Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Sortér

Postnummer/By

Efter branche

Ledige stillinger

  • Føtex

    27. Apr

    Medarbejder under 18 år til Quickfood

    Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

    Det er sikkert allerede nok for dig, men du får også vigtig erhvervserfaring til CV’et. Erfaring, der hjælper dig, når du engang skal videre eller tage dit næste skridt hos os. Og så bliver du ansat under ordnede forhold – og det er vi stolte af.

    Bliv en del af sammenholdet i føtex
    Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet. Vi er dog ikke større end, at alle kender alle, så du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold og få en masse nye kolleger.

    God service med et smil – er det dig?
    Som medarbejder i føtex er du med til at holde butikken pæn, ordentlig og indbydende, så det er hurtigere, nemmere og sjovere for kunderne at købe ind til den enkle hverdag eller til de særlige lejligheder, hvor der skal specialiteter og luksus på bordet.

    Det er dig, der giver kunderne den gode service – og giver dem et smil med på vejen. Sammen med dine kolleger sørger du for, at hylderne er fyldt op, og at varerne står pænt. Du hjælper kunderne med at finde det, de leder efter.

    Du kender dine arbejdstider
    Du har altid din vagtplan ved hånden i vores digitale medarbejderapp, hvor du også har direkte adgang til en række informationer og personalegoder. Vi bestræber os naturligvis på, at din vagtplan passer med din eventuelle skole eller dit studie.

    Er du klar til at blive vores ny kollega?
    Det kan sagtens være dit første job. Eller måske har du erfaring fra en anden butik. Lige meget hvad skal vi nok lære dig alt om, hvordan det er at arbejde her hos os.

    I starten får du sidemandsoplæring, og vi forklarer dig, hvilke opgaver du skal løse – og hvordan. Og jo mere du lærer, jo mere ansvar får du. For vi stoler på, at du kan arbejde selvstændigt.

    Quickfood
    I Quickfood kan kunden altid få stillet sulten - og kodeordene her er hurtigt, nemt, lækkert og billigt, så du skal give kunderne en effektiv og smilende betjening, der giver det lille ekstra til deres indkøbsoplevelse.

    For at søge jobbet kan du sige ja til, at

    • du er under 18 år
    • du er stabil og møder op, når du har vagter
    • du er ansvarsbevidst og detaljeorienteret
    • du er glad og positiv – så du kan hjælpe kunderne med et smil.

    Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

     

    I 1960 åbnede Herman Salling den første føtex i Guldsmedgade i Aarhus og startede med det samme en indkøbsrevolution, der stadig er i gang. I dag er vi godt 15.000 kolleger, der brænder for at levere service; hurtigt, høfligt, trygt og troværdigt. Du kan komme med på holdet i et af vores over 90 varehuse eller 11 føtex food convenience-butikker. Vores historie er din vækst.

    Læs mere
  • Aldi

    31. Mar

    Du kan få den helt rigtige start på dit arbejdsliv, og du kan få penge på lommen. Begge dele følger med et job i ALDI, hvor vi giver ansvar til dig, der kan bære det. Vi kan lige nu tilbyde et godt fritidsjob, som meget vel kan blive et springbræt til andre spændende jobs. Er du klar til at tage det første skridt?

    Din hverdag

    Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen i butikken. Du er nemlig med til at gøre det enkelt for vores kunder, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne.

     

    Du er med til at gøre en forskel i butikken, når du:

    • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
    • fylder op og trimmer hylderne
    • får butikken til at shine, når du gør rent

    Din profil

    Du er typen, som møder glad ind på arbejde og elsker at have det sjovt med dine kolleger og give kunderne de bedste oplevelser. Derudover forventer vi, at du:

    • er fyldt 15 år og er under 18 år
    • har afsluttet 9. klasse
    • klør på og tager fat i alle dine opgaver
    • kan arbejde ca. 5 om ugen – oftest ud på eftermiddagen og i weekenden.

    Vores fordele

    • Som ungarbejder får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.
    • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på vagt, som en del af ALDI’s frugtordning

     

    I ALDI bliver du en vigtig del af holdet. Vi hjælper hinanden i mål med opgaverne, når der er brug for det, og gør os umage for at gøre hinanden bedre. Hvis du har mod på at indgå i fællesskab, blive dygtigere og have det sjovt, mens du gør det, så send os en ansøgning. 

    Send os din ansøgning!

    Ansøgningsfristen for jobbet er d. 08/01/2023 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

     


     

    ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu er vi i gang med at genopfinde dansk discount. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at sætte dit præg på, at vi lykkes. 

    SIMPLY ALDI. POWERED BY PEOPLE.

    Læs mere
  • Føtex

    27. Apr

    Delikatesseelev

    Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

    Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

    Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

    Dine opgaver er blandt andet at

    • tilberede gode råvarer
    • anrette spændende menuer
    • sælge varerne  

    Du bliver ekspert i tilberedning og anretning af varer, men du lærer også en masse om ernæring, hygiejne, salg og kundevejledning. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Udover skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

    På skoleopholdene undervises du for eksempel i

    • Finopskæring
    • Madlavning
    • Anretning
    • Smørrebrød og færdigretter
    • Praktisk anvendelse af ernæringslære
    • Lovgivning
    • Du afslutter uddannelsen med en svendeprøve.

    Hvor lang tid tager uddannelsen? 
    Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.

    Hvis du allerede har gennemført grundforløbet for slagterfaget inden du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.

    Fremtiden
    Har du appetit på mere? Vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

    Interesseret? Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her.

    Du kan også læse mere om gourmetslagter- og delikatessefaget på www.meatyourfuture.dkVi glæder os til at høre fra dig.

    Læs mere
  • Føtex

    27. Apr

    Gourmetslagterelev

    Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

    Nogle mennesker har den, andre har ikke - passionen for madlavning og evnen til at skabe madoplevelser som andre husker.

    I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

    Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere fremover. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

    Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

    Hvor lang tid tager uddannelsen? 
    Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse skal du starte med at tage grundforløbet indenfor slagterfaget. Det tager 6 måneder. Derefter skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.

    Hvis du allerede har gennemført grundforløbet for slagterfaget inden du starter i lære hos os, skal du stå i lære i 3 år og 6 måneder.

    Fremtiden
    Har du appetit på mere? Vi har en spændende fremtid ventende på dig, der gerne vil gøre karriere hos os efter endt uddannelse. Hvad enten du drømmer om at dygtiggøre dig som gourmetslagter, eller har viljen til at blive leder, så viser vi vejen.

    Interesseret? Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og fremtidsmuligheder lige her.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Læs mere
  • Bilka

    31. Mar

    Salgsassistentelev til Textil/Sport

    Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

    I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.


    Hverdagen

    Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

    Ansøgningskrav

    For at starte som salgsassistentelev hos os, skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

    • EUD/EUX Business-eksamen
    • HHX-eksamen
    • Studentereksamen, HF’er eller HTX’er kombineret med 5-ugers EUD/HGS

    Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og adgangskrav lige her.

    Så er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb – så er salgsassistentelevuddannelsen lige noget for dig!

    Jobbet Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

    Du arbejder blandt andet med

    • salg
    • eksponering af varer
    • kundevejledning
    • drift af varehuset


    Lidt om Textil/Sport

    Textilafdelingen sælger tøj og sko til hele familien. De hurtige skift inden for trends og mode betyder, at planlægning og opfølgning er vigtige nøgleord. I sportsafdelingen sælger vi alt fra tennissokker til fiskegrej og golfudstyr, og du får oparbejdet en bred ekspertviden, da du kommer til at rådgive kunderne om produkterne, og om hvordan de bedst bruger dem. Vi har fokus på at optimere salget og skabe resultater, der er endnu bedre end i går. Glæd dig til et inspirerende job i et miljø, hvor der er fuld fart på, og hvor vi lytter til dine ideer og meget gerne lader os inspirere.


    Interesseret?
    Læs mere her.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Læs mere
  • Bilka

    27. Apr

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingen

    Vil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sammen i et godt miljø, hvor der er plads til grin og godt kammeratskab.

    Medarbejder i textilafdelingen – et job for dig?
    Lige nu har vi brug for en medarbejder under 18 år til Textilafdelingen. Er du vild med mode, og vil du arbejde med lækkert tøj, sko og accessories? Du skal bl.a. være med til at holde afdelingen flot og indbydende og hjælpe vores kunder, når de har spørgsmål. Kom med din begejstring og et stort smil – resten skal vi nok lære dig, når du begynder i jobbet.

    En arbejdsplads hvor du gør en forskel
    I et job i Bilka gør du en forskel – som medarbejder og som kollega – uanset hvem du er! Til gengæld gør jobbet også en forskel for dig. Du bliver del af et stærkt fællesskab, får nye kompetencer og værdifulde erfaringer, som du kan bruge fremover.

    Flere fordele …
    Bilka er del af Salling Group, der er en af Danmarks største arbejdspladser. Det giver dig fordele, du ikke får andre steder – fx rabatter hos koncernens øvrige brands som fx Starbucks, Netto, føtex, BR og Carl’s Jr. Og muligheden for at indgå i et stort og stærkt fællesskab, som vi også dyrker ved sjove og hyggelige fællesarrangementer.

    Masser af muligheder …
    I et job i Bilka lærer du ikke kun noget nyt på hver vagt. Du vokser også som menneske gennem samarbejde med dine mange dygtige, hjælpsomme og helt forskellige kolleger. Og så får du adgang til vores medarbejder-app. Med den kan du bl.a. bytte vagter, så der også bliver plads til skole, venner og fritidsinteresser.

    Og mere mening …
    I Bilka får du en arbejdsplads, der engagerer sig i samfundet. Vi støtter fx Fødevarebankens tiltag mod madspild. Og Salling Fondene giver økonomisk støtte til projekter og foreninger, der medvirker til at skabe en bæredygtig udvikling og hjælper nogle af samfundets mest udsatte grupper.

    Søg jobbet hvis du …

    • er under 18 år
    • møder stabilt op, når du har vagter
    • kan tage ansvar og vil gøre en forskel
    • vil hjælpe kunderne med et smil – også når det går stærkt
    • er en venlig og hjælpsom kollega

    Lyder det som et job for dig? Så klik på linket og send os din ansøgning med det samme.

    Klik på billedet og se en film om at arbejde i Bilka.

    Vi glæder os til at møde dig!

    Bilka er et hypermarked i konstant vækst. Vi har en brændende ambition om at være den mest attraktive arbejdsplads i dansk detailhandel. Så grib chancen, realiser dit potentiale og få 9000 ambitiøse kolleger, der slet ikke kan lade være med at udvikle og forbedre.

    Læs mere
  • Netto Danmark

    27. Apr

    Butiksassistent under 18 år - fyldt med gåpåmod

    Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

    Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

    Helt kort så skal du

    • betjene kunder ved kassen med et smil
    • fylde op og trimme hylderne
    • stå for oprydning og lettere rengøring
    • håndtere flasker fra flaskeautomaten

    Alle de gode grunde
    Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør det sjovt at arbejde i Netto. Mange af vores kolleger er også blevet venner. Du bliver en del af et fællesskab med mange forskellige kolleger – med god energi og fuld fart på. I Netto er der plads til alle.

    Og hvis vi lige skal nævne et par andre ting, så får du også

    • en grundig oplæring
    • mulighed for at tilføje erhvervserfaring til dit CV
    • frisk frugt og grønt på arbejdspladsen – hver dag
    • personalerabat i Bilka, føtex, Netto, Carl’s Jr. og Starbucks

    Kriterier
    For at søge stillingen er det vigtigt, at du

    • er mellem 15 og 18 år
    • har afsluttet 9. klasse

    Er du vores nye kollega?
    Send din ansøgning og cv til os via linket nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

    Vi glæder os til at høre fra dig!

     

    Netto – vi bærer vores logo med stolthed

    Du kender måske allerede Netto som Danmarks største dagligvarekæde – men vidste du også, at vores medarbejdere er rigtig glade for at arbejde her?

    Du bliver nemlig del af et helt specielt sammenhold med masser af opbakning, og hvor vi alle løfter i flok. For det vi laver er vigtigt, men dem, vi laver det med, er endnu vigtigere.

    Vi håber, du er lige så begejstret for dyrevelfærd, reduktion af madspild og en bæredygtig fremtid, som vi er. Vi har bl.a. vores eget økologiske brand: ØGO. Og det er naturligvis til gode Netto-priser.

    Læs mere
  • Bilka

    27. Apr

    Servicemedarbejder under 18 år til Frugt og Grønt

    Vil du ha’ et job, der gi’r plads til både studie og fritid? Hvor kolleger bliver til kammerater, og hvor I sammen får fede erfaringer på en sjov og afvekslende arbejdsplads?

    Medarbejder i Frugt og Grønt – et job for dig?
    Lige nu har vi brug for en medarbejder under 18 år til Frugt og Grønt. Har du let til smil, og vil du være med til at præsentere en lækker og indbydende frugt- og grøntafdeling, så er jobbet sikkert lige dig.Vi er et team af dygtige og positive kolleger. Vi er stolte af vores yderst brede og sæsonaktuelle udvalg af frugt og grønt, og vi glæder os til at få dig med på holdet. Vi skal nok klæde dig på til jobbet, når du begynder.

    En arbejdsplads hvor du gør en forskel
    I et job i Bilka gør du en forskel – som medarbejder og som kollega – uanset hvem du er! Til gengæld gør jobbet også en forskel for dig. Du bliver del af et stærkt fællesskab, får nye kompetencer og værdifulde erfaringer, som du kan bruge fremover.

    Flere fordele …
    Bilka er del af Salling Group, der er en af Danmarks største arbejdspladser. Det giver dig fordele, du ikke får andre steder – fx rabatter hos koncernens øvrige brands som fx Starbucks, Netto, føtex, BR og Carl’s Jr. Og muligheden for at indgå i et stort og stærkt fællesskab, som vi også dyrker ved sjove og hyggelige fællesarrangementer.

    Masser af muligheder …
    I et job i Bilka lærer du ikke kun noget nyt på hver vagt. Du vokser også som menneske gennem samarbejde med dine mange dygtige, hjælpsomme og helt forskellige kolleger. Og så får du adgang til vores medarbejder-app. Med den kan du bl.a. bytte vagter, så der også bliver plads til skole, venner og fritidsinteresser.

    Og mere mening …
    I Bilka får du en arbejdsplads, der engagerer sig i samfundet. Vi støtter fx Fødevarebankens tiltag mod madspild. Og Salling Fondene giver økonomisk støtte til projekter og foreninger, der medvirker til at skabe en bæredygtig udvikling og hjælper nogle af samfundets mest udsatte grupper.

    Søg jobbet hvis du … 

    • er fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse
    • er under 18 år
    • møder stabilt op, når du har vagter
    • kan tage ansvar og vil gøre en forskel
    • vil hjælpe kunderne med et smil – også når det går stærkt
    • er en venlig og hjælpsom kollega

    Lyder det som et job for dig? Så klik på linket og send os din ansøgning med det samme.

    Klik på billedet og se en film om at arbejde i Bilka.


     

    Vi glæder os til at møde dig!

    Bilka er et hypermarked i konstant vækst. Vi har en brændende ambition om at være den mest attraktive arbejdsplads i dansk detailhandel. Så grib chancen, realiser dit potentiale og få 9000 ambitiøse kolleger, der slet ikke kan lade være med at udvikle og forbedre.

    Læs mere
  • Føtex

    27. Apr

    Salgsassistentelev til Food

    Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemindet og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

    I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.


    Hverdagen

    Du bliver fra starten engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar, for selvom du er under uddannelse, er du også allerede i gang med din karriere.

    Ansøgningskrav

    For at starte som salgsassistentelev hos os, skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

    • EUD/EUX Business-eksamen
    • HHX-eksamen
    • Studentereksamen, HF’er eller HTX’er kombineret med 5-ugers EUD/HGS

    Læs mere om både skoleophold, din hverdag i varehuset og adgangskrav lige her.

    Så er du på jagt efter en uddannelse, hvor mulighederne for at gøre karriere er rigtig gode? Har du gåpåmod og evner til at gennemføre et seriøst uddannelsesforløb – så er salgsassistentelevuddannelsen lige noget for dig!


    Jobbet
    Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.


    Du arbejder blandt andet med

    • salg
    • eksponering af varer
    • kundevejledning
    • drift af varehuset


    Lidt om Food
    Food-enheden beskæftiger sig med varerne inden for kolonial, køl og frost. Enheden er ansvarlig for alle aktiviteter, som varerne kommer igennem - fra de bestilles og modtages, sættes på hylden og til de bliver solgt i varehuset. Her er der fokus på godt købmandskab, mersalg, gode indkøbsoplevelser og personligt salg, ligesom du kommer til at arbejde med vareoplæg i forhold til tilbudsavisen.

    Interesseret?
    Læs mere her.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Læs mere
  • Storm Group

    31. Mar

    Topmotiveret salgs- og ledelsestalent søges 

    Har du et drive udover det sædvanlige, og søger du et job, hvor du kan sætte fart på din udvikling indenfor salg og ledelse? Så er Storm Group måske din kommende arbejdsgiver!

    Hvad kan vi tilbyde?
    Et udfordrende arbejde indenfor direct marketing! I jobbet som salgskonsulent arbejder du med face-to-face salg på eventsteder i lokalområdet. Du møder dine kunder i fx storcentre, supermarkeder til messer/konferencer etc. Sammen med dit team motiverer du til positive beslutninger, når I ved eventsteder proaktivt etablerer den første kontakt.

    I Storm Group tror vi på ”Never Stop Growing”, og det er derfor ikke noget krav at du har erfaring med salg. Et kompetent team af coaches og ledere, tager dig igennem vores anerkendte talentprogram – lige fra salgstrainee til salgsdirektør!

    Her vil du lære alt om salgspsykologi, salgsteknikker, kommunikation osv.

    Du bliver desuden en del af en ”Great Place To Work” arbejdsplads hvor alle arbejder målrettet på at skabe et trygt og inkluderende miljø. I Storm Group er der plads til alle!

    Hvem er du?

    Du har et kæmpe drive og er kendt som en ukuelig optimist. Du trives med at møde en masse forskellige mennesker og ser generelt dig selv om en skarp formidler, der trives i et hektisk arbejdsmiljø. Du er måske i starten af din karriere og drømmer om at kickstarte din udvikling indenfor salg og ledelse. Din baggrund og uddannelse er ikke afgørende – det vigtigste for os er dit drive og dit potentiale!
    Derudover får du også lidt FOMO over ikke at deltage i vores firmafester – vi er en super social arbejdsplads, og vi vil rigtig gerne have dig med!

    Alt det praktiske

    Der arbejdes enten fuldtid eller som studiejob/deltid
    Arbejdstiden er i tidsrummet mandag-fredag, 09-17. Over- og weekendarbejde kan forekomme
    Ansættelse er under funktionærloven
    Erfaring eller relevant uddannelse er ikke et krav

    Great Place To Work 2023

    Vi ved, at vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Derfor er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores medarbejdere glæder sig til at møde på arbejde hver eneste dag.
    Derfor tog vi i foråret 2023 initiativ til at blive evalueret på kriterier fra GPTW, som blandt andet omfatter ligestilling, rimelighed, omsorg og udviklingsmuligheder. Evalueringen gik heldigvis rigtig godt, hvorfor vi i juni 2023 modtog certifikatet ”Great Place to Work”.

    Hvem er Storm Group?

    Vi er Danmarks førende field marketing bureau og beskæftiger i dag ca. 100 knivskarpe salgskonsulenter og ledere. Vi har de sidste to årtier repræsenteret en lang række velkendte kommercielle brands og NGO’er. Vi møder potentielle kunder og bidragsydere ansigt til ansigt, på eventsites i hele landet – lige fra lokale supermarkeder og bytorve til sportsarrangementer, messer konferencer etc. Vi er desuden en kæmpe talentfabrik med fuldt fokus på udvikling af vores medarbejdere.

    Har vi fanget din interesse?
    Send os en ansøgning via den grønne ”ansøgningsknap” knap allerede i dag!

    Læs mere
  • Loggershut

    31. Mar

    Vil du gerne tjene penge på din Instagram konto, og kan sige ja til nedenstående, så er dette lige jobbet for dig: 

    • Du har mindst 500 følgere på din Instagram konto
    • Din Insta profil er troværdig
    • Du har en god dialog med dine følgere
    • Du vil gerne tjene penge via din Instagram konto

    Har du en god ven eller veninde, der har en Instagram kanal, der passer til ovenstående, så må du meget gerne dette jobopslag.

    Der er mange fordele for dig ved at bruge Loggershut.dk til at komme i kontakt med virksomhederne. Det er gratis for dig, og du kan til enhver tid selv vælge, hvilke services eller produkter, som du ønsker at reklamere for. Det er muligt for dig at slette din Loggershut konto, på hvilket som helst tidspunkt, som du eventuelt ønsker det. Du kan se flere fordele på Loggershut.dk

    Virksomhederne som kan kontakte dig, bliver vejledt i, hvordan man må lave markedsføring via dig og Instagram.

    Hvordan ansøger jeg?

    Klik på den grønne ansøgningsknap nedenfor, og tilmeld dig som influencer på Loggershut.dk. I forbindelse med at du laver en profil på Loggershut.dk, vil du blive bedt om at give nogle ikke følsomme oplysninger, herunder links til din Instagram konto, og links til andre sociale medier, hvis du gerne - ud over Instagram - eksempelvis vi bruge din blog eller YouTube til at tjene penge på.

    Ansøgningsproces

    Så snart du har tilmeldt dig som influencer på Loggershut vil vi screene din profil på de sociale medier. 

    Hvis du har en privat Instagram konto, eller fået falske følgere via #hagstags eller lignende, så behøver du ikke at søge, for så kommer du ikke igennem vores kvalitetssikring.

    Omvendt har du en god profil, så bliver du naturligvis godkendt, og virksomhederne kan derefter henvende sig til dig, så du kan begynde at reklamere for virksomhedens produkter, og på den måde have et job og tjene penge.

    Læs mere
  • Loggershut

    31. Mar

    Har du mange visninger på din YouTube kanal og en god dialog med dine abonnenter, så har du her muligheden for at tjene penge på din YouTube-kanal.

    På Loggershut.dk kan du lave en gratis profil, og derved gøre dig synlig for virksomheder, som gerne vil bruge dig og din YouTube-kanal, til at sælge virksomhedens varer eller services. Det foregår ved, at du er en såkaldt 'influencer'. Det vil sige, at du kan på din YouTube kanal fortælle dine følgere om virksomhedens varer eller services.

    Hvilke virksomheder du vil reklamere for, bestemmer du selv.

    Hvad du tjener som youtuber er noget, som du aftaler med virksomhederne. Men her kan du få et lille hint: Hvordan tjener jeg penge på YouTube?

    Du bestemmer også selv, hvor lang tid du gerne vil være en del af Loggershut.dk. Det eneste du skal gøre, er at klikke nederst på den grønne ansøgningsknap. Så bliver du ledt til forsiden på Loggershut.dk, hvorfra du kan oprette en: Influencer profil.

    Kender du også en god ven eller veninde, der kunne have glæde af at blive influencer, så del gerne dette jobopslag. 

    Ansøgningsproces

    Efter du har tilmeldt dig som influencer, så vil Loggershut.dk lige tjekke dine sociale medier.

    For at blive godkendt skal du som minimum:

    • Oplyse et link til din YouTube-kanal (ikke bare et link til https://www.youtube.com)
    • Have en offentlig YouTube-kanal

    Du vil derefter hurtigst muligt modtage en email, hvis du bliver godkendt som influencer på Loggershut.dk. På den måde kan du have et job og tjene penge.

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Er du vores nye Floor Manager?

    Som Floor Manager har du det fulde overblik over og ansvar for forløbet i restauranten på en given aften. I tæt samarbejde med de andre kolleger på arbejde sikrer du, at vores gæster er gladere, når de går, end da de kom.

    Gå forrest med dit værtskab og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig flamme uniform og dit bedste smil, når du sikrer at alle vores mange gæster får en oplevelse hos os, så de besøger os igen - og igen. Du behøver ikke være faglært tjener eller have 10 års erfaring som leder, for vi lærer dig op i værtskab samt godt lederskab.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet krydret med masser af kærlighed i vores værtskab.

    Vi leder nu efter vores mellemleder. Hos os får du en kæmpe flok dejlige kolleger, som hver dag giver flere hundrede gæster et godt, solidt måltid mad.

    Restauranten og værtskabet er din banehalvdel

    Som Floor manager får du den hellige opgave at sikre gæstens oplevelse, når de besøger os. Det gør du, allerede før vi åbner kl. 17, hvor du gør restauranten klar og ligger din plan for driften. Når restaurantteamet møder ind, er det dig, der leder og fordeler dagens opgaver. Du er med ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

    På en typisk vagt er det dig, der:

    • Placerer borde og er ansvarlig for bordreservationerne
    • Tager ansvar for aftenens team (værterne) og har det fulde overblik over aftenens forløb i restauranten
    • Samarbejder omkring driften af restauranten generelt
    • Koordinerer med vores Buffet Manager, som har ansvaret for køkkenet
    • Koordinerer og sparrer med General Manageren, som har det overordnede ansvar
    • Sikrer høj gæstetilfredshed

    Det skal være sjovt at gå på arbejde

    På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at en restaurant skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Vi har ofte travlt men ikke mere travlt end, at vi kan hjælpe hinanden med det klare formål at levere værtskab i verdensklasse – til alle vores gæster. Vi gør os umage med at skabe et stærkt sammenhold og højt humør i teamet.

    Den serviceglade og fokuserede type

    • Du har et højt servicegen og lyst til at gøre en forskel for vores gæster
    • Du har erfaring fra restaurations-/service-branchen
    • Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå - og du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger
    • Du er udadvendt, selvsikker og positiv
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise straffeattest

    Vi tilbyder:

    • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
    • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV eventuelt vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Er du vores nye Buffet Manager?

    Lav lækker mad og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

    Som Buffet Manager har du overblik over og ansvaret for forløbet i køkkenet på en given aften samt at sikre de højeste hygiejnestandarder. I tæt samarbejde med køkkenpersonalet sikrer du klargøring og tilberedning af både kød, varme retter og grønt til buffeten, så vi leverer topkvalitet på maden hele aftenen. Du behøver ikke være faglært kok eller have 10 års erfaring som leder, for vi lærer dig op i tilberedning af maden samt godt lederskab.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi leder nu efter vores nye mellemleder. Hos os får du en kæmpe flok dejlige kolleger, som hver dag giver flere hundrede gæster et godt, solidt måltid mad.

    Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

    Som Buffet Manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17, og når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

    På en typisk vagt er det dig, der:

    • Klargør og tilbereder både kød, grønt og de varme retter til buffeten
    • Fastholder de højeste hygiejnestandarder
    • Bestiller og modtager varer
    • Samarbejder omkring driften af køkkenet generelt
    • Guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
    • Koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for værterne i restauranten
    • Koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar

    Det skal være sjovt at gå på arbejde

    På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Vi har erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant.

    Den madglade og kvalitetsbevidste type

    • Det er en fordel, at du har professionel erfaring med madlavning og gerne med buffet
    • Du har gerne leder erfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå - du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger
    • Du er grundig, udadvendt og selvsikker
    • Du kan tale, læse og skrive dansk
    • Du er klar på varierende arbejdstider
    • Du kan fremvise en straffeattest

    Vi tilbyder:

    • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
    • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Vi søger udskærer i verdensklasse – er det dig?

    Som udskærer er du ansvarlig for at give gæsten en oplevelse i verdensklasse ved at præsentere og skære for af vores 15 forskellige slags kød. Du skaber den ekstraordinære oplevelse, når vores gæster besøger grillen, og du er mester i kødets oprindelse, smagen, og hvordan det skal serveres.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi forventer, at du:

    • Er positiv, udadvendt og smilende
    • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
    • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
    • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise en straffeattest

    På en typisk vagt er det dig, der:​

    • Tager medansvaret for, at dine gæster er mere glade, når de går, end da de kom
    • Præsenterer og skærer for af vores mange forskellige slags kød

    Vi tilbyder:

    • Et godt og sundt arbejdsmiljø med overenskomst hos 3F
    • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
    • Dygtige og gode kollegaer
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV eventuelt vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Er du vores nye opfylder?

    Som opfylder bidrager du til at give gæsten en fantastisk oplevelse ved at hjælpe til i køkkenet og sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende. Du sikrer, at buffeten altid er inspirerende at besøge.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi forventer, at du:

    • Er positiv, udadvendt og smilende
    • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
    • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
    • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise en straffeattest

    På en typisk vagt er det dig, der:

    • Bidrager til at give gæsten en fantastisk oplevelse
    • Sørger for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende
    • Hjælper til i køkkenet
    • Giver gæsterne mere, end de forventer

    Vi tilbyder:

    • Et godt og sundt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
    • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
    • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV eventuelt vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Er du vores nye opvasker?

    Som opvasker er du ansvarlig for, at vores gæster kan få noget at spise på og drikke af. Og noget som ikke alene er rent, men som også sikrer vores høje hygiejnestandarder.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi lægger vægt på følgende ved ansættelse:

    • At du har afsluttet 9. klasse og er under 18 år
    • At du er en positiv, udadvendt og smilende person
    • At du kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
    • At du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
    • At du kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise en straffeattest

    Vi tilbyder:

    • Et godt og sundt arbejdsmiljø med overenskomst hos 3F - også for medarbejdere under 18 år
    • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 23:00
    • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV eventuelt vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Vi søger værter i verdensklasse - er det dig?

    Som vært er det dig, der tager ansvar for, at alle vores gæster får en fantastisk oplevelse, fra de træder ind i restauranten, til de forlader den igen. Du er gæstens personlige vært, som med udstråling og smil behager gæsterne, som var de i dit eget hjem.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi forventer, at du:

    • Er positiv, udadvendt og smilende
    • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
    • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
    • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise en straffeattest

    På en typisk vagt er det dig der,:

    • Tager ansvaret for, at dine gæster er mere glade, når de går, end da de kom
    • Tager imod bestillinger af drikkevarer og desserter samt serverer disse
    • Rydder af og dækker op i restauranten

    Vi tilbyder:

    • Et godt og sundt arbejdsmiljø i overenskomst med 3F
    • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
    • Dygtige og gode kollegaer
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV eventuelt vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • Restaurant Flammen

    27. Apr

    Er du vores nye medarbejder i vores Take Away team?

    Som Take Away medarbejder bidrager du til vores daglige drift af take away. Med alt fra forberedelse, nedpakning og udlevering til gæsten.

    Velkommen til restaurant Flammen

    Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

    Vi forventer, at du:

    • Er positiv, udadvendt og smilende
    • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
    • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
    • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
    • Kan tale, læse og skrive dansk
    • Kan fremvise en straffeattest

    På en typisk vagt er det dig, der:

    • Bidrager til at give gæsten en fantastisk oplevelse
    • Sørger for at forberede, nedpakke og udlevere vores lækre mad til vores Take Away gæster
    • Hjælper til i køkkenet, hvor der er brug for det
    • Giver gæsterne mere, end de forventer

    Vi tilbyder:

    • Gennemsnitlig XX timer pr. uge
    • Et godt og sundt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
    • Arbejdstider i tidsrummet 15.00 til 24:00
    • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
    • En udfordrende hverdag med et fast koncept
    • En række attraktive medarbejdergoder
    • Opstart snarest muligt

    Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

    Vi glæder os til at høre fra dig :)

    Læs mere
  • 7-Eleven

    31. Mar

    ER DU SERVICEMINDET, IMØDEKOMMENDE OG SELVSTÆNDIG?

    Vi søger dig, der kan lide at møde mange mennesker og give kunderne en god service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

    VI TILBYDER DIG:

    Vi kan tilbyde dig et fritidsjob.

    Uanset hvad du søger, bliver du hos os en del af et stærkt brand og convenience-kæde, som er verdensførende indenfor food-innovation, bæredygtighed og dyrevelfærd.
    Selvom vi er meget resultatorienterede, er det vigtigt for os at det er sjovt at være på arbejde, du kan derfor også se frem til at blive en del af et godt team med glade og fleksible kollegaer. En arbejdsplads hvor vi arbejder både for og med hinanden.

    ARBEJDSOPGAVER

    Sammen med dine søde og dygtige kollegaer, vil du få mulighed for at tage ansvar for at skabe den gode butiksoplevelse, både direkte overfor kunderne i service-øjeblikket, men også ved at optimere vores fysiske butiksrammer gennem trimning og opfyldning af varer. Vores ansatte er en vigtig del af den daglige drift, da der løbende skal tilberedes frisk mad af høj kvalitet, foretages lettere rengøring og kvalitetskontrol, og vi har stor tillid til at vores ansatte yder et godt og selvstændigt stykke arbejde i løbet af deres vagt.

    SØG JOBBET I DAG:

    Klik på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor, for at se vores ledige stillinger.

    Find det job, du gerne vil søge - eller upload dit CV/ansøgning i vores CV-datavas, hvis du ikke lige finder et job i dit område.

    Læs mere
loading