Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Søger du en trainee - så er det har du skal klikke:

Søger du en trainee?

Om det er en bilsælger eller en revisor trainee - eller en helt anden form for trainee du søger, så kan du gøre det ved at klikke her:

Og ellers lad os se på, hvordan man uddanner en trainee, og hvilke typer trainee stillinger, der findes:

Trainee stillinger

Der findes en lang række områder, hvor det er attraktivt at tilbyde traineestillinger. Eksempler kunne være:

  • Management
  • Bank
  • Bilsalg
  • Revision
  • Ejendomsmægler
  • Shipping
  • Transport

Der er derfor stor forskel på, hvordan en trainee uddannelse udformes:

Trainee uddannelse 

Man kan dog generelt sige, at et traineeforløb typisk varer mellem 1 og 2 år.
 
Virksomheden skal i hele traineeperioden betale løn - det vil sige også under uddannelsen på skolen.
 
Lønnen kan dog variere fra branche til branche. Men som udgangspunkt er traineeløn højere, end en elevløn.
 
Lad os se på, hvilke opgaver de forskellige trainees arbejder med:
 
En finanstrainee lærer at yde en serviceminded og kompetent kundebetjening. Det vil sige, at en finanstrainee sælger bankens produkter, og vejleder i finansiering af fast ejendom, lån, forsikring og pension samt investering.
 
En ledertrainee trives med udfordringer, ansvar og selvstændighed. En ledertrainee trænes i at lede et team og kan tage beslutninger, der kan være præget af etiske dilemmaer.  
 
En ejendomsmæglertrainee lærer at indhente BBR-informationer på en ejendom, udarbejde boligannoncer, lave salgsopstillinger, besvarelse kundeforespørgsler og får en god forståelse for alle processerne i en ejendomsmæglerforretning.
 
En salgstrainee lærer alt om salgspsykologi og grundlæggende salg. Nogle ejendomsmæglere kalder deres trainess for salgstrainees - i stedet for ejendomsmæglertrainee. Men ellers er titlen salgstrainee mest udbredt i bilbranchen.
 
En revisortrainee arbejder skiftevis på kontoret med afstemninger, bogføring, budgetter, regnskabsudarbejdelse m.v. Andre dage er revisortraineen ude hos kunderne for at revidere regnskab.
 
En shippingtrainee lærer at formidle kontakt mellem rederi og shippingvirksomhed samt virksomheder, som skal have booket plads til skibstransport for deres varer.
 
En speditørtrainee planlægger og gennemfører godstransporter - både indlands og udenlands. Transporten kan både foregå med tog, fly, skib eller lastbil.

Trainee søges

Søger du en trainee, så er jobportalen Ungarbejde.dk et rigtig godt sted for dig. Her er de unge typisk vant til at arbejde, og deltage aktivt på en voksen arbejdsplads. Det skyldes, at de unge starter med at søge fritidsjob på denne jobportal, allerede fra de tidlige teenageår.

Når du så søger en trainee via Ungarbejde.dk har du også den fordel, at du kan trække referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Og det er let at lave et jobopslag. Du klikker blot nedenfor - betaler online - og jobbet er online med det samme: