Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Servicemedarbejder - Hvad tjener man?

Hvad tjener man?
Lønnen er ofte forskellig fra arbejdsplads til arbejdsplads, og hvad man laver. En normal servicemedarbejder tjener cirka 60kr. i timen, men det kan variere efter arbejdsgiveren og arbejdsopgaver. Hvis det ikke er nok kan man ofte få arbejde i weekenderne og derved tjene mere.

Hvor lang tid tager det?
Man skal som servicemedarbejder regne med flere timers arbejde på en arbejdsdag end et avisbud. Man har ofte fra efter skole til lukketid og det er cirka 3-5 timer.

Hvorfor netop det fritidsjob?
Mange vælger selvfølgelig et job for at tjene penge, men jobbet som servicemedarbejder giver gode muligheder. Man får ofte et godt forhold til sine arbejdsgivere og har derfor en større lyst til at komme på arbejde. Det er en vigtig ting for mange. Man kan oven i købet også ofte selv være med til at bestemme sine arbejdsdage, så det passer dig bedst. Servicemedarbejder er en utrolig god ting at kunne skrive på sit CV, fordi det viser den nye arbejdsgiver at man har erfaring og har lysten til at arbejde

Hvad er godt ved jobbet?
Man bliver modtaget med godt humør og arbejdspladsen stresser sjældent en. Der er også ofte tid til en hyggesnak efter arbejde og det er en god ting som giver tryghed på arbejdspladsen. Som arbejdsdreng arbejder man heller ikke samme antal dage som man gør som avisbud, men omkring 2-3 dage i ugen. Det giver frihed de andre dage, så man kan nå alle sine andre ting.

Bagsiden af medaljen...
Lange arbejdsdage er en ting, som man sjældent kan undgå som servicemedarbejder. Man kommer ofte til at arbejde hele eftermiddage. Der kan også være langt til arbejdspladsen, men det er svært at undgå medmindre man bor inde i byen.

Servicemedarbejders løn
Lige præcis lønnen som servicemedarbejder er en god ting. Man kan ofte tale med sin løn med sin arbejdsgiver, hvis man er utilfreds med sin løn. Inden man gør det, bør man dog have været på pladsen et stykke tid, så man har et godt forhold tilchef og have bevist at man er villig til at knokle for pengene.

Søg job her: