via: Ungarbejde.dk

Og ellers, lad os se på, hvad du kan bruge din private rengøringshjælp til, samt hvilke muligheder der er for at få tilskud til din rengøring.

Privat rengøringshjælp

Vil du gerne have privat rengøringshjælp til:

  • Vask og aftørring af flader i dit hjem
  • Rengjort dit toilet og bad
  • Støvsuget og udført gulvvask
  • Få taget opvasken
  • Få tøjvask og strygning ordnet
  • Renset eller vasket dine tæpper, gardiner eller persienner
  • Vinduespudsning - indvedning og udvendig

Så kan du have glæde af at ansætte en privat regøringshjælp.

Billig rengøringshjælp 

Vælger du at hyre et rengøringsselskab, så er det en noget dyrere oplevelse end - hvis du ansætter en ungarbejder under - eller over 18 år som rengøringsassistent. Der er dog en lille aldersmæssig forudsætning, hvis du ønsker at søge om tilskud til din rengøring.
 
Det er nemlig indtil videre muligt at få tilskud (et servicefradrag) til at få udført rengøring i private hjem.
 
Hvad er et servicefradrag?
 
Et servicefradrag er et fradrag du kan få, hvis du køber vinduespudsning, rensning af tæpper eller rengøring til dit eget hjem. I 2021 var servicefradragen lig med  6.400 kroner pr. person i din husstand. Fradraget kunne bruges til at dække lønomkostninger, men ikke rengøringsartikler.
 
Du kan derfor trække din rengøring fra i skat. 
 
Det er vigtigt at bemærke, at du godt kan få servicefradrag for rengøringshjælp, der udføres af privatpersoner. Personen skal blot udfylde en serviceerklæring, og være fyldt 18 år ved indkomstårets udløb - samt være fuldt skattepligtig i Danmark. Der kan ikke opnås servicefradrag ved ansættelse af en aupair.

Rengøringshjælp pris

Hvad koster privat rengøring?

En ungarbejder under 18 år får typisk under 100 kr i timen. En rengøringshjælp, der er fyldt 18 år får som regel 120-130 kr i timen. Det vil sige, at du ved at ansætte en ungarbejder som privat rengøringshjælp, kan få udføre rimelig billig rengøring.

Vælger du et rengøringsselskab kan prisen være op til 3-4 gange højere.

Rengøringsmidler

Bruger du en ungarbejder under 18 år som rengøringshjælper, skal du være opmærksom på, at unge under 18 år ikke må arbejde med rengøringsmidler, som kan være farlige for sundheden. I den sammenhæng gælder det blot om at følge faresymbolerne på rengøringsprodukterne. 
 
Mærkningen af rengøringsmidlerne gælder både til beskyttelse af brugerne og miljøet. Det er ikke kun faremærkerne på de ”skrappe” produkter, som du skal holde øje med.
 
Der er også andre rengøingsprodukter, end rensebenzin og eddikesyre samt mineralsk terpentin, som har faresymboler, der skal følges, når man hyrer rengøringshjælp til privat rengøring.

Rengøringshjælp søges

Søger du privat rengøringshjælp eller en rengøringsassistent, så kan du gøre det ved at bruge jobportalen Ungarbejde.dk.

Du laver blot et jobopslag via nedenstående link, skriver: Privat - der hvor "Firmanavn" normalt skrives.

Prisen for jobopslaget er eksklusiv moms.

Du får på den måde direkte adgang til en god gruppe af unge jobansøgere, der kan arbejde som privat rengøringshjælp for dig.