Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 899

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   30. Apr

   Penge for alt du gør

   Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene.

   For godt til at være sandt?

   Nej, du får penge for at modtage rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du gør, er der penge at hente.

   Og der er masser af konkurrencer…

   Hver dag er der masser af konkurrencer fra vores samarbejdspartnere. Vi har også weekendkonkurrencer og masser af forskellige gratis skrabespil.

   Hvad kan jeg tjene penge på?

   • Gode tilbud
   • Konkurrencer
   • Nyhedsbreve
   • Reklamefilm
   • Skrabespil
   • Spørgeskemaer

   - og meget mere

   Job hos eovendo

   Læs mere
  • Job_listing_image

   12. Maj

   Holder du et sabbatår eller vil du gerne arbejde uden for Danmarks grænser? Taler du flydende dansk og har du lyst til at arbejde med kundeservice i et social dansk team? Så har vi jobbet til dig hos Transcom i Riga, med opstart d. 8. maj 2017.

   Jobbet er som kundeservicemedarbjeder for Western Union. Western Union er en virksomhed spredt udover hele verden der arbejder med pengeoverførsler mellem private, virksomheder NGO´er etc.
   I Riga bliver du en del af Transcoms skandinaviske kundeserviceteam, hvor der er højt til loftet og det sociale fællesskab er stærkt, både på og efter arbejde. Transcom har løbende startet et nyt dansktalende hold op gennem vinteren 2016/2017, og de mangler stadig dig – og måske også din ven eller kæreste – til at være en del af holdet!

   Lige nu mangler Transcom i Riga fem kundeservicemedarbejdere til Western Union til opstart i den 8. maj 2017.

   Hos Western Union bliver din opgave at:
   Modtage opkald fra kunder og Western Union Agenter. Opkaldene indebærer typisk spørgsmål til pengeoverførsel og brugeroplysninger. Derudover kan kaldene fra Western Union agenterne indebære IT-spørgsmål.


   Om Riga:
   Du kommer til at bo i Riga, som er en farverig storby med lækre strande. Her får du muligheden for at opleve ny kultur og få nye venner på tværs af landegrænser. Dine nye kollegaer fortæller, at Riga i den grad har overrasket dem positivt. Det er en hyggelig og meget billig storby at leve i, og indbyggerne er meget åbne og venlige.

   Denne video giver et godt indblik i, hvordan det er at bo i Riga og arbejde for Transcom: https://www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc


   Ved opstart:
   Det er vigtigt for Transcom, at du får den bedste start i dit nye job. Derfor vil Transcom gøre det så nemt som muligt, ved at give dig:

   - Betalt flyrejse til Riga
   - Afhentning ved ankomsten i lufthavnen
   - Indlogering i en delebolig med kollegaer den første måned
   - Hjælp til at finde ny bolig efter den første måned
   - Grundig oplæring i dine arbejdsopgaver
   - Medarbejderfordele som gratis fitness, bonusordning etc.

   Din profil

   Vi leder efter dig, der:
   - Har lyst til at få en oplevelse uden for Danmarks grænser
   - Vil være en del af et socialt team, der giver kunderne god service
   - Kan arbejde hos Transcom i minimum 6 måneder, og gerne længere
   - Er frisk på nye udfordringer – enten alene eller sammen med din ven eller kæreste
   - Kan lide at arbejde med kundeservice

   Praktisk information:

   Hvis I er flere, der gerne vil ansættes sammen, bedes i notere dette i ansøgningen.

   Der er opstart allerede d. 8. maj – vi glæder os derfor til at modtage din korte ansøgning og CV allerede i dag!

   Vi gør opmærksom på at man i rekrutteringsprocessen skal kunne fremvise straffeattest. Hvis du har et SKYPE ID, anbefaler vi at du skriver dette på i din ansøgning, så Transcom har mulighed for at tage kontakt via SKYPE.

   Vi ser frem til at høre fra dig!

   Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Apr

   Som vikar hos os bliver du ansat af JKS og får løn, feriepenge mv. af os - men har varierende arbejdssteder hos vores kunder.

   Du har frihed til at vælge, hvor og hvornår du vil arbejde - og hvad du vil arbejde med. Mens du arbejder, udvider du automatisk dit netværk og opnår erfaring, der kan bringe dig videre i din karriere - f.eks. til en fast stilling i en af de mange spændende virksomheder, vi samarbejder med.

   Der er masser af fordele. Både for dig, der er nyuddannet og ønsker erfaring inden for dit fag - og dig, der har familie og måske har brug for mere fleksibel tid, for at få hverdagen til at hænge sammen. Et vikariat er også en god mulighed for at oparbejde erfaring indenfor dit fag og lære nye arbejdsmetoder at kende. Der kan være mange grunde til at vælge et arbejdsliv med frie rammer.

   Attraktive forhold

   Som vikar hos JKS får du overenskomstmæssig løn, pension, feriepenge, sygepenge m.v. Når du er kommet i arbejde, holder vi tæt kontakt med dig og sikrer på den måde, at både du og dit arbejdssted er tilfredse med samarbejdet.

   Vi holder dig up-to-date

   Selv om du er "udstationeret" i forhold til JKS, informerer vi dig løbende om, hvad der rører sig inden for dit område og vi vurderer i fællesskab, om der kan være kurser og uddannelser, der er relevante for dig.

   Sådan bliver du vikar

   JKS er altid interesserede i velkvalificerede medarbejdere. Du kan blive optaget i vores database via hjemmesiden eller ved at kontakte dit lokalkontor. Herefter inviteres du til et interview, hvor vi afstemmer forventninger og kompetencer. Inden det første vikariat begynder, vil vi typisk indhente referencer fra dine tidligere ansættelser.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Apr

   Elev i Sportmaster

   Hele Danmark
   SPORTMASTER søger elever, der er klar til kamp
    
    
   SPORTMASTER søger elever til vores butikker i hele landet. Vil du have en uddannelse designet til dig, der har udholdenhed, styrke og elitementalitet i alt hvad du foretager dig? Har du gå-på-mod og fightervilje? – Så bliv elev i SPORTMASTER. 
    
   En elevuddannelse designet til sportsfolk 
   Som elev i SPORTMASTER får du en helt speciel 2-årig uddannelse i landets største sportskæde med 100 % fokus på salg og sport. Vi uddanner Danmarks bedste sælgere i et tempofyldt miljø præget af sport, og hvor ikke to dage er ens. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra personligt salg over varehåndtering til at gøre butikken kampklar, så den er præsentabel og oser af sport. 
    
   Med andre ord: Som elev hos SPORTMASTER får du mulighed for at gøre din passion for sport til din hverdag samtidig med at du udvikler dig både fagligt og personligt.  
    
   Er du en vinder? 
   Du har en uddannelse fra handelsskolen, og er vild med sport og mode. Som person har du gå-på-mod og er nysgerrig. Du stræber efter at være den bedste og har vilje til at vinde hver gang – også når du dyrker sport. Ikke mindst er du målrettet, udadvendt og elsker dialogen med andre mennesker. 
    
   Bliv en del af Danmarks største sportsnetværk 
   SPORTMASTER handler om sport, sammenhold, engagement og om at være de førende i den danske sportsbranche. Den overvejende del af din uddannelse foregår i en af vores ca. 100 butikker rundt i Danmark, hvor alle bidrager til et godt og unikt arbejdsmiljø.  
    
   Læs mere på www.sportmaster.dk/elev  
    
   Sådan kommer du videre 
   Du er velkommen til at kigge forbi i din lokale SPORTMASTER og høre mere. Stillingerne er til opstart henover sommeren. 
    
   Er du klar på, at tage udfordringen op mod salgstallene hver dag i sjove konkurrencer mod dine kollegaer i fighten om, at blive den bedste sælger, så send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” nedenfor og vælg området i landet. Inden du sender din ansøgning, kan du med fordel lave et video CV, hvor du fortæller os, hvorfor vi skal vælge dig.
    
   Vi ser frem til at få dig med på holdet. 
   Læs mere
  • Job_listing_image

   30. Apr

   Interesseret?
   Læs mere om jobbet som omdeler på blivomdeler.nu

   Det er også på blivomdeler.nu at du opretter dig som som ansøger, så kontakter vi dig.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   15. Maj

   Sommerferiejob

   Hele Danmark

   Sommerferiejob til koncerter, byfester og markeder – Er det noget for dig?

   Denne sommer Storm Group udvalgte unge mennesker, som sammen skal rundt og promovere anerkendte produkter for nogle af landets største brands.

   Denne tour bliver meget mere end blot et sommerjob! Ja du tjener penge, og ja du skal arbejde, MEN du får oplevelser og venskaber for livet, som vi garanterer, du aldrig vil glemme!

   Vi skal rundt og besøge markeder, byfester, koncerter og andre fede sommerevents. Det bliver sjovt og det bliver lærerigt – nu skal vi bare have sat det rigtige hold af unge dedikerede og eventyrlystne mennesker der vil være med til at gøre dette til en succes!

   Skal det være dig og dine venner?

   Det kan du forvente:

   • Masser af sjove oplevelser
   • Gode redskaber og erfaringer med salg
   • Lønpakke med fast grundløn og provision
   • En mulighed for at få erfaringer indenfor salg
   • Et springbræt til din videre karriere
   • Uddannelse i anerkendt MMD program

   Touren kommer til at køre fra 1 Juli og 6 uger frem. Man skal minimum kunne arbejde 2 uger, men vi håber på at du er klar i alle 6 uger. Efter sommerturen, kan der være mulighed for enkelte deltager at blive fastansat i teamet og fremover være med til at skabe resultater og fede events for vores samarbejdspartnere.

   Vi holder løbende samtaler i Aarhus, Odense og København, så send din ansøg i dag for at sikre din plads på holdet!!

   Send din ansøgning til sommertur@stormgroup.dk eller ring på 72207278 for at høre mere.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   15. Maj

   Sabbatår job

   Hele Danmark

   Sabbatår om hjørnet? Her er et socialt, sjovt og lærerigt fuldtidsjob for dig!

   Er du ved at afslutte dit studie?

   Er du på udkig efter et sjovt og indbringende job?

   Skal du for alvor have sat gang i din salgskarriere?

   Hvad end din situation måtte være, så er Storm Group på udkig efter udadvendte, festglade, sociale mennesker som vil være med til at skabe vækst i vores 8 afdelinger fordelt i hele Danmark.

   Storm Group er en af landets største salg- og marketing virksomheder. Vi sikrer en værdiskabende dialog med kunderne og oplærer og træner vores personale til at yde den bedste service og skabe bedst mulige resultater, med minimale fejl.

   Vi giver dig alle redskaber som gør det muligt for dig at få succes inden for salg og kommunikation. Her er der virkelig mulighed for at klatre op ad karrierestigen! Som eksempel er vores Operationelle Direktør startet som salgstrainee - det kan lade sig gøre!

   Ud over uddannelse og nye venner tilbyder Storm Group også:

   • Attraktive lønpakker sammensat af vagtaflønning og bonus
   • Fuldtidsjob med arbejde 9-17 på hverdage
   • Masser af sjove oplevelser med dine kollegaer
   • En karrieremulighed som man ikke finder andre steder

   Mener du at du er den rette person til stillingen, forventer vi at du:

   • Er udadvendt og meget socialt anlagt
   • Er vild med at møde nye mennesker og skabe relationer
   • Taler og forstår dansk på højt niveau
   • Aldrig giver op!

   Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende din ansøgning på job@stormgroup.dk

   Vi glæder os til at høre fra dig!!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   23. Maj

   Vi søger en bilnørd der er god til at skrive. Måske er du en kommende biljournalist?

    

   Hvorfor

   På LeasingTilbud.com vil vi gerne holde besøgende underrettede om de leasingtilbud der kommer i Danmark. Ikke bare ved at have priserne med i søgemaskinen, men også ved at skrive nyheder. Du kan se eksempel på artikler der allerede er skrevet på vores website, nederst på forsiden.

   Alle bilmærker kommer løbende med nye tilbud og kampagner, samt naturligvis nye bilmodeller og det vil vi gerne udgive artikler om. 

    

   Hvad skal du lave

   Din primære opgave bliver at skrive artikler om leasing tilbud og bilnyheder vi finder relevante. Du kan selv opstøve nyhederne, skrive artiklen og udgive dem på vores website, men vi vil naturligvis hjælpe med at finde de relevante nyheder.

   Desto mere selvkørende du er på at opdage, skrive og udgive artikler, desto bedre. Det kræver dog selvfølgelig at du er knivskarp til at skrive, staver godt og forstår at skrive sammenhængende tekster.

    

   Hvor meget skal du arbejde?

   Vi vil gerne udgive mellem 1-3 artikler om ugen. Altid minimum én per uge. Vi forventer du bruger omkring 1-2 timer på at researche, skrive og udgive en artikel.

   Det er op til dig om du vil skrive alle ugens artikler på én gang, eller løbende over ugen.

    

   Løn

   Mulighed for både af aftale fast timepris, eller en pris per artikel. Pejlemærke: 60-100 kr./timen afhængig af alder og kvalifikationer.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser