Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Søg fritidsjob

Vil du gerne søge et fritidsjob, så er du landet det rigtige sted. For på Ungarbejde.dk kan du søge job i hele Danmark.

Hvilke fritidsjob du kan søge, afhænger af din alder. Det kan du læse mere om i næste afsnit, hvor du kan se, hvilke fritidsjob du kan søge i forhold til din alder.

Hvilke fritidsjob kan jeg søge?

Er du under 13 år, så kan du som udgangspunkt ikke søge et fritidsjob. Det hænger sammen med, at børnearbejde ikke er tilladt i Danmark. Men der er en lille åbning, for dig, der er under 13 år. 

Det er nemlig muligt at søge om en tilladelse via politimesteren, hvor du bor. Politiet skal i det tilfælde underkskrive og bekræfte, at du må arbejde med et givent job, før du bliver 13 år. Men før du løber ned til det lokale supermarked og søger job, så kan du, når du arbejde med udvalgte kulturelle aktiviteter, eksempelvis: Koncerter, teaterforestillinger og sportsopvisninger.

Er du mellem 13 og 15 år, så skal du eksempelvis være opmærksom på, at du ikke tager for mange og tunge løft. Dine løft må maksimum være 12 kg. Prøv at gå ud til køleskabet, og se om du kan finde 3 liter mælk eller lignende, som ikke er åbnet endnu. Mærk, hvor meget det vejer, og tænk på, at denne vægt højes må ganges med 4, så har du den vægt, som du højes må løfte - det er faktisk ret meget. Din ryg er nemlig ikke udvokset endnu, så det er super vigtigt, at du passer på din ryg.

Du må ikke stå dagens omsætning og derfor ikke sidde ved kassen i et supermarked.Du må heller ikke arbejde med kemikaler, som er mærket med orange advarselssymbol, eller rengøre store arealer. 

Men når alt det her er sagt, så er der stadigvæk mange muligheder for dig, der gerne vil søge et fritidsjob - specielt, når du er fyldt 15 år.

Ansøgning til et fritidsjob

Du sidder sikkert nu med spørgsmålet: Hvordan skriver man en ansøgning til et fritidsjob?

Når du gerne vil søge et fritidsjob, så skal du også skrive en god ansøgning. Og så er det gode spørgsmål: Hvordan skriver jeg en god ansøgning?

Det gør du blandet andet ved, at du læser den guide, som du kan klikke på her: