Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 975

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   30. Sep

   Penge for alt du gør

   Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene.

   For godt til at være sandt?

   Nej, du får penge for at modtage rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du gør, er der penge at hente.

   Og der er masser af konkurrencer…

   Hver dag er der masser af konkurrencer fra vores samarbejdspartnere. Vi har også weekendkonkurrencer og masser af forskellige gratis skrabespil.

   Hvad kan jeg tjene penge på?

   • Gode tilbud
   • Konkurrencer
   • Nyhedsbreve
   • Reklamefilm
   • Skrabespil
   • Spørgeskemaer

   - og meget mere

   Job hos eovendo

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Sep

   • Er du mellem 18 og 26 år?
   • Drømmer du om at rejse ud i verden og lære en fremmed kultur at kende på en anderledes måde - med formål og sikkerhedsnet?
   • Kan du se fordelen ved at udvikle interkulturelle kompetencer, lære spansk og bygge internationale venskaber?

   SÅ er YFUs projekter i Paraguay måske noget for dig!

   Formål – at skabe bedre vilkår for udsatte familier

   Som frivillig på børnehjemmet ”Casa Cuna” hjælper du med at give udsatte børn, fra familier med lav indkomst, positive hverdagsoplevelser. Kodeordene er omsorg, leg og læring. Så hvis du har interesser inden for fx sundhed, pædagogik, undervisning, psykologi eller kunst, er projektet et godt sted at bidrage.

   I projektet ”Habitat for Humanity” handler det om at bygge boliger til familier, der ikke har råd til et sikkert sted at bo. Det kræver ikke særlige kompetencer, men du skal selvfølgelig kunne lide at ”hamre og save”.

   Generelle krav

   • Du skal have lyst til at lave socialt arbejde, være engageret og ansvarlig over for projektet.
   • Have respekt for kulturen, den lokale befolkning og dens livsvilkår.
   • Gode engelskkundskaber – og det er naturligvis en fordel, men ikke et krav, at kende lidt til spansk.

   YFU sikkerhedsnet

   Opholdet i Paraguay starter med tre ugers spansk-kursus, og der vil være et YFU arrangementer med andre YFU frivillige fra hele verden både i starten og slutningen af opholdet, som foregår på engelsk. Under opholdet bor du hos en lokal værtsfamilie, og lærer på den måde kulturen at kende indefra. Skulle du få brug for støtte undervejs, står YFU Paraguay til rådighed.

   Youth For Understanding Danmark er en selvejende, non-profit forening, der er baseret på frivilligt arbejde og er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Vi ønsker at fremme mellemfolkelig forståelse baseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle på lokalt, nationalt og globalt plan.

   Varighed og pris

   • 2 måneder: $2150
   • 3 måneder: $2300
   • 6 måneder: $2800
   • 12 måneder: $3300

   Paraguay

   Paraguay er et lille land med rig kultur og historie og en storslået natur i hjertet af Sydamerika.

   Du vil opleve, at der ikke kun tales spansk, idet 90 % af befolkning også taler de indfødtes sprog, guarani. Både det oprindelige sprog guarani og spansk er begge anerkendt som officielle nationale sprog, og Paraguay er det eneste land i Sydamerika, hvor størstedelen af befolkningen taler de indfødtes sprog.

   Befolkningen er kendt for sin store venlighed og gæstfrihed. Et vigtigt ritual i sociale sammenhænge er at drikke ”mate”, en koffeinrig bitter te. Familien er meget vigtig og det er ikke ualmindeligt, at flere generationer bor under samme tag. Det sociale liv foregår ofte i den udvidede familie – der også er det primære sikkerhedsnet. Der er tradition for at samles til måltiderne og weekenderne er helliget tid med familien.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   9. Okt

   Som vikar hos os bliver du ansat af JKS og får løn, feriepenge mv. af os - men har varierende arbejdssteder hos vores kunder.

   Du har frihed til at vælge, hvor og hvornår du vil arbejde - og hvad du vil arbejde med. Mens du arbejder, udvider du automatisk dit netværk og opnår erfaring, der kan bringe dig videre i din karriere - f.eks. til en fast stilling i en af de mange spændende virksomheder, vi samarbejder med.

   Der er masser af fordele. Både for dig, der er nyuddannet og ønsker erfaring inden for dit fag - og dig, der har familie og måske har brug for mere fleksibel tid, for at få hverdagen til at hænge sammen. Et vikariat er også en god mulighed for at oparbejde erfaring indenfor dit fag og lære nye arbejdsmetoder at kende. Der kan være mange grunde til at vælge et arbejdsliv med frie rammer.

   Attraktive forhold

   Som vikar hos JKS får du overenskomstmæssig løn, pension, feriepenge, sygepenge m.v. Når du er kommet i arbejde, holder vi tæt kontakt med dig og sikrer på den måde, at både du og dit arbejdssted er tilfredse med samarbejdet.

   Vi holder dig up-to-date

   Selv om du er "udstationeret" i forhold til JKS, informerer vi dig løbende om, hvad der rører sig inden for dit område og vi vurderer i fællesskab, om der kan være kurser og uddannelser, der er relevante for dig.

   Sådan bliver du vikar

   JKS er altid interesserede i velkvalificerede medarbejdere. Du kan blive optaget i vores database via hjemmesiden eller ved at kontakte dit lokalkontor. Herefter inviteres du til et interview, hvor vi afstemmer forventninger og kompetencer. Inden det første vikariat begynder, vil vi typisk indhente referencer fra dine tidligere ansættelser.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Sep

   Fandt du ikke et ledigt job, der matcher netop dine ønsker og kvalifikationer? Her kan du sende os din ansøgning uopfordret og vise din interesse for et studiejob i H&M!

   Vi tilbyder en tempofyldt arbejdsplads, hvor kunden er i fokus, og hvor passionen for mode og salg er drivkraften bag alt, hvad vi gør. Med jobbet følger masser af kundekontakt, fantastiske kollegaer, og chancen for en karriere fyldt med muligheder  vores medarbejderes personlige udvikling er nemlig en central del af H&M's succes!

   Med et studiejob i én af H&M's butikker er der masser af forskellige arbejdsopgaver  og masser af muligheder for at skabe en positiv shoppingoplevelse for vores kunder! De vigtigste opgaver er at:

   • Yde fantastisk service på salgsarealet og ved prøverummet  god service er afgørende for vores succes!
   • Altid være opdateret på H&M's nyeste kollektioner og salgsaktiviteter  høj kvalitet og stor viden giver det bedste grundlag for salg!
   • Hurtigt og effektivt håndtere varer  udpakning, opfyldning og oprydning i prøverummet er en vigtig del af det daglige arbejde!
   • Bidrage til den positive stemning i teamet  feedback og teamwork er nogle af vores største styrker!

   Vi forventer, at du lige som alle andre i H&M's team er en social, åben, og initiativrig teamplayer, som er fuld af energi og har en positiv attitude. Dine personlige egenskaber inkluderer også en stærk passion for service og den nyeste mode. Du er fleksibel og klar til skiftende arbejdstider med både aften- og weekendarbejde, og så er du fyldt 15 år og har afsluttet 9. klasse. Sidst men ikke mindst har du lyst til at lære og udvikle dine faglige og personlige kompetencer sammen med H&M!

   Det er din personlighed, der betyder mest for os. Husk derfor at udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt og vedhæft dit CV og en kort motiveret ansøgning, så vi kan få et rigtig godt indtryk af dig og dine ønsker til et studiejob i H&M. Det er også vigtigt, at du altid holder din jobprofil opdateret og holder øje med, om vi slår et nyt job op, der kan være et perfekt match for dig!

   Lyder det interessant? Send din ansøgning nu og få chancen for et studiejob ud over det sædvanlige!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Sep

   Fandt du ikke et ledigt job, der matchede netop dine ønsker og kvalifikationer? Her kan du sende os din ansøgning uopfordret og vise din interesse for et studiejob i H&M!

   Vi tilbyder en tempofyldt arbejdsplads, hvor kunden er i fokus, og hvor passionen for mode og salg er drivkraften bag alt, hvad vi gør. Med et job i H&M følger masser af kundekontakt, fantastiske kollegaer, og chancen for en karriere fyldt med muligheder – vores medarbejderes personlige udvikling er nemlig en central del af H&M's succes!

   Med et studiejob i én af H&M's butikker er der masser af forskellige arbejdsopgaver – og masser af muligheder for at skabe en positiv shoppingoplevelse for vores kunder! De vigtigste opgaver er at:

   • Yde fantastisk service i kassen, på salgsarealet og ved prøverummet – god service er afgørende for vores succes!
   • Altid være opdateret på H&M's nyeste kollektioner og salgsaktiviteter – høj kvalitet og stor viden giver det bedste grundlag for salg!
   • Hurtigt og effektivt håndtere nye varer – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af det daglige arbejde!
   • Bidrage til den positive stemning i teamet – feedback og teamwork er nogle af vores største styrker!

   Vi forventer, at du lige som alle andre i H&M's team er en social, åben, og initiativrig teamplayer, som er fuld af energi og har en positiv attitude. Dine personlige egenskaber inkluderer også en stærk passion for den nyeste mode, aktivt salg og direkte service. Du er fleksibel og klar til skiftende arbejdstider med både aften- og weekendarbejde, og så er du ærlig og positiv i din kommunikation. Sidst men ikke mindst har du lyst til at lære og udvikle dine faglige og personlige kompetencer sammen med H&M!

   Det er din personlighed, der betyder mest for os. Husk derfor at udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt og at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, så vi kan få et rigtig godt indtryk af dig og dine ønsker til et studiejob i H&M. Det er også vigtigt, at du altid holder din jobprofil opdateret og holder øje med, om vi slår et nyt job op, der kunne være et perfekt match for dig!

   Lyder det interessant? Send din ansøgning nu og få chancen for en karriere ud over det sædvanlige!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Sep

   Interesseret?
   Læs mere om jobbet som omdeler på blivomdeler.nu

   Det er også på blivomdeler.nu at du opretter dig som som ansøger, så kontakter vi dig.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Sep

   BLIV EN DEL AF PEUGEOT PROFESSIONAL TALENTPROGRAM OG PEUGEOTS FREMTIDIGE VAREBILSSUCCES VI TILBYDER MULIGHEDERNES JOB

   Peugeot tilbyder en enestående mulighed for et spændende job i en attraktiv branche, hos et succesfuldt mærke, samtidig med personlig og faglig udvikling gennem Peugeot Professional Talentprogram.

   Du bliver del af en dynamisk professionel organisation, hvor varebiler er et stærkt fokusområde i koncernen, og vi har ambitiøse mål om at øge forretningen og markedsandelene.

   Peugeot har i en årrække været markedsleder på det danske bilmarked med et stærkt og bredt modelprogram på person- og varebiler, og et stærkt og veletableret forhandlernet.

   Du bliver tilknyttet en af de mange dynamiske Peugeot-forhandlere og bliver en del af et hold af nye B2B talentkandidater, der alle brænder for succes og ambitioner.

   Talentprogrammet er løbende træning og uddannelse over to år og foregår internt som eksternt.

   DINE PRIMÆRE ANSVARS- OG ARBEJDSOPGAVER

   Du skal medvirke til at udvikle Peugeots varebilsposition på det danske marked. Det er derfor vigtigt, at du selvstændigt kan planlægge og gennemføre direkte, opsøgende salgsindsatser.

   • Du vil komme til at referere til indehaveren selv.
   • Planlægning og eksekvering af indsatsplan
   • Salg af varebiler til primært små og mellemstore virksomheder • Gennemføre tilbud og udbud til større kunder i samarbejde med importøren
   • Vedligeholdelse af omfattende eksisterende kundebase og evt. leasing-/udlejningselskaber
   • Identificere og udvælge (segmentere) relevante virksomheder fra bilstatistik
   • Opsøgende salgsarbejde til nye kunder gennem netværksbearbejdning
   • Opfølgning på emner og kundemøder
   • Udarbejde tilbud herunder leasingløsninger og leveranceplaner
   • Rådgivning om tilbehør, finansiering og forsikring
   • Løbende deltagelse i PeugeotTalent uddannelsesprogram

   DIN BAGGRUND OG FAGLIGE KVALIFIKATIONER

   Vi søger dig,som har et stortdrive, er resultatorienteret og har en rigtig god forretningsforståelse. Derudover arbejder du struktureret, har en god evne til at etablere og fastholde professionelle og langsigtede kunderelationer og har en pålidelig og seriøs fremtoning.

   Du harerfaring med B2B salg og kundekontakt og kan dokumenteresalgsresultater. Vi forestiller os, at du ideelt set har kendskab til bilbranchen, men frem for alt er du vant til, og trivesmed, at arbejde med opsøgende salg og er dygtig til at begå digpå alleniveauer.

   Følgende kvalifikationererdesudenvigtige:

   • Du kan selvstændigt planlægge og gennemføre direkte opsøgende salgsindsatser
   • God til at kommunikere i et enkelt og letsprog både skriftligt og mundtligt
   • Empatisk og opsøgende – god til at kommunikere med alle typer kunder
   • TeamPlayer – evner at samarbejde med alle afdelinger i forretningen
   • Brænder for salg og biler og bliver motiveret af både dine egne og teamets samlede resultater
   • Struktureret samt målrettet og evner at prioritere
   • Positiv udstråling og et humoristisk livssyn
   • Flairfortal og er en god købmand
   • Vi søger talenter til hele landet, nærmere bestemt til vores forhandlere i: Slagelse/Ringsted, Roskilde/Holbæk, Køge, Østerbro/Amager/Lyngby, Vejle, Esbjerg/Varde, Rødovre, Ballerup, Birkerød, Viborg, Helsingør og Horsens.

   INTERESSERET?

   Hvis du ønske rat søgestillingen,beder vi dig sende din ansøgning og dit CV til DorteVølund Philipson, dvp@talentandmind.com.

   I din ansøgning bedes du uddybe, i hvilken by du søger stillingen. For spørgsmål og uddybende information, kan Dorte kontaktes på tlf.:+45 29100181.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   OM PEUGEOT

   Peugeot er et af Danmarks mest populære bilmærker, både når det gælder personbiler og varebiler,og vi tilbyder det bredeste modelprogram til vore kunder. Peugeoter markedsleder - på personbilsmarkedet i DK og Peugeot 208 blev i 2016 DK´smest solgtebil. Peugeot 3008 er uafhængigt kåret til årets bil i både Danmark og Europa.PSA er Europas største leverandør af varebiler og PeugeotExpert er kåret til årets varebil i DK. Har du lyst til at blive en del af et succesrigt og engageret team, der er præget af dynamik og vilje, så læs mere på www.peugeot.dk

   Læs mere
  • Job_listing_image

   19. Okt

   Er du nysgerrig , modig og fyldt med energi?

   Hvis du kan nikke genkendende til denne beskrivelse, så er Espresso House det helt rigtige sted for dig.

   Som Host kan du enten arbejde fuldtid eller deltid mens du går i skole. Vi laver vagtplanen, så den passer ind i dit skema.

   Fælles for alle hos Espresso House er, at vi brænder for at skabe gode kaffeoplevelser for vores gæster.

   Har du lyst til at blive en del af Danmarks Absolut Bedste Team? Så læs mere og send en ansøgning på vores hjemmeside: http://baresso.com/ansogningsskema-aspirant

   Bare rolig – du vil blive grundigt trænet i alt, hvad det kræver for at give den gode kaffeoplevelse, lige fra at brygge kaffe til at give den gode service, som du sikkert allerede selv har oplevet.

    

   Faktisk får vi så god feedback fra vores gæster, at vi ikke kan få armene nedog derfor åbner vi hele tiden nye kaffebarer. Hvis du vil være med, så skynd dig at tage et fotografi af dig selv med dit allerstørste servicesmil og send det med din ansøgning. Så skal vi nok tilfredsstille din nysgerrighed og vække din passion for god kaffe. Held og lykke! Vi håber, vi ses.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser