Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Effektiv jobsøgning med Ungarbejde.dk

Det kan være svært, at være ledig og søge nyt job. Især kan det være vanskeligt, at få overblik over dine muligheder på arbejdsmarkedet.

Jobsøgning foregår i høj grad på nettet, og det kan til tider være en jungle, at få overblik over dine muligheder er. For at finde hvad du søger, og skabe overblik, kan du med fordel lave en struktureret plan, over hvordan du mest effektivt vil søge job.

For at effektivisere din jobsøgning kan du lægge en plan over, hvordan du vil søge jobs. Lav en enkel og grundig plan, og skriv den ned.

Plan for jobsøgning

Din plan kan for eksempel indeholde nogle ”regler” for din jobsøgning. Sæt dig et mål, f.eks. at du søger to eller tre relevante jobs hver dag. Du effektiviserer din jobsøgning, ved at skrive få men gode ansøgninger, fremfor at sende 10 middelmådige. Ved at fokusere på kun et par enkelte jobs, kan du langt bedre effektivisere din jobsøgning og målrette din jobansøgning.

Har du svært ved at finde et par relevante jobs hver dag, kan du udvide dine horisonter, og søge lidt uden for dit eget felt. Måske har du nogle fritidsinteresser, som kan lede dig til en relevant jobannonce. Du behøver nødvendigvis ikke kun søge inden for et jobområde, som du allerede er erfaren i.

Er der ingen jobs, som lige tiltaler dig, så giv ikke op. Der bliver tilføjet nye jobs hver dag, så hold skarpt øje.

Som jobsøgende vil du ofte opleve at du søger adskillige jobs hver dag. Derfor kan det være en udfordring, at få overblikket over hvilke jobs, som du allerede har søgt. Noter derfor når du har søgt et job. På den måde undgår du, at du kommer til at søge det samme job flere gange.

Der findes et utal af jobportaler på internettet. Beslut dig for én hjemmeside, som du konsekvent vil bruge som jobsøgningsportal. Du minimerer dit søgearbejde på den måde, og skal derfor bruge mindre tid på at finde jobannoncer. De fleste jobsider tilbyder en service, hvor du modtager en mail når der kommer et jobopslag, som passer på dig. 

Det er altså vigtigt, når du søger job, at du lægger en plan og målretter din jobsøgning. Dette vil give dig et overblik og hjælpe dig, på vejen til dit nye job.

Ved du ikke, hvad du skal være, så se her: