Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Betalingsmetoder: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Har du allerede en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Har du lyst til at spænde ben for dig selv – nej vel? 

Hvor tit aflytter du din telefonsvarer? Måske tænker du, hvad har de to ting med hinanden at gøre? Det har i høj grad noget med hinanden at gøre, når du søger job. Se her hvorfor:

Du er ung – dine forældre er gamle

Synes du nogle gange dine forældre er nedern og ikke fatter en brik? Hvis ja, så er du ikke alene. Det skyldes, at du er ung, og dine forældre er gamle – måske dobbelt så gamle som dig. Derfor ser I forskelligt på tingene, og ikke mindst så bruger I teknologien forskelligt, og har forskellige rutiner.

Hvis du spørger dine forældre, om de bruger en telefonsvarer, så vil dine forældre med stor sandsynlighed sige ja. Men hvornår er det lige, at du har lyttet til din telefonsvarer sidst? Årsagen til at dine forældre lægger telefonbeskeder, og aflytter telefonsvareren skyldes generationsforskellen, og kulturen. Dine forældre er vokset op med, at det er god stil at ringe tilbage, når en besked er modtaget på telefonsvareren.

Derimod så tænker du måske, vil du mig noget, så læg ikke en telefonbesked, men ring tilbage til mig, hvis det er vigtigt, eller fang mig via e-mail, eller de sociale medier.

Lige netop derfor, kan du spænde ben for dig selv, når du søger job – fordi dine forældre har samme alder, som de personer, som gerne vil have dig til jobsamtale og ansætte dig. Så sagt med andre ord. Så skal du lægge dine vaner, om sjældent at lytte til din telefonsvarer til side, og aktivt aflytte din telefonsvarer, når der kommer en sms besked herom, når du søger job.

Da vi går ud fra at du både er smart og intelligent, så kan du komme foran i køen, når du søger job.

Følgende undersøgelse fra ©Yougov, der er lavet på vegne af MetroXpress, i tidsrummet 26-30. oktober 2016 blandt 1020 deltagere af Yougov panelet, i alderen 18-74 år, viser, til spørgsmålet: 

Hvor tit lytter du til din telefonsvarer?

 

at:

  • Mænd er dårligere end kvinder til at følge op på en telefonsvarerbesked:

og

  • 44% af de unge i alderen 18-29 bruger enten aldrig eller kun nogle gange, deres telefonsvarer.

Så bruger du din telefonsvarer på den rigtige måde, så kan du komme foran de 44% procent af unge, der sover i timen, når det gælder god teknik i jobsøgningen. 

Sådan bruger du din telefonsvarer på den rigtige måde:

Telefonsvareren – din vej til jobbet

Din telefonsvarer er en sladrehank, da din besked og måden du følger op på en telefonsvarer, fortæller meget om dig.telefonsvarer og jobsøgning

Kender du den type telefonsvarerbesked, hvor du ringer til en person, og der er en lang pause, hvorefter der kommer et:

Hallo –  lang pause – hallo.

Denne type kan være meget sjov, da personen, der vil lægge en besked, tror, at modtageren er i den anden ende af telefonlinjen, og prøver på at få kontakt med pserson, der ringer op – men der er ingen hjemme – det er jo bare en joke. Denne besked virker nok bedst, hvis du vil søge job i et eventbureau, men joken er allerede gammeldags, og du bør finde på noget mere originalt, hvis du ønsker at vise, at du har en sjov personlighed.

Omvendt, så kan du vælge at lægge en helt regulær telefonbesked, så arbejdsgiveren ikke bliver irriteret på dig, men derimod bliver bekræftet i, at du har en god telefonstemme, virker glad, og vil være en god medarbejder.

Det gør du ved, at undgå de værste fejl:

  1. Støj i baggrunden
  2. Tale utydeligt
  3. Tale med snøvlet eller morgentræt stemme
  4. Tale for hurtigt eller for langsomt
  5. Love noget du ikke kan holde, eksempelvis at du ringer tilbage inden for én time
  6. Kun laver én indtaling, uden at teste, om du kan lave en bedre telefonsvarerbesked

Når du er klar til at søge jobbet, så klik her: Job uden telefonfis