Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Søger du en arbejdsmand?

Hvor finder jeg en arbejdsmand? Det gør du let via denne jobportal, nemlig: Ungarbejde.dk, for unge under 18 år - og over 18 år.

Vil du gerne vide lidt mere om, hvad en arbejdsmand kan bruges til - før du laver dit jobopslag - så se her:

Arbejdsmand opgaver

En arbejdsmand er en person uden kompetencegivende uddannelse. En arbejdsmand er derfor en ufaglært eller en ikke-faglært person. I dag bruges en arbejdsmand ikke kun til manuelt arbejde, som ikke kræver særlige kvalifikationer. At være arbejdsmand i dag, kan sagtens være at have job, der kræver certifikater eller specialuddannelse, såsom: Maskinfører af kraner og gravemaskiner.
 
En arbejdsmand kan derfor arbejde i mange brancher herunder:
  • Bygge og anlæg
  • Industri og produktion
  • Lager og transport
  • Service
  • Hotel- og restaurationsbranchen
  • Jordbrug og fiskeri

Tager vi bygge- og anlægsbranchen kunne det være hente eller blande materialer for de faglærte håndværkere. Men det kan også være at arbejde med isolering, jord- og havearbejde.

Indenfor industri og produktion kan en arbejdsmand lave pakke- og forsendelsesopgaver samt fabriks- og produktionsarbejde. I produktionsbranchen kan et arbejde være at føre opsyn med produktionsmaskiner. 
 
Ved lager og transport kan jobbet som arbejdsmand bestå i at være chauffør, eller lastbilschauffør. Som specialarbejder kan jobbet også bestå i at være truckfører. Renovation og taxichauffør ligger også indenfor dette dette fagområde.
 
Søger du efter en arbejdsmand til serviceområdet, så kan det være alt fra en vagt til en servicemedabejder, som i gamle dage blev kaldt for en pedel. Er servicemedarbejderen faguddannet, er betegnelsen: Ejendomsservicetekniker. Rengøring af produktionsanlæg eller kontorfaciliteter samt vinduespudsning er også relaterede arbejdsområder indenfor serviceområdet.
 
Ligeledes bruges arbejdsmænd m/k til rengøring på hoteller, køkkener og restauranter. Jobbet kan også indebære at være opvasker, ufaglært tjener eller afrydder. 
 
Den sidste kategori er jordbrug og fiskeri. Her er der tale om udendørs job for specialarbejdere. Det er typisk: Landbruget, fiskeriet, skovbruget og gartnerier, som bruger et stort antal arbejdsmænd. Branchen er også kendt for udpræget brug af sæsonarbejdere eksempelvis i forbindelse med: Fældning af juletræer, plukning af frugt, såning og høstarbejde.

Arbejdsmand søges

Vil du gerne finde en arbejdsmand m/k, hvor vil du så søge? På de sociale medier? Nej vel, for der er man typisk ikke for at søge job, men for at blive underholdt.

Brug i stedet for en jobportal, hvor du ved, at målgruppen er vant til at arbejde som ufaglært arbejdskraft. Det er netop tilfældet på jobportalen Ungarbejde.dk - hvor de jobsøgende er enten under 18 år, eller over 18 år. Det vil sige du kan søge alt fra en ung opvasker til din restaurant - til en natarbejder til en produktionsvirksomhed. 
 
 
Fordelen ved at bruge Ungarbejde.dk er også - da de unge (typisk under 27 år) - at du kan trække referencer fra tidligere arbejdsgivere. På den måde kan du let finde ud af, om der er en god arbejdsmoral til stede hos ansøgerne som arbejdsmand i din virksomhed.
 
Så søger du en arbejdsmand m/k, så er det derfor her, at det sker: