Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Virksomheder søger ofte nye medarbejdere til salgsjob, såsom telemarketingsjobs, og de efterspørger i høj grad unge mennesker. Et job som sælger kan virke utiltalende, da mange forbinder det med f.eks. irriterende telefonsælgere, som ringer i tide og utide. Du behøver ikke blive den irriterende sælger, som aggressivt prøver at sælge et produkt, som kunderne måske ikke har brug for.

Et job i salg behøver nemlig langt fra at være negativt. Faktisk kan du tilegne dig gode kompetencer og erfaringer, ved at være sælger.

Får du job som sælger i en tidlig alder, opbygger du hurtigt en uvurderlig erfaring og gode værktøjer, i eksempelvis kundeservice og kommunikation, som vil gavne dig i fremtidige jobs.

Du tror måske en sælgers job er, at påtvinge folk at købe et produkt, som de ikke har brug for. Det behøver ikke være sådan. Gennem salg lærer du, hvordan du bedst muligt kommunikere med kunderne, og opfylder deres ønsker og behov.

Du skal ikke tvinge folk til at købe noget, men ved at kommunikere og lytte til kunden vil du hurtigt lære at være serviceminded. Du opbygger kompetencer i psykologi og kommunikation, ved at kommunikere med kunder.

Du drømmer nødvendigvis ikke om et fremtidigt job som sælger, men derfor behøver du ikke gå uden om et job i salg. Er du studerende, kan et salgsjob være et fint bud på et studiejob. Lige meget hvilket job, som du måtte ende i, så er erfaring i salg og service godt at have med sig i bagagen.

I langt de fleste jobs vil du kunne bruge de værktøjer, som du lærer at bruge som sælger. Hvad enten det er salgsmetoder eller menneskelige kvalifikationer, kan du tage dine erfaringer med dig. Især kommunikative værktøjer vil blive nyttige, da disse kan bruges i stort set alle jobs.

Falder du over et relevant salgsjob, som lyder virker interessant for dig, så tøv ikke med at søge det. Hvis du ikke er sikker på, om det er et job for dig, kan du prøve at skrive til virksomheden og stille nogle spørgsmål om stillingen. Måske du vil blive positivt overrasket.

Fordele du får i et salgsjob:

  • Du opnår erfaring inden for kundeservice og kommunikation
  • Du skaber et netværk i branchen
  • Du lærer mange ting om mennesket og psykologi
  • Du bliver serviceminded
  • Du får erfaring med præsentation og formidling

Er salgsjob ikke lige dig, så se, hvad du kan arbejde med, når du er fyldt 15 år.