Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 975

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   30. Jun

   Penge for alt du gør

   Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene.

   For godt til at være sandt?

   Nej, du får penge for at modtage rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du gør, er der penge at hente.

   Og der er masser af konkurrencer…

   Hver dag er der masser af konkurrencer fra vores samarbejdspartnere. Vi har også weekendkonkurrencer og masser af forskellige gratis skrabespil.

   Hvad kan jeg tjene penge på?

   • Gode tilbud
   • Konkurrencer
   • Nyhedsbreve
   • Reklamefilm
   • Skrabespil
   • Spørgeskemaer

   - og meget mere

   Job hos eovendo

   Læs mere
  • Job_listing_image

   15. Jul

   Har du en problemløser og menneskekender gemt i maven? Så er det dig vi leder efter til stillingen som kundeservicemedarbejder hos Western Union gennem Transcom i Riga, Letland. Første opstart er allerede den 3. juli, så søg allerede i dag.

   Western Union er en ledende virksomhed inden for betalingsservices verden over. Transcom håndterer Western Unions kundeservice- og supportcenter, hvor du vil få et job med varierede opgaver:
   - Modtage kald og e-mails fra Western Unions kunder og agenter (butikker der tilbyder pengeoverførsler gennem Western Union). Disse kald kan være alt fra spørgsmål til valutakurser, overførsler etc. og kan dermed ske nye ting hver dag.
   - Yde IT-support til Western Unions agenter, der eksempelvis har problemer med systemer eller med penge de ikke har fået udbetalt. Dette kræver ikke de store IT-kundskaber, da man vil blive grundigt oplært.

   Stillingen som kundeservicemedarbejder for Western Union er en fleksibel fuldtidsstilling. Der er både mulighed for lange og få vagter om ugen eller kortere og flere vagter om ugen samt en mellemting. Der er altså rig mulighed for at opleve både Riga og hele Letland samt tjene ekstra penge. Ligeledes giver dette job mulighed for at få en verdensomspændende virksomhed på CV’et, samt mulighed for både personlig og faglig udvikling.

   Afdelingen:
   Western Union-afdelingen er præget af ansatte af forskellige nationaliteter fra hele Skandinavien. Det er en afdeling med højt til loftet og et godt fagligt og socialt miljø. Du vil blive en del af et team på 10-15 ansatte med en teamleder tilknyttet. Teamet afholder en gang om måneden teammøde indeholdende både faglige og sociale elementer. Cirka en gang om ugen har hver medarbejder et personligt møde med teamlederen, hvor man kan vende udvikling og eventuelle problemstillinger i arbejdet.

   Om Riga:
   Riga er hovedstaden i Letland, som er en farverig storby med lækre strande. Her får du muligheden for at opleve ny kultur og få nye venner på tværs af landegrænser. Dine nye kollegaer fortæller, at Riga i den grad har overrasket dem positivt. Det er en hyggelig og meget billig storby at leve i, og indbyggerne er meget åbne og venlige. Ligeledes ligger både Estland og Litauen kun en bustur på cirka tre timer væk.

   Denne video giver et godt indblik i, hvordan det er at bo i Riga og arbejde for Transcom: https://www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

   Ved opstart:
   Det er vigtigt for Transcom, at du får den bedste start i dit nye job. Derfor vil Transcom gøre det så nemt som muligt, ved at give dig:
   - Betalt flyrejse til Riga
   - Afhentning ved ankomsten i lufthavnen
   - Indlogering i en delebolig med kollegaer den første måned
   - Hjælp til at finde ny bolig efter den første måned
   - Fire ugers oplæring i dine arbejdsopgaver indeholdende tre ugers træning og en uge med opgaverne sammen med en kollega
   - Medarbejderfordele som gratis fitness, bonusordning etc.

   Din profil

   Vi leder efter dig, der:
   - Der er god til at tale med mennesker og ønsker at være behjælpelig på den bedst mulige måde
   - Har lyst til at få en oplevelse uden for Danmarks grænser
   - Vil være en del af et socialt team, der giver kunderne god service
   - Kan arbejde hos Transcom i minimum 6 måneder - og gerne længere
   - Er frisk på nye udfordringer – enten alene eller sammen med din ven eller kæreste
   - Kan lide at arbejde med kundeservice

   Praktisk information:
   Der er opstart på følgende datoer henover sommeren:
   - 3. juli
   - 31. juli
   - 28. august

   Vi glæder os derfor til at modtage din korte ansøgning og CV allerede i dag! Notér gerne din ønskede opstartsdato i din ansøgning. Hvis I er flere, der gerne vil ansættes sammen, bedes i notere dette i ansøgningen. Vi gør opmærksom på at man i rekrutteringsprocessen skal kunne fremvise straffeattest.

   Hvis du har et SKYPE ID, anbefaler vi at du skriver dette på i din ansøgning, så Transcom har mulighed for at tage kontakt via SKYPE.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

   Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Jun

   • Er du mellem 18 og 26 år?
   • Drømmer du om at rejse ud i verden og lære en fremmed kultur at kende på en anderledes måde - med formål og sikkerhedsnet?
   • Kan du se fordelen ved at udvikle interkulturelle kompetencer, lære spansk og bygge internationale venskaber?

   SÅ er YFUs projekter i Paraguay måske noget for dig!

   Formål – at skabe bedre vilkår for udsatte familier

   Som frivillig på børnehjemmet ”Casa Cuna” hjælper du med at give udsatte børn, fra familier med lav indkomst, positive hverdagsoplevelser. Kodeordene er omsorg, leg og læring. Så hvis du har interesser inden for fx sundhed, pædagogik, undervisning, psykologi eller kunst, er projektet et godt sted at bidrage.

   I projektet ”Habitat for Humanity” handler det om at bygge boliger til familier, der ikke har råd til et sikkert sted at bo. Det kræver ikke særlige kompetencer, men du skal selvfølgelig kunne lide at ”hamre og save”.

   Generelle krav

   • Du skal have lyst til at lave socialt arbejde, være engageret og ansvarlig over for projektet.
   • Have respekt for kulturen, den lokale befolkning og dens livsvilkår.
   • Gode engelskkundskaber – og det er naturligvis en fordel, men ikke et krav, at kende lidt til spansk.

   YFU sikkerhedsnet

   Opholdet i Paraguay starter med tre ugers spansk-kursus, og der vil være et YFU arrangementer med andre YFU frivillige fra hele verden både i starten og slutningen af opholdet, som foregår på engelsk. Under opholdet bor du hos en lokal værtsfamilie, og lærer på den måde kulturen at kende indefra. Skulle du få brug for støtte undervejs, står YFU Paraguay til rådighed.

   Youth For Understanding Danmark er en selvejende, non-profit forening, der er baseret på frivilligt arbejde og er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Vi ønsker at fremme mellemfolkelig forståelse baseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle på lokalt, nationalt og globalt plan.

   Varighed og pris

   • 2 måneder: $2150
   • 3 måneder: $2300
   • 6 måneder: $2800
   • 12 måneder: $3300

   Paraguay

   Paraguay er et lille land med rig kultur og historie og en storslået natur i hjertet af Sydamerika.

   Du vil opleve, at der ikke kun tales spansk, idet 90 % af befolkning også taler de indfødtes sprog, guarani. Både det oprindelige sprog guarani og spansk er begge anerkendt som officielle nationale sprog, og Paraguay er det eneste land i Sydamerika, hvor størstedelen af befolkningen taler de indfødtes sprog.

   Befolkningen er kendt for sin store venlighed og gæstfrihed. Et vigtigt ritual i sociale sammenhænge er at drikke ”mate”, en koffeinrig bitter te. Familien er meget vigtig og det er ikke ualmindeligt, at flere generationer bor under samme tag. Det sociale liv foregår ofte i den udvidede familie – der også er det primære sikkerhedsnet. Der er tradition for at samles til måltiderne og weekenderne er helliget tid med familien.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Jun

   Som vikar hos os bliver du ansat af JKS og får løn, feriepenge mv. af os - men har varierende arbejdssteder hos vores kunder.

   Du har frihed til at vælge, hvor og hvornår du vil arbejde - og hvad du vil arbejde med. Mens du arbejder, udvider du automatisk dit netværk og opnår erfaring, der kan bringe dig videre i din karriere - f.eks. til en fast stilling i en af de mange spændende virksomheder, vi samarbejder med.

   Der er masser af fordele. Både for dig, der er nyuddannet og ønsker erfaring inden for dit fag - og dig, der har familie og måske har brug for mere fleksibel tid, for at få hverdagen til at hænge sammen. Et vikariat er også en god mulighed for at oparbejde erfaring indenfor dit fag og lære nye arbejdsmetoder at kende. Der kan være mange grunde til at vælge et arbejdsliv med frie rammer.

   Attraktive forhold

   Som vikar hos JKS får du overenskomstmæssig løn, pension, feriepenge, sygepenge m.v. Når du er kommet i arbejde, holder vi tæt kontakt med dig og sikrer på den måde, at både du og dit arbejdssted er tilfredse med samarbejdet.

   Vi holder dig up-to-date

   Selv om du er "udstationeret" i forhold til JKS, informerer vi dig løbende om, hvad der rører sig inden for dit område og vi vurderer i fællesskab, om der kan være kurser og uddannelser, der er relevante for dig.

   Sådan bliver du vikar

   JKS er altid interesserede i velkvalificerede medarbejdere. Du kan blive optaget i vores database via hjemmesiden eller ved at kontakte dit lokalkontor. Herefter inviteres du til et interview, hvor vi afstemmer forventninger og kompetencer. Inden det første vikariat begynder, vil vi typisk indhente referencer fra dine tidligere ansættelser.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Jul

   Elev i Sportmaster

   Hele Danmark
   SPORTMASTER søger elever, der er klar til kamp
    
    
   SPORTMASTER søger elever til vores butikker i hele landet. Vil du have en uddannelse designet til dig, der har udholdenhed, styrke og elitementalitet i alt hvad du foretager dig? Har du gå-på-mod og fightervilje? – Så bliv elev i SPORTMASTER. 
    
   En elevuddannelse designet til sportsfolk 
   Som elev i SPORTMASTER får du en helt speciel 2-årig uddannelse i landets største sportskæde med 100 % fokus på salg og sport. Vi uddanner Danmarks bedste sælgere i et tempofyldt miljø præget af sport, og hvor ikke to dage er ens. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra personligt salg over varehåndtering til at gøre butikken kampklar, så den er præsentabel og oser af sport. 
    
   Med andre ord: Som elev hos SPORTMASTER får du mulighed for at gøre din passion for sport til din hverdag samtidig med at du udvikler dig både fagligt og personligt.  
    
   Er du en vinder? 
   Du har en uddannelse fra handelsskolen, og er vild med sport og mode. Som person har du gå-på-mod og er nysgerrig. Du stræber efter at være den bedste og har vilje til at vinde hver gang – også når du dyrker sport. Ikke mindst er du målrettet, udadvendt og elsker dialogen med andre mennesker. 
    
   Bliv en del af Danmarks største sportsnetværk 
   SPORTMASTER handler om sport, sammenhold, engagement og om at være de førende i den danske sportsbranche. Den overvejende del af din uddannelse foregår i en af vores ca. 100 butikker rundt i Danmark, hvor alle bidrager til et godt og unikt arbejdsmiljø.  
    
   Læs mere på www.sportmaster.dk/elev  
    
   Sådan kommer du videre 
   Du er velkommen til at kigge forbi i din lokale SPORTMASTER og høre mere. Stillingerne er til opstart henover sommeren. 
    
   Er du klar på, at tage udfordringen op mod salgstallene hver dag i sjove konkurrencer mod dine kollegaer i fighten om, at blive den bedste sælger, så send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” nedenfor og vælg området i landet. Inden du sender din ansøgning, kan du med fordel lave et video CV, hvor du fortæller os, hvorfor vi skal vælge dig.
    
   Vi ser frem til at få dig med på holdet. 
   Læs mere
  • Job_listing_image

   16. Aug

   Interesseret?
   Læs mere om jobbet som omdeler på blivomdeler.nu

   Det er også på blivomdeler.nu at du opretter dig som som ansøger, så kontakter vi dig.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   1. Aug

   Hvorfor arbejde i JYSK?

   Vil du have en af Danmarks bedste elevuddannelser?

   Vil du gerne have en uddannelse i en synlig og spændende detailkæde med masser af vind i sejlene? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter. Du skal have gennemført en HHX (suppleret med et fem ugers grundforløb inden for detailhandel),
   HGS/EUD-S (detail), HGV, HG eller GF2 for at kunne søge ind som JYSK-elev.

   Vi søger 120 elever til vores butikker i hele landet - med start til sommer, men vi er allerede nu i gang med at finde vores kommende talenter.

   Vi sætter fokus på din uddannelse på vores eget Academy i Himmerland og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning.

   Hvad kan du forvente at lave til daglig?

   • Du er ansigtet udadtil i vores virksomhed og du har et smil i stemmen såvel som på læben
   • Du brænder for salg og kundetilfredshed
   • Du er et vigtigt medlem af et energisk og hårdarbejdende team, hvor du vil smøge ærmerne op for at hjælpe dine kolleger i alle opgaver

   Hvordan kan du gøre en forskel, hver dag?

   • Du elsker at sælge og du behandler hver kunde individuelt. Du forsøger derfor at anbefale yderligere produkter, som dækker kundens behov
   • Du er synlig for vores kunder og du møder dem på en kompetent og hjælpsom måde
   • Du forskrækkes ikke ved voksende køer ved kassen eller mange kunder, der vil have din hjælp på samme tid.
   • Tværtimod trives du ved dynamikken og afvekslingen, som det giver dit job
   • Du er købmand og en holdspiller!

   Nysgerrig?

   Så send din ansøgning ved at klikke på 'Ansøg her'.

   Du kan læse meget mere om vores elevuddannelse her: elev.jysk.dk og følge os på Instagram og Facebook @JYSKELEV

   Har du spørgsmål til JYSK's elevuddannelse, kan du kontakte JYSK Academy på tlf. 89 39 75 90 att. Anne Marie Hørdum Bager

   Kontraktart

   Tidsbegrænset

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Jun

   Telemarketing agent, Mabolo city / Cebu City, Philippines

   3M SØGER GLADE OG ENERGISKE KOLLEGAER TIL VORES DANSKE KONTOR PÅ FILIPPINERNE

   Salg af fodbold og håndbold sponsorater, mødebooking og indsamling af donationer.

   Du vil komme til at arbejde for en dansk ejet virksomhed (3M Telemarketing), som har base i Cebu City som er den anden største by på Filippinerne. De er i vækst og er derfor på udkig efter nye medarbejdere til at tilslutte sig deres danske team i Cebu.

   Virksomheden har specialiseret sig i sponsorsalg og mødebooking, og det vil være indenfor disse områder at du vil udvikle dine salgstalenter

   Arbejdsopgaver:

   - Salg af sponsoraftaler - Her vil du hjælpe flere af de største sportsklubber i Danmark med at skaffe lokale sponsoraftaler. Nogle af de klubber, der samarbejdes med er blandt andet superliga klubberne Aab, Odense Boldklub, FC Midtjylland og Fc Nordsjælland. På Håndboldsiden tæller nogen af Klubberne Bjerringbro-Silkeborg, GOG og en masse andre. Er du sportsinteresseret er det den perfekte opgave, da du får snakket en masse sport, både med kollegaer og kunder.

   - Indsamling af donationer - Filipino Street Kids er en organisation der hjælper gadebørn i Filippinerne. Den har i samarbejde med danske universiteter flere pædagogstuderende dernede, som dagligt arbejder med de filippinske gadebørn. Du kan blive en del af deres hjælpearbejde ved at indsamle donationer, så de er sikret de redskaber de skal bruge for at gøre en forskel. Derudover kan man komme med ud i marken og gøre en forskel, være med til at give børnene tøj, mad og en masse andet. "to give is to receive"

   - Mødebooking - Du vil være første kontakt mellem en masse danske virksomheder og deres potentielle kunder. Din opgave er gennem denne første kontakt at se, om der er en interesse fra kundens side, og hvis der er det, så booke et møde, som en salgsperson i Danmark kan følge op på.

   Din profil:

   • Gode tale gaver
   • Ønsket om at blive en god sælger
   • Glad og smilende
   • Udadvendt
   • Elsker at rejse
   • Salgserfaring er en fordel men ikke et must
   • Du behersker dansk i flydende skrift og tale

   Virksomheden tilbyder:

   • 40.000-70.000 pesos i fastløn plus provision, alt efter kvalifikationer.
   • Grundig oplæring
   • Internationalt miljø
   • Konkurrencer flere gange om måneden, med store præmier
   • Vi henter dig i lufthavnen
   • betalt arbejdstilladelse og visum
   • Hjælp til at finde lejlighed
   • Betalt flybillet hjem efter 1 år, vil man bliver længere må man selvfølgelig godt det!
   • Mulighed for rabatter på oplevelses ture på Cebu


   Derudover tilbyder vi også en model hvor man udelukkende bliver betalt for de møder eller salg man producerer, denne model vælger de fleste efter 1-2 måneders ansættelse, den giver flere penge i sidste ende!

   Tjek vores hjemmeside https://jobifilippinerne.com for mere info, og se vores video interviews så i kan lære os bedre at kende.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   13. Jul

   Penny Lane Summer Programme Leder du efter et sjovt sommerjob?

   Vil du møde nye venner og se mere af Danmark?

   Og vil du have et sommerjob, som rent faktisk forbedrer dit CV?

   Så skal du tilmelde dig Penny Lane Summer Programme 2017!

   Penny Lane Summer Programme​ er din mulighed for at få erfaring med fundraising og professionel coaching i salg og marketing, imens du besøger nye steder rundt omkring i landet.

   Vores Summer Programme varer 3 uger, og du kan selv vælge, om du vil starte i uge 26, 27, 28 eller 29. Som en del af Penny Lane Summer Programme​ er du i en intens periode med i et stærkt team, hvor du møder mennesker, generer leads og hverver medlemmer til hjertesager indenfor humanitær hjælp i indkøbscentre og events rundt omkring i Danmark.

   Vi leder efter dig, som er klar på at støtte op om velgørenhedsorganisationernes gode sag.

   Måske du også vil have mere viden eller vise dine evner indenfor:

   • Sociale medier
   • Eventplanlægning
   • Logistik og administration
   • Kommunikation (fx af konkurrencer)

   Vi skal nemlig bruge hænder internt i teamet, der kan hjælpe med at løfte tjanserne i vores Summer Programme – er det dig?

   Du bliver del af en uformel kultur af unge mennesker ligesom dig.

   I Penny Lane Summer Programme får du:

   • professionel træning indenfor fundraising og kommunikation, desuden også grundlæggende salgstræning der gavner dit CV
   • en konkurrencedygtig fast løn + provisionsbonus
   • evner indenfor kundeservice og administration
   • et Penny Lane Summer Programme-diplom, der fortæller, hvad du modtog træning og udmærkede dig i
   • et sjovt og dynamisk sommerjob, med både sociale og økonomiske goder
   • mulighed for at arbejde fuldtid nogle uger i sommerferien og evt. for at fortsætte som deltid efter sommeren

   Vi leder efter:

   • en energisk og imødekommende personlighed, som folk har lyst til at snakke med · en work-hard, play-hard-mentalitet.
   • Der kommer til at være en masse at se til, men du får også tid til at lære dine kolleger at kende bl.a. gennem teambuilding og konkurrencer.
   • alle mulige forskellige personligheder og evner for at danne et afbalanceret team

   Så hvad skal du til sommer? Hvis du vil udvikle og udfordre dig selv, imens du har det sjovt, så har du muligheden nu! Vi har samtaler løbende, så ansøg i dag. Send en mail eller selfie-video til job@pennylanefundraising.dk

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Jun

   Arbejdsopgaver:
   Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
   - Koldt og varmt køkken
   - Opvask/oprydning/afsluttende rengøring
   - Opfyldning
   - Bagning
   - Kassebetjening

   Faglige kompetencer:
   - Du har hygiejnebevis
   - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
   - Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
   - Du er ansvarsbevidst og pålidelig

   Personlige egenskaber:
   - Du er omgængelig og imødekommende
   - Du er engageret og fleksibel
   - Du er stabil og møder til tiden
   - Du kan fremvise straffeattest

   Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

   Ansøgning:
   Opret dit cv på jks.dk/cv, så kontakter vi dig med henblik på en eventuel samtale. Opstart hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.


   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser