Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Sommerferiejob

Et sommerferiejob er andet end at plukke lækre danske jordbær i endeløse jordbærrækker. Hvor du i resten af året typisk enten vælger at tage et fritidsjob eller et fuldtidsjob, så er der ofte god mulighed for at arbejde fuldtid i din sommerferie. Både fordi, at din arbejdsgiver gerne vil have det, og fordi, at du ikke skal lave lektier og gå i skole. 

Er du under 18 år, skal du dog stadigvæk være opmærksom på, hvor mange timer du må arbejde, og hvad du gerne må arbejde med. I mange år har Jobpatrujlen fra fagforeningen HK taget ud i ferielandet, for at tjekke, at alt nu går rigtig til.

Du kan ikke vide, om Jobpatruljen kommer forbi din arbejdsplads, men det er også en endnu bedre idé, lige at tjekke internettet før du starter på feriejobbet, så du ikke lider overlast i ryggen, arbejder med kemikalier osv., hvis du ikke må.

I den sammenhæng er det også vigtigt, at du kender til mindstelønnen.

Sommerferie jobs for unge

Når vi taler om sommerjobs for unge, skal du passe ekstra meget på. Der er nemlig i mange tilfælde tale om et nyt arbejde og en ny arbejdsgiver. Der behøver på ingen måder at ligge dårlige hensigter bag, fra arbejdsgiverens side, men manglende viden kan gøre, at du kommer til at arbejde med noget, som ikke er en god idé. Eksempelvis:

  • Maskiner kan være farlige at arbejde ved
  • At vaske gulv skal gøres med rengøringsmidler - men ikke rengøringsmidler, der har et advarselstegn på siden af beholderen, hvori væsken er
  • Natarbejde er ikke for alle
  • Det er udskænkning af alkohol heller ikke
sommerferiejob

Sommerjob til unge

På jobportalen Ungarbejde.dk finder du alle typer sommerjob. Tilmeld dig den gratis jobagent, så du automatisk får at vide, når der er nye deltidsjob og fuldtidsjob i nærheden af, hvor du bor.

Bor du i en af de største byer i Danmark, så kan du bruge disse direkte links:

Alternativ, så klik på dette link, for at søge i en af de andre byer i Danmark: