Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Arbejde i udlandet

Vil du gerne arbejde i udlandet, så er der mange typer job, som kan være interessante for dig. Lad os tage et eksempel:

Kundeservice:

Du arbejder i et call center, hvor der også arbejde en masse andre unge. Typisk vil der være tale om en arbejdsplads, hvor der arbejder andre danskere og unge fra hele verden. På den måde får du et dejligt kammeratskab samtidig med, at det er sjovt at gå på arbejde.

Du vil typisk få arbejde i et internationalt bureau, som har danske kunder indenfor telefoni, forsikringer eller noget helt tredje.

Der er mange fordele ved at arbejde som kundservicemedarbejder:

 1. Der er gode jobmuligheder - også når du kommer hjem til Danmark igen
 2. Lønpakken er typisk attraktivt, så du har en god basisløn, og mulighed for at tjene rigtig mange penge
 3. Du udvikler dine kommunikations- og problemløsningsfærdigheder, hvilket du kan få glæde af på dine studier, når du returnerer til Danmark
 4. Der er ingen krav om tidligere erfaring
 5. Du kan få de vildeste oplevelser i det land, hvor du arbejder

Arbejde i udlandet i sabbatår

Du kan vælge at blive i Danmark i dit sabbatår, men har du muligheden, så prøv at overveje, om det at arbejde i udlandet i dit sabbatår ikke vil være endnu federe?

Et arbejde i udlandet i sabbatåret kan give dig en række fordele:

 1. Du møder andre unge fra hele verden, der også er interesseret i at lære dig og din kultur at kende
 2. Kommer væk fra din hverdag, hvor der måske har været klikker og dårlig stemning. Her kan du starte på en frisk, da ingen kender dig
 3. Du får mulighed for at være ikke bare turist, men få et dybere kendskab til den by og det land du rejser til
 4. Vælger du at tage et job samtidig med at du holder dit sabbatår i udlandet, så kan du få en god startkapital til dine studier hjemme i Danmark, når du kommer hjem
 5. Det er som regel langt billigere at bo og købe madvarer i udlandet, så du kan leve billigere, end du kan i Danmark

Volontør i udlandet

Hvad er en volontør?

En volontør arbejder på frivillig basis for et almennyttigt formål - eksempelvis i udlandet.

Som volontør kan du arbejde for:

 • En kirkelig organisation
 • Et dyreinternat
 • Et børnehjem

Prøv at se videoen med Bastian:

Et arbejde som volontør er frivilligt og dermed som udgangspunkt også ulønnet. Dog får du kost og logi.

For at blive volontør, skal du derfor i de fleste tilfælde have en opsparing, da du selv skal betale for flyrejsen og de ting, som du måtte få brug for mens du arbejder som volontør.

Det kan også være at selskabet, formidler jobbet som volontør, skal have betaling for at hjælpe dig.

Frivilligt arbejde i udlandet

Som frivillig i udlandet kommer kan du eksempelvis arbejde med:

 • At skabe sportsaktiviteter for børn og unge
 • Undervise
 • Hjælpe flygtninge og migranter 
 • Lave praktisk arbejde på såsom: Sortering og udlevering af genbrugstøj til hjemløse - passe dyr - passe og plukke afgrøder - istandsætte skolebygninger

Du kan derfor være med til at gøre en stor forskel for de mennesker, du arbejder med.

At arbejde som frivillig i udlandet vil give dig internationale venskaber, og du vil føle en stor glæde i at hjælpe personer i nød.

Vær ikke bange for, at du ikke kan kommunikerer med de lokale eller flygtninge. Med kropssprog og en smule engelsk vil du opleve, at du får mange gode oplevelser og grin.

Frivilligt arbejde med dyr i udlandet

Et af de områder, som mange unge gerne vil arbejde med i udlandet er frivilligt arbejde med dyr.

I Thailand er der eksempelvis hårdt brug for dig til at hjælpe med at passe elefanter, som har være brugt og misbrugt i turistbranchen. 

Du vil opleve, at du kommer med til at gøre en forskel for truede dyrearter. Som frivillig hjælper du dyr til at kunne klare sig selv, når de kommer tilbage til deres vante omgivelser i naturen. 

Der er tale om et langt sejt træk for at få dyrene på rette fode igen - så derfor er dit frivillige arbejde guld værd for dyrnene.

Arbejde i udlandet som ung

På Ungarbejde.dk finder du en lang række jobs, der er perfekt for dig der er ung. Det er let. Du søger blot i det område, hvor du bor. Der finder du ledige lokale jobs, men også jobs i udlandet.

Når du har fundet jobbet du søger, så klikker du blot på den grønne knap, nederst på jobopslaget, hvor der står: Søg job.

Har du en god ven eller veninde, så er der ved siden af knappen, hvor du kan ansøge jobbet, en mulighed for at dele jobopslaget vedrørende jobbet i udlandet. På den måde kan du glæde din ven eller veninde med en spændende jobmulighed i udlandet.

Som hovedregel skal du forvente, at jobbet kræver, at du er myndig, og dermed 18 år gammel. Er du ikke fyldt 18 år, kan det være en god idé, at du kontakter arbejdsgiveren, så du lige hører, hvad arbejdsgiveren lægger vægt på i forhold til jobbet. For når du er under 18 år, så har arbejdsgiveren et ekstra ansvar overfor dig, og måske kræver det i så fald, at dine forældre og arbejdsgiveren lige får afstemt forventninger.

Udlandsarbejde 

Har du lyst til at oplevet verden og andre kulturer end, hvad du oplever i hverdagen i Danmark, så søg se her. Der finder du både vejledninger i, hvordan du får det bedste ud af dit sabbatår; en rejseguide og uddannelse i udlandet.

Så spring ud i det, søg informationer her på jobportalen og find dit: