Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 975

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   30. Sep

   • Er du mellem 18 og 26 år?
   • Drømmer du om at rejse ud i verden og lære en fremmed kultur at kende på en anderledes måde - med formål og sikkerhedsnet?
   • Kan du se fordelen ved at udvikle interkulturelle kompetencer, lære spansk og bygge internationale venskaber?

   SÅ er YFUs projekter i Paraguay måske noget for dig!

   Formål – at skabe bedre vilkår for udsatte familier

   Som frivillig på børnehjemmet ”Casa Cuna” hjælper du med at give udsatte børn, fra familier med lav indkomst, positive hverdagsoplevelser. Kodeordene er omsorg, leg og læring. Så hvis du har interesser inden for fx sundhed, pædagogik, undervisning, psykologi eller kunst, er projektet et godt sted at bidrage.

   I projektet ”Habitat for Humanity” handler det om at bygge boliger til familier, der ikke har råd til et sikkert sted at bo. Det kræver ikke særlige kompetencer, men du skal selvfølgelig kunne lide at ”hamre og save”.

   Generelle krav

   • Du skal have lyst til at lave socialt arbejde, være engageret og ansvarlig over for projektet.
   • Have respekt for kulturen, den lokale befolkning og dens livsvilkår.
   • Gode engelskkundskaber – og det er naturligvis en fordel, men ikke et krav, at kende lidt til spansk.

   YFU sikkerhedsnet

   Opholdet i Paraguay starter med tre ugers spansk-kursus, og der vil være et YFU arrangementer med andre YFU frivillige fra hele verden både i starten og slutningen af opholdet, som foregår på engelsk. Under opholdet bor du hos en lokal værtsfamilie, og lærer på den måde kulturen at kende indefra. Skulle du få brug for støtte undervejs, står YFU Paraguay til rådighed.

   Youth For Understanding Danmark er en selvejende, non-profit forening, der er baseret på frivilligt arbejde og er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser. Vi ønsker at fremme mellemfolkelig forståelse baseret på gensidig respekt og værdsættelse af kulturelle forskelle på lokalt, nationalt og globalt plan.

   Varighed og pris

   • 2 måneder: $2150
   • 3 måneder: $2300
   • 6 måneder: $2800
   • 12 måneder: $3300

   Paraguay

   Paraguay er et lille land med rig kultur og historie og en storslået natur i hjertet af Sydamerika.

   Du vil opleve, at der ikke kun tales spansk, idet 90 % af befolkning også taler de indfødtes sprog, guarani. Både det oprindelige sprog guarani og spansk er begge anerkendt som officielle nationale sprog, og Paraguay er det eneste land i Sydamerika, hvor størstedelen af befolkningen taler de indfødtes sprog.

   Befolkningen er kendt for sin store venlighed og gæstfrihed. Et vigtigt ritual i sociale sammenhænge er at drikke ”mate”, en koffeinrig bitter te. Familien er meget vigtig og det er ikke ualmindeligt, at flere generationer bor under samme tag. Det sociale liv foregår ofte i den udvidede familie – der også er det primære sikkerhedsnet. Der er tradition for at samles til måltiderne og weekenderne er helliget tid med familien.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   2. Sep

   Hello Sales Spanien søger salgskonsulenter

   29640, Fuengirola (Sydspanien)

   Er du vores nye topsælger?

    

   Vi søger lige nu glade målrettede salgskonsulenter/phonere til vores afdeling i Sydspanien.

   Du skal kunne tale flydende dansk, og du skal kunne rykke til Spanien inden for de næste 8 uger.

   Arbejdstiderne er mandag-onsdag kl. 9-16, torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-15. I alt 32,50 timer om ugen.

   Du får fast timeløn, attraktiv provision, grundig oplæring og træning, hjælp til bolig, og 40 supersøde kollegaer!

   Derudover tilbyder vi frokostordning, fredagsarrangementer og ugentlige fede salgskonkurrencer.

    

   Vi kræver:

   ·        Masser af energi og godt humør

   ·        Gå-på-mod, du lader dig ikke slå ud af et nej

   ·        Engagement

   ·        Mødestabilitet

    

   Vi har løbende opstart, og venter gerne på de rigtige kandidater. Kan du se dig selv i ovenstående, så skynd dig at sende en ansøgning til: lwi@hellosales.dk 

   Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Michael Jørgensen på (+45) 29 88 07 76.

   Vi ser frem til at høre fra dig.  ¡Hasta luego!

    

   Læs mere
  • Job_listing_image

   23. Aug

   TMPO Berlin søger flere medarbejdere til at arbejde i en god sags tjeneste. Vi varetager opgaver for flere af Danmarks velkendte NGO'er, og hvis du gerne vil tjene penge i et værdiskabende arbejde og samtidig bo i - og opleve metropolen, Berlin, så søg NU. Hvis du bor i Berlin i forvejen, sørger vi for en samtale meget hurtigt på vores kontor i Kreuzberg. Hvis du bor i Danmark, laver vi en fordelagtig udstationeringskontrakt til dig, så snart du er klar til at rejse. 

   BERLIN

   Berlin er blevet en trend, og hvis du endnu ikke kender byen, kan du godt begynde at glæde dig. I forårs- og sommermånederne viser Berlin sig fra sin bedste (og helt ubeskrivelige) side. Du vil opleve en pulserende storby, fyldt med grønne oaser, hvor der er plads til alle uanset baggrund. Med TMPO som arbejdsplads bliver du inkluderet i et solidt fællesskab, hvor det sociale sammenhold dyrkes både på og uden for arbejdet.

   ARBEJDET HOS TMPO 

   Som medarbejder hos TMPO kan du hver dag gå glad og tilfreds hjem fra arbejde - du vil nemlig dagligt gøre en kæmpe forskel for mennesker rundt i verden. Du kommer til at arbejde på vegne af en af Danmarks største velgørenhedsorganisationer, og hvis du ikke er det i forvejen, bliver du rigtig god til at kommunikere over telefonen og føre nogle dybe dialoger. 

   Du kan arbejde hos TMPO så længe, du har lyst til - dog minimum 3 måneder.

   TMPO BERLIN "GOES GREEN" - FÅ GRATIS ØKO LUNCH OG EN CYKEL! 

   Hos TMPO ønsker vi at afspejle byen og den urbane kultur i Berlin. Byen er et patchwork af forskelligheder - et urban miljø og en kultur, hvor der kæmpes for de "grønne" værdier, og hvor vi "deler med naboen". Sådan er det også hos TMPO Berlin. Har du behov for det, stiller vi en cykel til rådighed til dig - helt gratis - i al den tid, du arbejder hos os. Hver fredag står den på øko-lunch på TMPOs regning.

   ET ARBEJDE - OG MEGET MERE TIL

   Byen Berlin er en smeltedigel af forskelligheder, og det samme er TMPO Berlin: Vi er meget mere end et job. Vi tilbyder eksempelvis gratis kontorpladser til iværksættere eller studerende, som mangler et sted at udfolde sig. Vi uddeler legater på op til 15.000 kr. til vores medarbejdere, som ved siden af jobbet hos TMPO knokler med egne, kreative projekter. Vi tilbyder selvfølgelig også vores medarbejdere gratis tyskundervisning.

   Desuden kan du glæde dig til en hverdag, der er præget af mange gode oplevelser, en stejl læringskurve og et fællesskab ud over det sædvanlige. Vi nyder de vanedannende kaffebarer i vores pauser, og minimum én gang i måneden planlægger vores event-udvalg en event, hvor vi sammen oplever Berlin. Vores yngste medarbejder er 20 år og vores ældste er 45 - vi har med andre ord plads til alle.   

   BÜRGERAMT OG BOLIGSØGNING! BARE ROLIG - VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN

   At flytte til et nyt land for at arbejde kræver naturligvis en bolig og lidt papirarbejde. Hvis du har brug for hjælp dertil, står vores HR ansvarlige, Johanne, klar til at hjælpe dig. Hun kender det tyske system som sin egen bukselomme. Hvis der er gensidig interesse efter vores første samtale, sender vi dig nogle vigtige dokumenter med gode fifs og guides, som du allerede kan benytte dig af, inden du flytter fra Danmark.  

   TILFREDSE MEDARBEJDERE

   Vores nuværende medarbejdere udtrykker 100% tilfredshed i arbejdet. De mener, at arbejdsopgaverne og det fantastiske fællesskab gør TMPO Berlin unik. Det er vi glade for og stolte over, og derfor arbejder vi hele tiden på endnu flere initiativer, som kan forsøde tilværelsen for vores medarbejdere. Vi håber, du kommer til at elske byen, TMPO-fællesskabet og de værdiskabende opgaver lige så meget, som vi gør.

    

   Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder, Niclas Rasmussen, på (+45) 60173707 eller (+45) 88379783

    

   NB: Since we call Danish speaking customers, it is necessary to be fluent in spoken Danish.

    

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing."

   Læs mere
  • Job_listing_image

   23. Aug

   Vil du kombinere dit arbejde med fantastiske oplevelser i Malaga? Hos TMPO får du et super fedt arbejde sammen med en masse unge, danske kollegaer. Her arbejder du på dansk, men nyder din fritid blandt palmerne i solrige Malaga. Lyder det fristende? Så læs med her:

   Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Malaga er steget. Derfor har vi løbende udvidet vores afdeling. Så er du på udkig efter den perfekte måde at kombinere rejse, oplevelser og arbejde, så byder vi dig VELKOMMEN TIL TMPO MALAGA.

   OM DIG:

   • Du ser en stor fordel i at kunne arbejde for en dansk virksomhed samtidig med, du bor i og nyder solrige Malaga.
   • Du er velformuleret og kan kommunikere til alle aldersgrupper.
   • Du har lyst til at udvikle dig og hver dag blive endnu bedre til dit arbejde. 
   • Du er smilende, glad og har mod på nye udfordringer.
   • Du kan se dig selv arbejde i et miljø med masser af "gang i den", hvor vi uddeler highfives og præmier, når vi fejrer en succes.
   • Du arbejder selvstændigt og resultatorienteret. 
   • Du lader dig ikke skræmme af, at du skal ringe ud og tale med en masse forskellige mennesker. 

    

   VI TILBYDER

   • Et godt og sjovt sammenhold med 100 unge, dygtige kollegaer.
   • Den bedste kombination af arbejde og oplevelser
   • En fast grundløn samt bonus uden loft. 
   • Talrige, sociale arrangementer, der skaber sammenhold og vinderkultur.
   • En afdeling med højt humør og et tæt samarbejde. 
   • En grundig oplæring, der er tilpasset din salgserfaring. Du får tilmed papirer på din salgstræning, som du kan tage med videre.

   ARBEJDSOPGAVERNE

   TMPO arbejder på vegne af store, velanskrevne danske og svenske virksomheder/organisationer, og opgaverne består i at kontakte deres eksisterende - og potentielle kunder. Du kommer derfor til dagligt til at tale med rigtig mange mennesker. Vi har en del forskellige projekter. Måske får du et kick ud af at sælge, måske vil du hellere arbejde som fundraiser i en god sags tjeneste? Sammen finder vi det projekt, som passer bedst til dig. Arbejdet er meget lærerigt, og når du på et tidspunkt vinker farvel til TMPO, kan vi love dig, at du har styrket dine kompetencer inden for salg og kommunikation. 

   LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD

   Som noget relativt nyt - og som en stor fordel for dig - har vi valgt at nedsætte arbejdstiden til kun 36 timer/ugen. Normalt arbejdes der i Spanien 39 timer/ugen - men ikke hos TMPO Malaga. Men bare rolig! Du får stadig løn for 39 timer. Det betyder blot, at du har flere timer til at nyde den fantastiske by og nye kultur. 

   Desuden får du skiftende arbejdstider, hvilket vores nuværende medarbejdere værdsætter i høj grad. Nogle dage møder du sent, og kan dermed sove længe, løbe en tur eller hvad du har lyst til, inden du skal møde på arbejde. Andre dage møder du tidligt og har ligeledes tidligt fri. Så har du masser af timer til at shoppe eller nyde stranden efter arbejde.

   OPLEVELSER

   Hvis du vil kombinere nye udfordringer med fantastiske oplevelser, så er TMPO Malaga noget for dig. Her får du en fantastisk arbejdsplads i et højt t(e)mpo, og samtidig kan du nyde kulturen med alle dets facetter: Hav, strand, palmer, flotte landskaber og et lækkert cuisine. Ikke mindst for dig, der nyder et aktivt liv, er her uanede muligheder inden for træning, cykling, svømning, løb, etc. 

   "Det er nyt og spændende, og det er meget udfordrende. Man kan selvfølgelig godt savne dem derhjemme, men hernede får man sig nærmest en ny "familie". Man falder hurtigt til og får nye, gode venner. Folk er så åbne, og lige meget hvem man er, så er man en del af det hele."  (Nynne, medarbejder TMPO Malaga) 

   KONTAKT   

   Som medarbejder hos TMPO Malaga bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi er dygtige til vores arbejde og forsøger hele tiden at blive bedre. Lad os gøre det i fællesskab! Har du yderligere spørgsmål, kontakt da vores rekrutteringspersonale 8620 6969.    

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser