Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 975

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Penge for alt du gør

   Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene.

   For godt til at være sandt?

   Nej, du får penge for at modtage rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du gør, er der penge at hente.

   Og der er masser af konkurrencer…

   Hver dag er der masser af konkurrencer fra vores samarbejdspartnere. Vi har også weekendkonkurrencer og masser af forskellige gratis skrabespil.

   Hvad kan jeg tjene penge på?

   • Gode tilbud
   • Konkurrencer
   • Nyhedsbreve
   • Reklamefilm
   • Skrabespil
   • Spørgeskemaer

   - og meget mere

   Job hos eovendo

   Læs mere
  • Job_listing_image

   8. Jun

   Er du nysgerrig , modig og fyldt med energi?

   Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, så er Espresso House det helt rigtige sted for dig.

   Som Host kan du enten arbejde fuldtid eller deltid mens du går i skole. Vi laver vagtplanen, så den passer ind i dit skema.

   Fælles for alle hos Espresso House er, at vi brænder for at skabe gode kaffeoplevelser for vores gæster.

   Har du lyst til at blive en del af Danmarks Absolut Bedste Team? Så læs mere og send en ansøgning på vores hjemmeside: http://baresso.com/ansogningsskema-aspirant

   Bare rolig – du vil blive grundigt trænet i alt, hvad det kræver for at give den gode kaffeoplevelse, lige fra at brygge kaffe til at give den gode service, som du sikkert allerede selv har oplevet.

    

   Faktisk får vi så god feedback fra vores gæster, at vi ikke kan få armene nedog derfor åbner vi hele tiden nye kaffebarer. Hvis du vil være med, så skynd dig at tage et fotografi af dig selv med dit allerstørste servicesmil og send det med din ansøgning. Så skal vi nok tilfredsstille din nysgerrighed og vække din passion for god kaffe. Held og lykke! Vi håber, vi ses.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   1. Jun

   Drives du af salg og bonusordning uden loft? Og drømmer du om en tilværelse på Costa del Sol? Så har vi det helt rigtige job til dig!

   Vi søger topmotiverede danske salgskonsulenter, der er klar på en sælgerudfordring. Hos Infonordic kommer du til at arbejde med kendte nordiske brands. Tempoet er højt, oplæringen grundig og personalegoderne mange. Vores topperformere tjener 4000 € udover deres faste grundløn – skal du være den næste? Erfaring er et plus, men den helt rigtige personprofil er vigtigst.

   Vi har brug for ildsjæle, der trives med, at telefonen er det vigtigste arbejdsredskab. Som kommende salgskonsulent hos Infonordic er du stabil og får et kick af at sælge. Arbejdet består i at ringe til privatpersoner, udarbejde tilbud og lukke salget. Det vil sige, at du får ansvaret fra start til slut med enten inbound eller outbound salg, hvor du vil komme til at arbejde inden for forsikring, TV-distribution eller abonnement.

   Der er derfor gode muligheder for at få salgs- og udenlandserfaring på CV’et – måske i dit sabbatår?

   Som vores nye kollega, bliver du en del af Infonordic, der er en veletableret telemarketingvirksomhed beliggende i Málaga. Vi har eksisteret siden 2003, og vores ordentlige arbejdsforhold har sikret en stabil fremgang lige siden. Vores kontor på 400 m2 med aircondition rummer vindermentalitet, lattermilde kollegaer mellem 20-60 år, kun et øjeblik fra togstationen.

   Du får:

   • Spansk kontrakt med sygesikring
   • Fast grundløn
   • Bonusordning uden loft
   • Grundig oplæring
   • Gratis dansk frokost hver dag
   • Gratis spansk undervisning
   • Kollegaer med vindermentalitet

   Om dig:

   • Du har kendskab til IT
   • Du kan dansk på forretningsniveau
   • Du er passioneret omkring dit job
   • Du er selvstændig og drives af resultater

   Søg allerede i dag, og bliv en del af vores vinderteam. Vi glæder os til at høre fra dig.

   Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at skrive til os på job@infonordic.com eller ringe på tlf. +45 4694 9700 eller +34 951 923 303.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Som vikar hos os bliver du ansat af JKS og får løn, feriepenge mv. af os - men har varierende arbejdssteder hos vores kunder.

   Du har frihed til at vælge, hvor og hvornår du vil arbejde - og hvad du vil arbejde med. Mens du arbejder, udvider du automatisk dit netværk og opnår erfaring, der kan bringe dig videre i din karriere - f.eks. til en fast stilling i en af de mange spændende virksomheder, vi samarbejder med.

   Der er masser af fordele. Både for dig, der er nyuddannet og ønsker erfaring inden for dit fag - og dig, der har familie og måske har brug for mere fleksibel tid, for at få hverdagen til at hænge sammen. Et vikariat er også en god mulighed for at oparbejde erfaring indenfor dit fag og lære nye arbejdsmetoder at kende. Der kan være mange grunde til at vælge et arbejdsliv med frie rammer.

   Attraktive forhold

   Som vikar hos JKS får du overenskomstmæssig løn, pension, feriepenge, sygepenge m.v. Når du er kommet i arbejde, holder vi tæt kontakt med dig og sikrer på den måde, at både du og dit arbejdssted er tilfredse med samarbejdet.

   Vi holder dig up-to-date

   Selv om du er "udstationeret" i forhold til JKS, informerer vi dig løbende om, hvad der rører sig inden for dit område og vi vurderer i fællesskab, om der kan være kurser og uddannelser, der er relevante for dig.

   Sådan bliver du vikar

   JKS er altid interesserede i velkvalificerede medarbejdere. Du kan blive optaget i vores database via hjemmesiden eller ved at kontakte dit lokalkontor. Herefter inviteres du til et interview, hvor vi afstemmer forventninger og kompetencer. Inden det første vikariat begynder, vil vi typisk indhente referencer fra dine tidligere ansættelser.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Elev i Sportmaster

   Hele Danmark
   SPORTMASTER søger elever, der er klar til kamp
    
    
   SPORTMASTER søger elever til vores butikker i hele landet. Vil du have en uddannelse designet til dig, der har udholdenhed, styrke og elitementalitet i alt hvad du foretager dig? Har du gå-på-mod og fightervilje? – Så bliv elev i SPORTMASTER. 
    
   En elevuddannelse designet til sportsfolk 
   Som elev i SPORTMASTER får du en helt speciel 2-årig uddannelse i landets største sportskæde med 100 % fokus på salg og sport. Vi uddanner Danmarks bedste sælgere i et tempofyldt miljø præget af sport, og hvor ikke to dage er ens. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra personligt salg over varehåndtering til at gøre butikken kampklar, så den er præsentabel og oser af sport. 
    
   Med andre ord: Som elev hos SPORTMASTER får du mulighed for at gøre din passion for sport til din hverdag samtidig med at du udvikler dig både fagligt og personligt.  
    
   Er du en vinder? 
   Du har en uddannelse fra handelsskolen, og er vild med sport og mode. Som person har du gå-på-mod og er nysgerrig. Du stræber efter at være den bedste og har vilje til at vinde hver gang – også når du dyrker sport. Ikke mindst er du målrettet, udadvendt og elsker dialogen med andre mennesker. 
    
   Bliv en del af Danmarks største sportsnetværk 
   SPORTMASTER handler om sport, sammenhold, engagement og om at være de førende i den danske sportsbranche. Den overvejende del af din uddannelse foregår i en af vores ca. 100 butikker rundt i Danmark, hvor alle bidrager til et godt og unikt arbejdsmiljø.  
    
   Læs mere på www.sportmaster.dk/elev  
    
   Sådan kommer du videre 
   Du er velkommen til at kigge forbi i din lokale SPORTMASTER og høre mere. Stillingerne er til opstart henover sommeren. 
    
   Er du klar på, at tage udfordringen op mod salgstallene hver dag i sjove konkurrencer mod dine kollegaer i fighten om, at blive den bedste sælger, så send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” nedenfor og vælg området i landet. Inden du sender din ansøgning, kan du med fordel lave et video CV, hvor du fortæller os, hvorfor vi skal vælge dig.
    
   Vi ser frem til at få dig med på holdet. 
   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Interesseret?
   Læs mere om jobbet som omdeler på blivomdeler.nu

   Det er også på blivomdeler.nu at du opretter dig som som ansøger, så kontakter vi dig.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Hvorfor arbejde i JYSK?

   Vil du have en af Danmarks bedste elevuddannelser?

   Vil du gerne have en uddannelse i en synlig og spændende detailkæde med masser af vind i sejlene? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter. Du skal have gennemført en HHX (suppleret med et fem ugers grundforløb inden for detailhandel),
   HGS/EUD-S (detail), HGV, HG eller GF2 for at kunne søge ind som JYSK-elev.

   Vi søger 120 elever til vores butikker i hele landet - med start til sommer, men vi er allerede nu i gang med at finde vores kommende talenter.

   Vi sætter fokus på din uddannelse på vores eget Academy i Himmerland og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning.

   Hvad kan du forvente at lave til daglig?

   • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben
   • Du brænder for salg og kundetilfredshed
   • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver

   Hvordan kan du gøre en forskel, hver dag?

   • Du elsker at sælge og du behandler hver kunde individuelt. Du forsøger derfor at anbefale yderligere produkter, som dækker kundens behov
   • Du er synlig for vores kunder og du møder dem på en kompetent og hjælpsom måde
   • Du forskrækkes ikke ved voksende køer ved kassen eller mange kunder, der vil have din hjælp på samme tid.
   • Tværtimod trives du ved dynamikken og afvekslingen, som det giver dit job
   • Du er købmand og en holdspiller!

   Nysgerrig?

   Så send din ansøgning ved at klikke på 'Ansøg her'.

   Du kan læse meget mere om vores elevuddannelse her: elev.jysk.dk og følge os på Instagram og Facebook @JYSKELEV

   Har du spørgsmål til JYSK's elevuddannelse, kan du kontakte JYSK Academy på tlf. 89 39 75 90 att. Anne Marie Hørdum Bager

   Kontraktart

   Tidsbegrænset

   Læs mere
  • Job_listing_image

   20. Jun

   Dansk au pair til Schweiz

   Nordvestjylland

   Dansk / Schweizisk familie bosiddende i Schweiz

   søger dansk au pair fra begyndelsen af august 2017. 

   Vi er en lille famile på tre, der venter barn nummer 2 til november.

   Mit navn er Lene, og jeg er i øjeblikket hovedsageligt hjemmegående. Jeg har før arbejdet i min mands firma, men varetager i øjeblikket kun mindre opgaver dér. Min mand Markus har eget arkitektfirma (rucharchitekten.ch), med afdelinger i Meiringen og Aargau. Vores søn Magnus bliver 2 år til maj. Vi taler tysk med hinanden, og jeg taler dansk med Magnus.

   Vi bor i Meiringen- en mindre turistby - i de Schweiziske alper. Vi har mange forskellige nationaliteter hér, som kommer for at arbejde enten i kortere eller længere tid. Meiringen har mange muligheder for udendørs sportslige aktiviteter: ski, alpine vandreture, cykling, paragliding, klatring, svømning etc. Derudover har byen også et stort udvalg af indendørs aktiviteter, restauranter og caféer. I schweiz er det meget brugt at gå ud og spise.

   Min mand og jeg er begge meget kreative, kunst og kultur-interesserede.  

   Arbejdsopgaver

   Da vi ved, hvor anstrengende den første tid kan være med en lille ny og eget firma, ønsker vi en au pair, der kan hjælpe til med at gøre hverdagen lidt lettere. 

   Din hovedopgave bliver at passe vores søn; lege såvel udenfor som indenfor, være kreativ og opfindsom.  Derudover hører lettere husligt arbejde med til dine opgaver: oprydning, madlavning, tøjvask, strygning. Vi kan dele det imellem os. (Vi har en ugentlig rengøringshjælp.)

   Arbejdstider 

   Arbejdstiden er 30 timer om ugen fordelt på 5 dage. Så vidt som muligt har du fri hver aften og weekend.

   Men, når det er sagt, leder vi efter en au pair der også, hvis det skulle være nødvendigt, er fleksibel mht. antallet af timer, og tidspunkter.

   Du skal aldrig arbejde mere end du bliver betalt for!  

   Du er fri til at planlægge din fritid som du vil, men er altid velkommen til at foretage dig noget sammen med os.

   Løn

   Vi overholder som arbejdsgiver de retningslinier, der er foregivet af kanton Bern for ansættelse af en au pair,- og lidt mere til. 

   Au pair "lønnen" er 650 CHF om måneden ( 4500 DKR), samt kost og logi, flybillet t/r., ulykkesforsikring og sprogkursus. 

   Dit værelse er nyistandsat. Du har seperat indgang og eget bad/WC.

   Vi betaler et 'halb-tax karte' for et år, hvilket giver dig mulighed for at benytte alle offentlige transportmidler til halv pris. (Når du er undervejs for os, betaler vi selvfølgelig billetten.) Du kan også bruge vores bil efter aftale.

   Du får desuden et årskort til de lokale bjergbaner, så du til enhver tid kan komme gratis på ski, kælke med Magnus eller vandre.

   Alt efter alder har du ret til 3-5 ugers betalt ferie efter aftale.

   Vi forventer

   Vi søger en au pair, der ønsker at være del af vores familie, og ønsker at blive mindst et år.

   Du er ærlig, ansvarsbevidst, glad for børn og kreativ. Det er en fordel, hvis du har erfaring med mindre børn, men ikke et must.

   Vi håber at gensidig fleksibilitet mht arbejdstider, respekt, tillid og venskab kan være fundamentet i vores samarbejde.

    

   Hvis du er interesseret, så skriv hurtigst muligt til Lene: lenemartinussen@yahoo.com

       Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Telemarketing agent, Mabolo city / Cebu City, Philippines

   3M SØGER GLADE OG ENERGISKE KOLLEGAER TIL VORES DANSKE KONTOR PÅ FILIPPINERNE

   Salg af fodbold og håndbold sponsorater, mødebooking og indsamling af donationer.

   Du vil komme til at arbejde for en dansk ejet virksomhed (3M Telemarketing), som har base i Cebu City som er den anden største by på Filippinerne. De er i vækst og er derfor på udkig efter nye medarbejdere til at tilslutte sig deres danske team i Cebu.

   Virksomheden har specialiseret sig i sponsorsalg og mødebooking, og det vil være indenfor disse områder at du vil udvikle dine salgstalenter

   Arbejdsopgaver:

   - Salg af sponsoraftaler - Her vil du hjælpe flere af de største sportsklubber i Danmark med at skaffe lokale sponsoraftaler. Nogle af de klubber, der samarbejdes med er blandt andet superliga klubberne Aab, Odense Boldklub, FC Midtjylland og Fc Nordsjælland. På Håndboldsiden tæller nogen af Klubberne Bjerringbro-Silkeborg, GOG og en masse andre. Er du sportsinteresseret er det den perfekte opgave, da du får snakket en masse sport, både med kollegaer og kunder.

   - Indsamling af donationer - Filipino Street Kids er en organisation der hjælper gadebørn i Filippinerne. Den har i samarbejde med danske universiteter flere pædagogstuderende dernede, som dagligt arbejder med de filippinske gadebørn. Du kan blive en del af deres hjælpearbejde ved at indsamle donationer, så de er sikret de redskaber de skal bruge for at gøre en forskel. Derudover kan man komme med ud i marken og gøre en forskel, være med til at give børnene tøj, mad og en masse andet. "to give is to receive"

   - Mødebooking - Du vil være første kontakt mellem en masse danske virksomheder og deres potentielle kunder. Din opgave er gennem denne første kontakt at se, om der er en interesse fra kundens side, og hvis der er det, så booke et møde, som en salgsperson i Danmark kan følge op på.

   Din profil:

   • Gode tale gaver
   • Ønsket om at blive en god sælger
   • Glad og smilende
   • Udadvendt
   • Elsker at rejse
   • Salgserfaring er en fordel men ikke et must
   • Du behersker dansk i flydende skrift og tale

   Virksomheden tilbyder:

   • 40.000-70.000 pesos i fastløn plus provision, alt efter kvalifikationer.
   • Grundig oplæring
   • Internationalt miljø
   • Konkurrencer flere gange om måneden, med store præmier
   • Vi henter dig i lufthavnen
   • betalt arbejdstilladelse og visum
   • Hjælp til at finde lejlighed
   • Betalt flybillet hjem efter 1 år, vil man bliver længere må man selvfølgelig godt det!
   • Mulighed for rabatter på oplevelses ture på Cebu


   Derudover tilbyder vi også en model hvor man udelukkende bliver betalt for de møder eller salg man producerer, denne model vælger de fleste efter 1-2 måneders ansættelse, den giver flere penge i sidste ende!

   Tjek vores hjemmeside https://jobifilippinerne.com for mere info, og se vores video interviews så i kan lære os bedre at kende.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser