Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

I dagligdagen kan det være udfordrende som vejleder at inspirere alle unge studerende til at få succes på studiet, i deres arbejdsliv, og som iværksætter. 

Derfor er det en god idé, at få en foredragsholder udefra, der kan give et energi-boost til inspiration og adfærdsændring hos de unge, og gejst til at udleve drømmen som ivæksætter.

Foredrag: Sådan får DU jobbet

Foredraget tager efter aftale 30-60 minutter inklusiv spørgetid. 

Se og bliv inspireret af dette tv-interview af Ole Holdgaard, direktør og daglig leder af jobportalen: UngArbejde.dk:

Foredrag: Succes som iværksætter

Den mentale indstilling, pitch-træning herunder elevatortalen, og ikke mindst at skabe succes, er nogle af de områder, som Ole kommer ind på i dette 90 minutters oplæg. 

Ole tager også tilhørerne på en virituel tur med i banken, der for mange iværksættere ellers er en akildeshæl.

Oplægget kommer godt omkring det at skabe succes som iværksætter. Der er derfor også mulighed for at inkludere: 'Udfordringerne i lederjobbet' og 'stress', som en del af foredraget.

Foredragsholder: Ole Holdgaard

Ole Holdgaard er direktør for UngArbejde.dk. Han vejleder de unge under 30 år i at få job og skabe et godt ungdomsliv. At have et godt ungdomsliv giver et solidt fundament for at få succes på arbejdsmarkedet.

Ud fra sine erfaringer som coach, vejleder, arbejdstager og arbejdsgiver, giver Ole Holdgaard et mentalt udfordrende foredrag til de unge. De studerende vil i foredraget blive udfordret i deres værdisæt, adfærd og levevis.

Ole Holdgaard tager også de studerende på en rejse i kulturforståelse og indlevelse, der inkluderer Danmarks største eksportmarked: Tyskland, og en tur til Kina, hvor Ole Holdgaard har været udstationeret.

Feedback fra tidligere foredrag

Ole Holdgaard holder foredrag

Sine Bjerre Martinussen, UU Vejle

I 'UU Vejle' har vi haft fornøjelse af at bruge Ole Holdgaard som foredragsholder i forbindelse med Next Level d. 26. januar (Innovationsmesse for 8.-9. årg.) hvor han kom med oplægget 'Innovation' samt på Uddannelse og Jobmesserne d. 2.-4. februar, hvor han gav de unge en peptalk til 'Sådan får du jobbet'.

Ole formår på bedste vis at bringe sine egne erfaringer og ”virkeligheden” i spil i forhold til de unge, som efterfølgende har givet udtryk for, at han har gjort det på en for de unge meningsfuld måde.

Det er ikke et spørgmål om, vi vil booke Ole igen, men et spørgsmål om, hvornår vi igen vil booke Ole.

Jens Christen Hylkjær, UCH Holstebro

Ole Holdgaard holdt et spændende og fængende oplæg for vores nye første års elever. Han talte omkring temaet: Hvad er vigtigt i dit liv? og gav vha. en række eksempler fra virkeligheden og sit eget liv eleverne stof til eftertanke.

Send forespørgsel på foredrag

Send din uforpligtende forespørgsel til: Kontakt UngArbejde.dk.

Du får hurtigt svar på pris og dato.