Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Betalingsmetoder: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Har du allerede en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Hvad kan jeg blive - VVS montør

Som VVS montør arbejder du med mange forskellige ting, nemlig med alt indenfor: Varme, Sanitetsinstallationer (badeværelser) og ventilation.

Som VVS montør kan du arbejder i forskellige typer virksomheder: Industri, institutioner, vandværker, beboelsesejendomme og selvfølgelig blikkeslager- og vvs-firmaer.

En VVS´er er dygtig til at installere røranlæg til eksempelvis koldt og varmt vand. Skal der en vand-eller varmemåler på, så klarer du også det.

Arbejdet kan bestå i vedligeholdelse, eller indstallere et helt ny system, så måske skal du også vejlede kunderne, hvis din mester ikke gør det. 

Nogle VVS-montører arbejder også med belægninger i forhold til hustage og husfacader. Det kan eksempelvis være montage af tagrender, nedløbsrør til regnvand samt indækning af skorstene og tagvinduer. Du skal derfor ikke være bange for højder, eller have mod på at lære at arbejde på stilladser og hustage.

Du kan komme til at arbejde med forskellig materialer såsom bly, zink, kobber og aluminimum. Da alle materialer skal håndteres forskelligt, giver det også i denne sammenhæng en god udfordring og variation i arbejdet, at arbejde med noget forskelligt.

Prøv, at se, hvordan en hverdag som VVS montør kan være:

VVS-energiuddannelsen er en EUD-uddannelse. Det tager 4-5 år at uddanne sig, og du skal have folkeskolens afgangseksamen eller tilsvarende, for at kunne starte på VVS-energiuddannelsen. Imens du studerer er du på SU, og imens du er i praktik, der får du elevløn.

Har du allerede en HHX eller en STX, så kan du afkorte din uddannese som VVS montør med ét år.

Til og med grundforløb 2, er alle studerende på det samme grundforløb. Først derefter vælger du dit speciale.

Er du rigtig dygtig imens du tager VVS-energiuddannelsen, så har du mulighed for at deltage i DM i Skills. Prøv at se denne video:

Vil du gerne se andre jobmuligheder, så klik her: