Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
 • Job_listing_image

  29. Apr

  Teamleder med truckcertifikat til lager, Strandmøllen i Ejby

  Har du lyst til at blive en del af en vækstvirksomhed med en solid, langsigtet og økonomisk stærk ejer? Har du ordenssans, og kan du styre og optimere et lager og de dertil hørende processer? Trives du samtidig i rollen som den ”spillende træner”?

  Så er det DIG, vi søger til at lede og motivere et team på 5 lagermedarbejdere.
   
   
   
  Jobbet 
  Du får reference til logistikchefen, og du kan bl.a. se frem til at arbejde med følgende: 
   
   -Daglig ledelse af et team på 5 medarbejdere inkl. vagtplanlægning  -At være den overordnede ansvarlige for orden, flow og sikkerhed på lageret    -Videreudvikling og optimering af processer og procedurer  -At drive tavlemøder dagligt og følge op på KPI’er  -At løse de daglige opgaver i samarbejde med dit team.
   
  Du bliver en vigtig del af logistikteamet, som består af 4 afdelinger: Kundeservice, Transport, Lager Ejby og Depot Klampenborg. Teamet håndterer bl.a. lagerstyring, produktionsplanlægning, ordremodtagelse, indkøb og transportdisponering af egen vognpark. 
   
  Faglige kvalifikationer 
  Vi forestiller os, at du har erfaring med lagerstyring, og at du har truckcertifikat og gerne ADR-bevis. Du er god til at planlægge og koordinere. Du formår at skabe og bevare overblik. Du er rutineret bruger af IT, herunder Office-pakken. 
   
  Personlige kompetencer 
  Du er en motiverende, troværdig og synlig leder. Du er handlingsorienteret, og du arbejder struktureret og vedholdende med dit ansvarsområde.  
   
  Vi tilbyder 
  Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en virksomhed i rivende udvikling med en stolt tradition og stærke værdier.  Du bliver en del af en uformel kultur og et godt arbejdsmiljø. 
   
  Ansøgning 
  JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Strandmøllen A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor senest d. 29. april 2019. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen på tlf. +45 3085 1295.  
  Første samtale vil blive afholdt hos JKS.  
   
  Om Strandmøllen A/S 
  Gas er ikke bare gas! Det ved vi på Strandmøllen, for vi har produceret og solgt gasser i mere end 100 år. Historisk har vi primært været på det danske marked, men de seneste ti år har vi udvidet aktiviteterne til også at omfatte Sverige og Tyskland. Vores store kundebase spænder over stort set alle brancher, såsom; jern- og maskinindustri, sundhed, fødevareproduktion, medicinalindustri, forskning og uddannelse samt laboratorier. 
    
  Strandmøllen er en velkonsolideret fondsejet dansk virksomhed, der beskæftiger 180 medarbejdere i Danmark, Sverige og Tyskland. Med unik ekspertise og moderne produktionsanlæg er vi klar til fremtiden.
   
  Læs mere på www.strandmollen.dk


  Vil du automatisk i betragtning til andre lignende stillinger?
  Opret dit cv på jks.dk/cv. Så kontakter vi dig, når der er relevante jobs, der passer til dine kvalifikationer og ønsker. Det er nemt, gratis og uforpligtende.

  Vi behandler ansøgninger løbende og stillinger kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.
  Læs mere
 • Job_listing_image

  4. Maj

  Kasse og køkkenmedarbejder

  5220, Odense SØ

  Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster.

  Hvorfor skal du vælge os?

  • Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig resten af livet. Vi er også sikre på, at du vil møde mange nye venner.
  • Du får lært meget om gæsteservice.
  • Vi tilbyder flexible arbejdstider, hvilket gør, at du let kan kombinere jobbet med skole og fritidsaktiviteter.
  • Hos os findes der gode karrieremuligheder, hvis du ønsker dette. Uanset hvor længe du vælger at arbejde hos os, får du en værdifuld arbejdslivserfaring.
  • Vi tilbyder et spændende og varieret arbejde i højt tempo.

  Kan du lide at arbejde i teams, har en positiv indstilling og trives i en hverdag med fart på, så er jobbet hos Burger King måske noget for dig?

  Vores medarbejdere har mange forskellige arbejdsopgaver, og du kommer både til at arbejde ved kassen, i køkkenet og ude hos gæsterne i restauranten.

  Hvis du ønsker udvikling og få mere ansvar har vi mange forskellige karrieremuligheder. Vi rekrutterer næsten alle ledere internt. Mange af vores restaurantchefer og franchisetagere begyndte også som medarbejdere.

  Jobinfo

  • Du skal have færdiggjort 9. klasse
  • Der er indgået overenskomst, der dækker ungarbejdere.

  Jobinfo

  • Tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt
  • Rekruttering sker løbende
  • 80 timer på 4 uger. Både morgen, aften og weekend
   

  Om virksomheden

  Burger King er en af verdens største restaurantkæder. Engagerede, motiverede og venlige medarbejdere er nøglen til vores fremtid. Vi værdsætter derfor vores personale højt og tilbyder karriere- og udviklingsmuligheder.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Apr



  Lidl er i vækst og til vores hovedkontor søger vi en analytisk, energisk og struktureret Project Manager til vores Non Food-afdeling.

  Vi er i øjeblikket placeret i Kolding men påbegynder snart byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus –  mere centralt bliver det ikke! Hovedkontoret vil stå klar i år 2021, men der vil være mulighed for at benytte vores satellitkontor i Aarhus op til to gange i ugen.

  Vi er en ambitiøs, international virksomhed, der leverer vækst og overskud. Vil tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Derfor er omgangstonen uformel og direkte, hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse.

  Det er de dygtige medarbejdere i vores afdeling, der bestemmer, hvad der står på hylderne i vores butikker. Hvis du har en købmand i maven og elsker at have fingeren på pulsen og at vide, hvad danskerne er vilde med, før de selv ved det, så er det lige stedet for dig!

  Brænder du for Non Food-produkter, detailhandel, og ønsker du at bidrage med løsninger, der skaber vækst? Vil du være en del af et lille selvstændigt team, hvor du kan få stor indflydelse? Så er det dig, vi mangler som Project Manager.

  Du vil referere til Head of Non Food Aktion.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, Katrine Kristiansen, Project Manager på katrine.kristiansen@lidl.dk

  Deadline for ansøgning er den 23. april 2019.

  Om jobbet

  Om jobbet
  • Non Food arbejder med en langsigtet planlægningshorisont ca. 1 år i fremtiden
  • Du får et medansvar for den overordnede planlægning, som bl.a. indebærer udvalg af produkter, beregning af mængder, fastlæggelse af salgspriser
  • I analysedelen vil du bl.a. komme til at arbejde med forskellige nøgletal (omsætning, indtjening, vareflow etc.)
  • Opsætning af reklameavisen
  • Evaluering af ugentlige kampagner samt vurdering af salgstiltag
  • Daglig koordinering mellem afdelingerne; indkøb, marketing og salg
  • Mulighed for rejseaktivitet til Tyskland i forbindelse med bestilling af produkter til kommende kampagner. Rejsetid er 4 gange årligt med en varighed fra 5 dage


  Om dig

  Om dig
  • Du har min. 1-2 års erfaring fra en lignende stilling – inden for planlægning, indkøb og logistik
  • Du er uddannet inden for indkøb, logistik eller marketing. Alternativt har du en bachelor- eller kandidatuddannelse
  • Du er fleksibel, omstillingsvillig, har gå-på-mod og drive
  • Du trives i en travl og til tider hektisk hverdag. Du formår at holde hovedet koldt, når tingene går stærkt
  • Du er en teamplayer, der samtidig evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du behersker tysk og engelsk i skrift og tale på et fornuftigt samtale niveau
  • Du har gode kommunikationsevner, er gennemslagskraftig og trives med en stor kontaktflade både internt og eksternt
  • Du er superbruger i Excel, har en stærk talforståelse og er dermed analytisk stærk
  • Du har generelt god flair for programmer og systemer
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder
  • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
  • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
  • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, Katrine Kristiansen, Project Manager på katrine.kristiansen@lidl.dk

  Deadline for ansøgning er den 23. april 2019.

   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Apr



  Brænder du for Non Food-produkter, detailhandel og ønsker du at bidrage med løsninger, der skaber vækst? Vil du være en del af et lille selvstændigt team, hvor du kan få stor indflydelse, og hvor dit arbejde vil skabe fundamentet, hvorfra der planlægges? Så er det dig, vi mangler som Purchasing Assistant i et 1-årigt barselsvikariat.

  Vi er en ambitiøs, international virksomhed, der leverer vækst og overskud. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte, og den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse.

  Det er vores afdeling, der bestemmer, hvilke Non Food-produkter, der står på hylderne i butikkerne, så hvis du har lyst til at hjælpe os i mål med det, kan vi tilbyde dig en varieret hverdag med et tæt samarbejde med resten af teamet samt Sales-, Logistics- og Goods Receipt-afdelingerne.

  Du vil komme til at indgå i et stærkt team, som arbejder strategisk på det danske detailmarked, og hver dag skal løse komplekse opgaver. Hvis du er ambitiøs, dynamisk, detaljeorienteret, og drømmer om at tage ansvar og skabe resulta-ter, så er Lidl Danmark det perfekte sted for dig.

  Du vil referere til Head of Non Food Aktion.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Kristiansen, Project Manager på katrine.kristiansen@lidl.dk.

  Deadline for ansøgninger er den 23. april 2019.

  Om jobbet

  Om jobbet
  • Forberedelse og opdateringen af diverse lister til ekstern og intern kommunikation
  • Agere tovholder for Non Food og diverse afdelinger
  • Forberedelse af vigtige nøgletal til teamleder
  • Varetage kommunikation med vores hovedkontor i Tyskland
  • Aktiv deltagelse i afdelingen
  • Ad hoc administrative opgaver


  Om dig

  Om dig
  • Du er ambitiøs, nysgerrig, ansvarsbevidst og viser interesse for arbejdsopgaverne i detailbranchen
  • Du har en analytisk og struktureret tilgang til opgaverne
  • Du behersker flydende engelsk og dansk i skrift og tale. Det er en stor fordel, hvis du derudover behersker tysk.
  • Du tager ejerskab for dine arbejdsopgaver og ansvarsområder
  • Du er ansvarsbevidst, og tiltrækkes af at skulle arbejde selvstændigt
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder
  • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
  • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
  • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Kristiansen, Project Manager på katrine.kristiansen@lidl.dk.

  Deadline for ansøgninger er den 23. april 2019.

   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Apr



  Lidl er i vækst, og til vores hovedkontor søger vi en energisk, struktureret og kommunikativt stærk Project Manager til et et-årigt barselsvikariat i vores Salgsorganisation.

  Vi er en ambitiøs, international virksomhed, der leverer vækst og overskud. Vil tilbyder en attraktiv arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Derfor er omgangstonen uformel og direkte, hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse.

  Det er de dygtige medarbejdere i vores afdeling, der sørger for, at medarbejderne i vores butikker har de redskaber, hjælpemidler, koncepter og uddannelsesniveau, der skal til for at tilfredsstille de danske forbrugeres behov hver eneste dag!

  Vi er pt. et team på seks engagerede medarbejdere, der altid arbejder på at understøtte vores butikker på bedst mulige måde – og hertil skal vi bruge din viden og kvaliteter. Vi har en uformel omgangstone, har let til smil og sætter os det mål, at vi gør alting ”100% første gang”!

  Brænder du for kommunikation, detailhandel, og ønsker du at bidrage med løsninger, der skaber vækst? Vil du være en del af et selvstændigt team, hvor du kan få stor indflydelse? Så er det dig, vi mangler som Project Manager.

  Har du spørgsmål til jobbet?
  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Project Manager, Søren Nowack på tlf. 7635 0234

  Vi indkalder løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

  Om jobbet

  Om jobbet
  • Sales Organization arbejder med deadlines, der varierer fra én dag til et år – afhængig af opgaven
  • Du får et medansvar for, at butikkerne altid er klædt på til deres travle hverdag
  • Du kommer til at arbejde med den interne kommunikation til andre afdelinger og butikkerne
  • Du får selvstændige projekter, som skal følges hele vejen fra idé til implementering
  • Du får ansvaret for månedlige og halvårlige stormøder som holdes i salgsregi


  Om dig

  Om dig
  • Du har gerne 3-4 års erfaring fra en lignende stilling – inden for kommunikation og projektledelse
  • Du er uddannet inden for detail eller kommunikation. Alternativt har du en bachelor- eller kandidatuddannelse
  • Du er fleksibel, omstillingsvillig, har gå-på-mod og drive
  • Du trives i en travl og til tider hektisk hverdag. Du formår at holde hovedet koldt, når tingene går stærkt
  • Du er en teamplayer, der samtidig evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du behersker tysk og engelsk i skrift og tale på et fornuftigt samtale niveau
  • Du har gode kommunikationsevner, er gennemslagskraftig og trives med en stor kontaktflade både internt og eksternt
  • Du er erfaren bruger i MS Office, har en stærk talforståelse og er dermed analytisk stærk
  • Du har generelt god flair for programmer og systemer
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder
  • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
  • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
  • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

  Har du spørgsmål til jobbet?
  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Project Manager, Søren Nowack på tlf. 7635 0234

  Vi indkalder løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Apr



  Brænder du for at arbejde med  IT-infrastruktur og vil være med til at redefinere dansk discount? Så er du måske vores nye IT-Infrastructure specialist.

  Lidls IT-afdeling, bestående af 25 medarbejdere, varetager drift, vedligeholdelse og udvikling af de administrative og butiksnære IT-systemer.

  Vi arbejder primært efter ITIL-principper i forhold til at udføre projekter og løse opgaver for hovedkontoret og de pt. 118 butikker og 2 distributionscentre i Danmark.

  Systemlandskabet moderniseres løbende for at imødekomme kravene for fremtidens discountmarked. Dertil  prioriterer vi høj tilgængelighed og sikkerhed til at understøtte forretningsprocesserne optimalt.

  Du bliver en del af Infrastructure Mangement-teamet, der er ansvarlig for at udvikle, planlægge, implementere og drifte Lidls IT-infrastruktur. Systemlandsskabet består primært af MS-Windows- og Linux-baserede, virtuelle VMWare-miljøer. Netværks- og kommunikationsplatformen anvender CISCO-komponenter.

  Opgaver og projekter løses såvel selvstændigt som i samarbejde de andre IT-funktioner og vores internationale hovedkontor.

  Vi er i øjeblikket placeret i Kolding men påbegynder senere byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus –  mere centralt bliver det ikke! Hovedkontoret vil stå klar i år 2021, men det vil være muligt at benytte vores satellitkontor i Aarhus op til to dage i ugen.

  Tiltrædelse er hurtigst muligt.

  Har du spørgsmål til stillingen?
  Yderligere oplysninger kan fås på hverdage mellem kl. 08.00-16.00 ved henvendelse til Head of Infrastructure Management, Per Skovmand, på telefon 7635 0125 eller Head of IT, Matthias Rüdinger, på telefon 7635 0122.

  Vi afholder løbende samtaler løbende og afslutter processen, når vi har fundet den rette kandidat.

  Om jobbet

  Om jobbet
  • Udvikling, planlægning, implementering og drift af nuværende og fremtidige systemer
  • Vedligeholde og sikkerhedsopdatere Server-landskabet
  • 2./3. Level support på server-infrastrukturen
  • Fokus på IT-Sikkerhed i samarbejde med den nationale og internationale IT-sikkerhedsorganisation
  • Change-Management-tiltag for at sikre en flydende overgang til nye systemer og processer
  • Projektledelse og koordinering af samarbejde med eksterne samarbejdspartnere


  Om dig

  Om dig
  • Du har en videregående uddannelse indenfor IT-området
  • Du taler engelsk eller tysk på højt niveau
  • Du tager ejerskab og ansvar for dine opgaver
  • Du er god til at analysere og løse problemer
  • Du har erfaring med flere af nedenstående områder:
  1. Du har erfaring i administration af store servermiljøer
  2. Microsoft Server 2012R2/2016
  3. Administration af store servermiljøer
  4. PowerShell-Scripting (automatisering af tasks)
  5. Virtualisering (VMWare)
  6. Storage
  7. Database-systemer (ORACLE, MS-SQL)
  8. Backup-Systemer (NetBackup)
  9. Citrix XenApp
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder
  • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
  • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
  • Grundig oplæring, lokalt og i internationalt projektteam, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
  • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og motiverede kolleger
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Konkurrencedygtig lønpakke
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

  Tiltrædelse er hurtigst muligt.

  Har du spørgsmål til stillingen?
  Yderligere oplysninger kan fås på hverdage mellem kl. 08.00-16.00 ved henvendelse til Head of Infrastructure Management, Per Skovmand, på telefon 7635 0125 eller Head of IT, Matthias Rüdinger, på telefon 7635 0122.

  Vi afholder løbende samtaler løbende og afslutter processen, når vi har fundet den rette kandidat.

   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  28. Apr

  Pracownik do produkcji elementow metalowych do Holstebro

  Praca fizyczna – polegajaca na przenoszeniu i zawieszaniu wiekszych element do i po galwanizacji. Kontrakt : 6-8 tygodni , 37 godzin tygodniowo Poszukujemy pracownikow na zmiane ranna oraz popoludniowa.

  Wymagania 
  Wymagana jest znajomość języka angielskiego umożliwiająca komunikacje w zakładzie pracy 
  Sprawnosc fizyczna,  
  Mile widziane jest doswiadczenie przy produkcji elementow metalowych. 
  Własny środek transportu 
   
  Oferujemy 
  Pracę tymczasową na duńskich warunkach 
  Możliwość długoterminowej współpracy 
  Zapewniamy opiekę administracyjna: karta podatkowa, ubezpieczenie 
  Pomagamy w znalezieniem zakwaterowania. 
  Wsparcie naszych konsultantów przez cały okres trwania umowy 


  Vil du automatisk i betragtning til andre lignende stillinger?
  Opret dit cv på jks.dk/cv. Så kontakter vi dig, når der er relevante jobs, der passer til dine kvalifikationer og ønsker. Det er nemt, gratis og uforpligtende.

  Vi behandler ansøgninger løbende og stillinger kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.
  Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Apr

  Lagermedarbejder m. truck cvertificat søges til aftenhold

  Har du lagererfaring, kørekort og truckcertifikat, og trives du med at arbejde på fast aftenhold, så er det måske dig, vi søger til en fast stilling i Hvidovre

  Vi søger en dygtig  erfaren og selvstændig  lagerarbejdere med truckcertifikat til fast stilling i Hvidovre 

  Arbejdsopgaver:
   - Du har truckkort og må IKKE være højdeskræk da lageret er 10 meter højt, og føreren kører med op til ca. 9 meter(relativ lidt truckarbejde, men d)  -Der er en del computerarbejde/Scanner, så du må ikke være EDB forskrækket.   -Kendskab til Office pakken  -Stående og fysisk aktivt arbejde.  -Ordensmenneske og struktureret.  -Bekendt med at registrere varer på lokationer, samt indforstået med vigtigheden af denne funktion på et lager.  -Godt helbred og ikke mindst humør.  
  Faglige kompetencer:
   
  -Du har praktisk erfaring fra lagerarbejde -Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt -Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne -Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst -Du er ansvarsbevidst og pålidelig -Kendskab til PC på brugerniveau -Truckcertifikat -Dansk i skrift og tale 

  Personlige egenskaber:
   
  -Du er omgængelig og imødekommende -Du er stabil og møder til tiden -Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver -Du er i god fysisk form, da arbejdet kan være fysisk krævende -Du kan fremvise straffeattest -
  Kunde Tilbyder: 
   -Bonusfridag ordning  -Attraktiv løn ud fra branche og arbejdstid.  -Pensionsordning  -Gode kolleger  -Spændende hverdag med mange forskellige opgaver.  
  Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  Vil du automatisk i betragtning til andre lignende stillinger?
  Opret dit cv på jks.dk/cv. Så kontakter vi dig, når der er relevante jobs, der passer til dine kvalifikationer og ønsker. Det er nemt, gratis og uforpligtende.

  Vi behandler ansøgninger løbende og stillinger kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.
  Læs mere
 • Job_listing_image

  26. Apr

  Flexotrykker

  6500, Vojens

  Flexotrykker

  Har du erfaring indenfor flexo trykning, og trives du med at arbejde på aftenhold?

  Vi søger en dygtig og alsidig FLEXOTRYKKER til fast aftenhold, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
   
  Arbejdsopgaver:
  Arbejdsopgaverne er varierende, og vil være inden for følgende områder:
  -Indstilling og betjening af trykmaskine -Montage af kliche -Farveblanding -Overvågning af produktionsudstyr -Kvalitetskontrol -Forefaldende arbejde
   
  Faglige kompetencer:
  -Du har praktisk brancheerfaring  -Du er ikke farveblind -Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne -Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst -Du er ansvarsbevidst og pålidelig
  Personlige egenskaber: -Du er robust og klar til nye krævende udfordringer -Du har en god fysik og kan tage fat -Du er omgængelig og imødekommende -Du er engageret og fleksibel -Du er stabil og møder til tiden -Du kan fremvise straffeattest

  Arbejdstiden vil være mandag til torsdag kl. 14.00 til 22.00. Fredag kl. 11.00 til 17.00. 
  Du bliver ansat af JKS på overenskomstnæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.



  Vil du automatisk i betragtning til andre lignende stillinger?
  Opret dit cv på jks.dk/cv. Så kontakter vi dig, når der er relevante jobs, der passer til dine kvalifikationer og ønsker. Det er nemt, gratis og uforpligtende.

  Vi behandler ansøgninger løbende og stillinger kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.
  Læs mere
 • Job_listing_image

  8. Maj

  Brænder du for at give vores gæster en super oplevelse?

  Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

  Vi søger en fuldtidsmedarbejder, der har mulighed for at arbejde i dagstimerne i hverdagene.

  Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.
   
  Da vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.
  Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

  De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme.

  • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
  • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
  • Vedhæft gerne billede når du ansøger


  Ansøgning og kontakt
  Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Caroline Agerskov på telefon 28348440.

  Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

  Læs mere
Sortér efter
loading

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser