Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Sortér

Postnummer/By

Sortér efter

Ledige stillinger

 • 7-Eleven

  30. Nov

  ER DU SERVICEMINDET, IMØDEKOMMENDE OG SELVSTÆNDIG?

  Vi søger dig, der kan lide at møde mange mennesker og give kunderne en god service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

  VI TILBYDER DIG:

  Vi kan tilbyde dig et fritidsjob.

  Uanset hvad du søger, bliver du hos os en del af et stærkt brand og convenience-kæde, som er verdensførende indenfor food-innovation, bæredygtighed og dyrevelfærd.
  Selvom vi er meget resultatorienterede, er det vigtigt for os at det er sjovt at være på arbejde, du kan derfor også se frem til at blive en del af et godt team med glade og fleksible kollegaer. En arbejdsplads hvor vi arbejder både for og med hinanden.

  ARBEJDSOPGAVER

  Sammen med dine søde og dygtige kollegaer, vil du få mulighed for at tage ansvar for at skabe den gode butiksoplevelse, både direkte overfor kunderne i service-øjeblikket, men også ved at optimere vores fysiske butiksrammer gennem trimning og opfyldning af varer. Vores ansatte er en vigtig del af den daglige drift, da der løbende skal tilberedes frisk mad af høj kvalitet, foretages lettere rengøring og kvalitetskontrol, og vi har stor tillid til at vores ansatte yder et godt og selvstændigt stykke arbejde i løbet af deres vagt.

  SØG JOBBET I DAG:

  Klik på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor, for at se vores ledige stillinger.

  Find det job, du gerne vil søge - eller upload dit CV/ansøgning i vores CV-datavas, hvis du ikke lige finder et job i dit område.

  Læs mere
 • 7-Eleven

  30. Nov

  ER DU SERVICEMINDET, IMØDEKOMMENDE OG SELVSTÆNDIG?

  Vi søger dig, der kan lide at møde mange mennesker og give kunderne en god service, så det bliver sjovt at være både kunde og medarbejder i butikken.

  VI TILBYDER DIG:

  Uanset hvad du søger, bliver du hos os en del af et stærkt brand og convenience-kæde, som er verdensførende indenfor food-innovation, bæredygtighed og dyrevelfærd.
  Selvom vi er meget resultatorienterede, er det vigtigt for os at det er sjovt at være på arbejde, du kan derfor også se frem til at blive en del af et godt team med glade og fleksible kollegaer. En arbejdsplads hvor vi arbejder både for og med hinanden.

  ARBEJDSOPGAVER

  Sammen med dine søde og dygtige kollegaer, vil du få mulighed for at tage ansvar for at skabe den gode butiksoplevelse, både direkte overfor kunderne i service-øjeblikket, men også ved at optimere vores fysiske butiksrammer gennem trimning og opfyldning af varer.
  Vores ansatte er en vigtig del af den daglige drift, da der løbende skal tilberedes frisk mad af høj kvalitet, foretages lettere rengøring og kvalitetskontrol, og vi har stor tillid til at vores ansatte yder et godt og selvstændigt stykke arbejde i løbet af deres vagt.

  SØG JOBBET I DAG:

  Klik på den grønne ansøgningsknap, som du ser nedenfor, for at se vores ledige stillinger.

  Find det job, du gerne vil søge - eller upload dit CV/ansøgning i vores CV-database, hvis du ikke lige finder et job i dit område.

  Du kan også sende en uopfordret ansøgning til job@7-Eleven.dk - husk at skrive hvor i landet du søger!

  Læs mere
 • Sunset Boulevard

  10. Dec

  Står du og mangler et spændende job?

  Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil, og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

  Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

  Vi har mange gæster igennem hver dag, det er derfor vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.

  Kort sagt: Du brænder for at give vores gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

  De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme.

  • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
  • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
  • Vedhæft gerne billede når du ansøger

  Sunset Boulevard tilbyder:

  • En sjov arbejdsplads hvor der også er plads til det sociale. Her kommer du helt sikkert ikke til at kede dig.
  • En attraktiv løn. Vi har overenskomst med 3F.
  • En grundig træning ved opstart og løbende. Vi sætter fokus på din udvikling.
  • Mulighed for at udvikle og arbejde dig op i organisationen via kurser.

  Er du interesseret?
  Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Læs mere
 • Lidl Danmark K/S

  27. Dec

  Har du lysten og evnerne til at være med til at realisere vores målsætning om at
  åbne endnu flere Lidl-butikker på Fyn og i Jylland? Og er du klar på en alsidig hverdag, hvor du arbejder indenfor alle facetter af ejendomsudvikling

  Central rolle i ekspansionsrejse 
  Som projektudvikler i Lidls ejendomskontor står du for udviklingen af nye Lidl-butikker i Vestdanmark og spiller dermed en central rolle i vores ekspansionsrejse.  

  Du vil møde et kompetent team med forskellige baggrunde indenfor byg og ejendom. Sammen med dit team afsøger du løbende markedet og udvikler ejendomme, enten i eget regi eller i samarbejde med en bred vifte af ejendomsmarkedets aktører. 

  Stærk kommunikatør med projektudviklererfaring 
  Din hverdag som projektudvikler er spændende og alsidig. Du er ofte på farten, da du deltager i en del møder og kigger efter placeringer til nye Lidl-butikker i Vestdanmark. Derudover går en stor del af din tid med at netværke med forskellige folk indenfor branchen, hvor du diskuterer mulige beliggenheder, prøver at finde løsninger på udfordringer eller gennemgår arbejdstegninger med arkitekter. 

  Heldigvis er du en dygtig kommunikatør og forhandler, så du får energi af at indgå i dialog med forskellige fagfolk, lige fra kommuner, samarbejdspartnere, entreprenører til dine kollegaer på tværs af Lidl. Du har, med din uddannelse eller erfaring, en indgående forståelse for projektudviklingens processer og ved hvad det kræver for at nå i mål.

  • Afsøgning og kortlægning af projektmuligheder
  • Dialog og forhandling med ejendomsejere og udbydere
  • Udvikling og realisering af butiksetableringer
  • Kortlægning og beliggenhedsanalyser samt udarbejdelse beslutningsgrundlag
  • Kontakt til grundejere, myndigheder og andre samarbejdspartnere
  • Planlægning og gennemførelse af de enkelte butiksetableringer
  • Du har en relevant videregående uddannelse eller erfaring fra lignende stilling
  • Du er engageret og god til at se muligheder
  • Du er dygtig til at omgås mennesker og har en god situationsfornemmelse
  • Du har gode kommunikative evner
  • Du er meget målrettet og fleksibel
  • Du er serviceminded og forandringsparat og bidrager positivt til vores kultur
  • Faglig og personlig kompetenceudvikling i en stor international virksomhed
  • En spændende og varierende arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at planlægge arbejdsdagen
  • Et uformelt arbejdsmiljø med humor og højt til loftet
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Attraktiv løn, firmabil og pensionsordning
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.

   

  Du vil fra start få en grundig introduktion til virksomheden og oplæring i jobbet, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i funktionen. 

  Stillingen refererer til Head of Real Estate.

  Har du spørgsmål til jobbet?
  Yderligere oplysninger kan fås på hverdage ved henvendelse til Kristian Hellesøe, på tlf. 4212 0548.

  Tiltrædelse snarest muligt.
  Vi indkalder løbende kandidater og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

  Læs mere
 • Lagkagehuset

  30. Nov

  Har du let til smil og er du på jagt efter et fritidsarbejde? Så bliv en del af Lagkagehusets unge team.

  Det får du:

  Den korte version er, at du skal sælge lækkert brød og skønne kager til vores gæster sammen med dine nye super søde kolleger.

  Den lidt længere version er, at vi altid tager godt imod nye kolleger, og du selvfølgelig får en grundig oplæring, når du starter. Du får bl.a. barista-træning, så du både kan brygge og servere vores lækre specialkaffe.

  Dine arbejdsopgaver:

  En stor del af jobbet handler om at være god til at spotte, hvordan du gør gæsterne ekstra glade, guide gæsterne om produkterne, så de får købt masser af lækker brød og kage med hjem. Og så skal du selvfølgelig være med til at sikre, at butikken altid står knivskarpt og indbydende.

  Hvis du har lyst til at blive og finde dit næste job, behøver du måske ikke se så langt. Vi åbner hele tiden nye butikker og bagerier i både Danmark, England og USA. Med andre ord, får du adgang til en bred vifte af job- og karrieremuligheder, og du bliver en del af et team på i alt 3000 medarbejdere.

  Din arbejdstid:

  For at kunne arbejde i Lagkagehuset, skal du have afsluttet 9. klasse og du kan få 1-3 vagter om ugen, fordelt over alle ugens dage – altså også i weekender og helligdage. Dine vagter vil primært være om eftermiddagen fra kl. 15.00 til ca. kl. 18.00.

  Du kan søge jobbet lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.

   Ansøgningsprocessen
   Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
   Senest 14 dage efter ansøgningsfristen kan du forvente at få en tilbagemelding på, om vi i denne omgang har valgt at gå videre med netop dig.

   Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

   27. Dec

   6000, Kolding

   Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

   I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.
    

    

   Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

   • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver 
   • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
   • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
   • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
   • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede 
     

   Du er en empatisk og stærk ledertype, der har nemt ved motivere dine medarbejdere. Du bliver respekteret for din faglighed, og du sætter en ære i at tage del i arbejdsopgaverne i den daglige drift, og være med til at sikre, at butikken altid står snorlige og salgsklar. 

   Du er godt rustet til jobbet, hvis du:

   • Har brancheerfaring og gerne erfaring fra lignende stilling
   • Har gennemført et lederkursus eller er motiveret for at udvikle dig som leder
   • Har en venlig og professionel fremtoning
   • Inspirerer dine medarbejdere til at følge dit gode eksempel
   • Har overblik og fokus på detaljen 
   • Ser butikken som et team og ikke er bleg for at give en hånd med, når en kollega har brug for hjælp

   I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit oplæringsforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes som souschef. 

   Som souschef i Lidl får du: 

   • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
   • Branchens bedste sammenhold
   • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
   • Attraktiv lønpakke

   Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Tanja Nielsen på telefon 42120549, hverdage mellem kl. 8 – 16.

   Læs mere
  • Lidl Danmark K/S

   27. Dec

   7000, Fredericia

   Bliv elev i Lidl med start i august 2023!

   Har du ambitionerne og viljen? Så har vi elevpladsen til dig!
   Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?
   Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail, der kombinerer praktik med teori, og hvor mulighederne er uendelige; du får bl.a. lov til at styre din egen butik med dine elevkollegaer, og du får et elevtillæg på hele 1.000 kr. ekstra, oveni den overenskomstmæssige løn.

   Mød vores tidligere elev Thea:
   ”Noget af det, jeg tager med mig fra min elevtid i Lidl, er, hvor meget man som menneske kan blomstre og vokse med sine opgaver, når man påtager sig et ansvar. Jeg gik fra at være en ret genert pige til at være hende, der går forrest. Hvis jeg ikke havde været elev i Lidl, tror jeg ikke, at jeg havde udviklet mig lige så meget personligt og fagligt,” fortæller Thea.

   • 2-årig elevuddannelse, inklusiv 8 ugers skoleophold fordelt på de 2 år
   • Du tilbringer hverdagene i en af vores Lidl-butikker, hvor du vil indgå som en del af den daglige butiksdrift
   • Du kommer til at lære om alt fra varebestilling, planlægning og analyse af nøgletal til varepræsentation, opfyldning af varer og betjening af vores mange kunder
   • 37 timers arbejdsuge hvor vagterne ligger i tidsrummet kl. 06.00-22.30, samt hver anden weekend
   • For at starte som elev i Lidl skal du have gennemført en HHX, EUD/EUX eller en HF, HTX, STX suppleret med 5 ugers grundforløb
   • Du er ambitiøs og har viljen til at yde dit bedste
   • Du har drive, holdånd og godt humør
   • Du drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam
   • Du trives i en virksomhed med højt tempo, masser af kundekontakt og hvor to dage sjældent er ens
   • En spændende stilling der vil udfordre og udvikle dig fagligt såvel som personligt
   • En uddannelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder inden for detailhandel
   • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring, humor og en frisk og ligefrem tone
   • Et rigtigt godt fællesskab med engagerede og dygtige kollegaer
   • Mulighed for selvbetalt sundhedsordning
   • Et Lidl-elevtillæg på 1.000 kr. brutto pr. måned udover den overenskomstmæssige elevløn
   • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.


   Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at send din ansøgning, samt eksamensbevis, til os. I din ansøgning kan du beskrive hvem du er, og hvorfor du søger stillingen som elev i Lidl. Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive en mail til elev@lidl.dk.


   Tiltrædelse: August 2023 med mulighed for at starte allerede nu som aflønnet butiksmedarbejder.


   Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

   Læs mere
  • Lagkagehuset

   25. Dec

   Har du let til smil og er du på jagt efter et fritidsarbejde? Så bliv en del af Lagkagehusets unge team i Gråsten.

   Det får du:

   Den korte version er, at du skal sælge lækkert brød og skønne kager til vores gæster sammen med dine nye super søde kolleger.

   Den lidt længere version er, at vi altid tager godt imod nye kolleger, og du selvfølgelig får en grundig oplæring, når du starter. Du får bl.a. barista-træning, så du både kan brygge og servere vores lækre specialkaffe.

   Dine arbejdsopgaver:

   En stor del af jobbet handler om at være god til at spotte, hvordan du gør gæsterne ekstra glade, guide gæsterne om produkterne, så de får købt masser af lækker brød og kage med hjem. Og så skal du selvfølgelig være med til at sikre, at butikken altid står knivskarpt og indbydende.

   Hvis du har lyst til at blive og finde dit næste job, behøver du måske ikke se så langt. Vi åbner hele tiden nye butikker og bagerier i både Danmark, England og USA. Med andre ord, får du adgang til en bred vifte af job- og karrieremuligheder, og du bliver en del af et team på i alt 3000 medarbejdere.

   Din arbejdstid:

   For at kunne arbejde i Lagkagehuset, skal du have afsluttet 9. klasse og du kan få 1-3 vagter om ugen, fordelt over alle ugens dage – altså også i weekender og helligdage. Dine vagter vil primært være om eftermiddagen fra kl. 16.00 til ca. kl. 19.00.

   Du kan søge jobbet lige her! Vi glæder os til at høre fra dig.

    Ansøgningsprocessen
    Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
    Senest 14 dage efter ansøgningsfristen kan du forvente at få en tilbagemelding på, om vi i denne omgang har valgt at gå videre med netop dig.

    Læs mere
   • Sunset Boulevard

    31. Dec

    Står du og mangler et spændende job?

    Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

    Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

    Vi har mange gæster igennem hver dag, det er derfor vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.

    Kort sagt: Du brænder for at give vores gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

    For at søge stillingen skal du være under eller over 18 år og kunne gå fuldtid, altså at du ikke går i skole efter sommerferien

    • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
    • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
    • Vedhæft gerne billede når du ansøger

    Sunset Boulevard tilbyder:

    • En sjov arbejdsplads hvor der også er plads til det sociale. Her kommer du helt sikkert ikke til at kede dig.
    • En attraktiv god løn. Vi har overenskomst med 3F.
    • En grundig træning ved opstart og løbende. Vi sætter fokus på din udvikling.
    • Mulighed for at udvikle og arbejde dig op i organisationen via kurser.

    Er du interesseret?
    Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

    Vi glæder os til at høre fra dig!

    Læs mere
   • Sunset Boulevard

    31. Dec

    Står du og mangler et spændende job?

    Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil, og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

    Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

    Vi har mange gæster igennem hver dag, det er derfor vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.

    Kort sagt: Du brænder for at give vores gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

    De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme.

    • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
    • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
    • Vedhæft gerne billede når du ansøger

    Sunset Boulevard tilbyder:

    • En sjov arbejdsplads hvor der også er plads til det sociale. Her kommer du helt sikkert ikke til at kede dig.
    • En attraktiv løn. Vi har overenskomst med 3F.
    • En grundig træning ved opstart og løbende. Vi sætter fokus på din udvikling.
    • Mulighed for at udvikle og arbejde dig op i organisationen via kurser.

    Er du interesseret?
    Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

    Vi glæder os til at høre fra dig!

    Læs mere

   Job i butik

   Søger du et job i en butik, så kan du vælge at arbejde på deltid eller fuldtid. Nogle butiksjob kræver, at du har erfaring - til andre jobs er det ok, at du er ufaglært butiksmedarbejder.

   Ungarbejder

   Som ungarbejder kan man arbejde i: Et supermarked, et byggemarked eller eksempelvis en skobutik. Jobbet som ungarbejder er typisk et fritidsjob i nogle timer efter skole - og lidt mere, hvis der er tale om et sommerferiejob, eller et job som ferieafløser.

   Har man et ungdomsjob, er man typisk under 18 år.

   Salgsassistent

   Som sælger i en butik arbejder du både med salg og service. Kundeservice er nemlig vigtig. Derfor lærer man via uddannelsen som salgsassistentelev eller salgselev om: At have kunden i centrum.

   Butiksassistent

   Som butiksassistent eller butiksmedarbejder kan man have mange arbejdsopgaver.

   Et butiksassistent job kræver, at man både får varer på hylderne, men også yder en god kundesupport.

   Job i tøjbutik

   Der er flere forskellige jobtyper i en tøjbutik. Det kan være som: Dekoratør, personal shopper, butikschef eller butikselev.

   Alle har de til fælles, at tøj skal lægges sammen, så butikken og varerne altid fremstår pæne.

   Weekend job

   Der kan godt være tale om et aften- og weekendarbejde, når man arbejder i detailsektoren. Mange unge og studerende søger et weekend job, når de er over 18 år.

   loading