Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Betalingsmetoder: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Har du allerede en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Ufaglært søges - ledige job for ufaglærte

Søger du ufaglærte nu?

Hvor finder man ufaglærte? Det gør du via denne jobportal, der har ufaglærte unge under 18 år og over 18 år som målgruppe.

Eller måske du først lige vil se lidt mere om at ansætte ufaglært arbejdskraft:

Fordele ved ufaglært arbejdskraft

Der en række fordele ved at bruge ufaglært arbejdskraft. Lad os se på nogle af fordelene:

Vi kan ikke komme uden om, at ufaglært arbejdskraft er billigere arbejdskraft, en faglært arbejdskraft. Men indenfor mange serviceerhverv er det ikke afgørende, om man er uddannet indenfor faget. Det handler i højere grad om personlighed.

Har du en serviceminded medarbejder, kan det være guld værd for dig, da du på den måde skaber mere omsætning, og får skabt en god relation med dine kunder, så din kundegruppe vokser. 

En anden fordel ved ufaglært arbejdskraft er, at man som ufaglært ikke er farvet af, alt det man ikke kan. Alt det man ikke kan - lærer man nemlig på skolebænken. Det betyder ikke, at ufaglærte skal bruges til farligt arbejde eller udsættes for unødige farer. Det betyder blot, at du kan være heldig, at ufaglært arbejdskraft er mere pragmatisk tænkende, og du derfor hurtigere får nogle løsninger.

Da ufaglærte ofte arbejder i servicefag, eksempelvis: Butik, restauranter og kundeservice - så handler det om at få solgt nogle varer, imens der er kunder i butikken - eller solgt nogle flybilletter, før flyet letter - hvis man skal bruge en metafor.

Ufaglært søges

Mangler du ufaglært arbejdskraft, så er det første du skal gøre op med dig selv er - om du søger ufaglært arbejdskraft under eller over 18 år.

Det er nemlig en fordel, at det fremgår af din jobannonce, hvis du kun søger ufaglært arbejdskraft under 18 år. Det må man godt skrive, da er i EU er vedtaget en lov om at man ikke må tilbyde børnearbejde til unge under 13 år, men man må godt favorisere unge under 18 år i forhold til løn, for at de unge kan komme ind på arbejdsmarkedet.

Vælger du at fokusere på ufaglært arbejdskraft over 18 år, eksempelvis fordi der er tale om natarbejde eller udskænkning af alkohol, så kan du fint skrive i overskriften på dit jobopslag: Ufaglært over 18 år søges.

Sådan kommer du i kontakt med ufaglærte

Nu, hvor du har gjort det klart om, du søger ufaglærte over eller under 18 år, er du klar til at lave selv jobopslaget.

Det er ganske enkelt, hvis du bruger Ungarbejde.dk, der har en målgruppe af unge op til midten af 20´erne.

Når du har logget ind, så får du helt automatisk en skabelon, så du ved, hvor du skal indsætte de forskellige informationer, og hvilke informationer som er standard (nødvendig), og hvilke informationer, som du selv kan vælge, om du vil oplyse - eksempelvis lønniveau.