Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   16. Aug

   Berlin er trendy, kulturen er "in". Hvad er dit (dårligste) argument for at blive i Danmark, når du kan tjene penge fra Berlin? Jobbet som salgskonsulent eller fundraiser står klar, og vi hjælper dig med alt fra boligsøgning til indregistrering. 

   Mere end et job 

   Vi søger lige nu fundraisere og sælgere til vores afdeling i Berlin, men hos TMPO får du mere end bare et job. Vi har et stort sammenhold på kontoret, og ynder også at bruge tiden med hinanden udenfor arbejdspladsen. Derudover arbejder vi også på fordele for vores nærmiljø, og stiller et coworking space til rådighed ganske gratis for lokale iversættere og studerende. Som ansat i TMPO Berlin kan du også deltage i gratis tysk undervisning, så du kan begå dig som en indfødt i din nye hjemby

   Hvem gider at servere kaffe resten af sit liv?

   Gør du? Det kan være fristende at søge job på byens caféer, men måske også lidt kedeligt i længden, ikke? Ja, undskyld vi siger det. I jobbet hos TMPO vil du til gengæld opleve, at din udvikling eksploderer. For hver dag, der går, bliver du dygtigere og dygtigere, og inden længe vil du kæmpe om "podiepladsen" - ikke for præmiernes skyld, men for at vise dit talent som salgskonsulent.

   Desuden får du den sjoveste hverdag i et fællesskab ud over det sædvanlige. Foruden ugentlige besøg på de vanedannende kaffebarer, planlægger vores event-udvalg mindst en gang i måneden et event, hvor vi sammen oplever Berlin.

   Bürgeramt og boligsøgning! Bare rolig - vi hjælper dig hele vejen

   Du skal selvfølgelig have tag over hovedet og papirarbejdet i orden. Mach dir keine Sorgen. Vores HR-ansvarlige, Johanne, kender det tyske system som sin egen bukselomme, og hun står klar til at hjælpe dig med det hele. Vi har gode fifs og guides, som du allerede kan benytte dig af, inden du flytter fra Danmark. Alt sammen får du, når du har søgt jobbet.

   Det er let og overskueligt

   Med vores hjælp bliver det en leg at flytte til Berlin. Processen for jobsøgning er ligeledes meget simpel: Du søger jobbet - vi tager en skype samtale - hvis der er gensidig interesse, tilbydes du et prøveforløb - vi sender dig alle de vigtige dokumenter. Bum! Lynhurtigt er du klar til start. Og hey! TMPO Berlin består af unge, glade mennesker, som alle har været i samme båd som dig. Du er altså velkommen til at lege "Spørge-Jørgen". 

   Tilfredse medarbejdere

   TMPO Berlin er the place to be! Vi håber, du kommer til at elske byen, fællesskabet og de lærerige opgaver lige så meget, som vi gør.

   Vores nuværende medarbejdere udtrykker 100% tilfredshed i arbejdet. De mener, at arbejdsopgaverne og det fantastiske fællesskab gør TMPO Berlin unik. Det er vi glade for og stolte over, og derfor arbejder vi hele tiden på endnu flere initiativer, som kan forsøde tilværelsen for vores medarbejdere. Vi glæder os til at løfte sløret og byde dig velkommen hos TMPO Berlin.

   Kontakt

   Du kan søge jobbet direkte via nedenstående formular. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte rekrutteringsmedarbejder på (+45) 30800301 eller på jobberlin@tmpo.dk.

   NB: Since we call Danish speaking customers, it is necessary to be fluent in spoken Danish.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser