Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

På Ungarbejde.dk finder du en lang række jobs, der er perfekt for dig der er ung. Det er let. Du søger blot i det område, hvor du bor. Der finder du ledige lokale jobs, men også jobs i udlandet.

Når du har fundet jobbet du søger, så klikker du blot på den grønne knap, nederst på jobopslaget, hvor der står: Søg job.

Har du en god ven eller veninde, så er der ved siden af knappen, hvor du kan ansøge jobbet, en mulighed for at dele jobopslaget vedrørende jobbet i udlandet. På den måde kan du glæde din ven eller veninde med en spændende jobmulighed i udlandet.

Som hovedregel skal du forvente, at jobbet kræver, at du er myndig, og dermed 18 år gammel. Er du ikke fyldt 18 år, kan det være en god idé, at du kontakter arbejdsgiveren, så du lige hører, hvad arbejdsgiveren lægger vægt på i forhold til jobbet. For når du er under 18 år, så har arbejdsgiveren et ekstra ansvar overfor dig, og måske kræver det i så fald, at dine forældre og arbejdsgiveren lige får afstemt forventninger.

Har du lyst til at oplevet verden og andre kulturer end, hvad du oplever i hverdagen i Danmark, så søg inspiration her på Ungarbejde.dk. Der finder du både vejledninger i, hvordan du får det bedste ud af dit sabbatår; en rejseguide og uddannelse i udlandet.

Så spring ud i det, søg informationer her på jobportalen og find dit arbejde i udlandet.