Ansøgningsfristen er desværre udløbet, men der er mange andre jobs at søge på Ungarbejde.

Klik her, for at se de nye jobs nu.

Annoncen er ikke længere aktiv, men der er mange andre jobs at søge på Ungarbejde.

Klik her, for at se de nye jobs nu.

Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 899

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   28. Feb

   Vil du tjene mere og arbejde mindre? Få et fedt salgsjob, med masser af fordele, hos TMPO Malaga

   Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Malaga er kæmpestor. At arbejde fra Costa del Sol samtidig med man udfører danske opgaver, og udvikler sig både fagligt og personligt, er meget eftertragtet. Derfor har vi valgt at udvide vores afdeling i Malaga, hvilket giver masser af fordele for vores ansatte. Læs mere nedenfor.

    

   Med udvidelsen af vores afdeling følger flere goder 

   • For det første bliver du en del af et kæmpestort, dansk, ungt team, som har et fantastisk sammenhold. Men ikke nok med det, bliver arbejdstiden nedsat. Normalt arbejdes der 39 timer/ugen i Spanien. Men nu har TMPO Malaga nedsat arbejdstiden til 36 timer - dog får du stadig løn for 39 timer. Det betyder, at du har flere timer til at nyde fantastiske Malaga.
   • Med dette følger også, at du får skiftende arbejdstider, hvilket de fleste værdsætter. Nogle dage møder du sent, og kan dermed sove længe, tage til træning eller hvad du har lyst til, inden du skal møde på arbejde. Andre dage møder du tidligt og har tidligt fri. Så har du masser af timer til at shoppe eller nyde stranden efter arbejde.

   Fordelene stopper selvfølgelig ikke her ...

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en naturskøn og solrig by i det varme Spanien.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN! Vil du alligevel gerne lære at begå dig på spansk, så du kan tale med naboen eller bestille tapas på den nærliggende restaurant, kan du komme på spansk-kursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge drenge og piger, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at sælge. 
   • Du vil opleve, at du udvikles - både fagligt og personligt. Samtidig med får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet. 
   • Vi giver dig et salgskursus, hvor du slutteligt får både bevis og certifikat på din læring. Dette kan du naturligvis også, med fordel, tage med dig videre.
   • Du tjener penge. Ganske simpelt. Så kan du samtidig leve godt i Malaga eller måske spare op til et studie, en rejse, etc. Du får en grundløn, tilpasset de spanske forhold, samtidig med vi tilbyder dig et bonussystem uden loft. Psst.. Vores bonussystem er i september 2016 blevet optimeret, så det nu er nemt for alle at optjene bonus.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er defineret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder. 
   • Du har også selv mulighed for at blive leder. Finder du ud af, at du også i fremtiden vil arbejde med salg, er der nemlig mulighed for at gøre karriere inden for TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som hurtigt har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite
   • Fordelene ved at bo i Malaga er mange. De ultrabillige priser, den gode tapas, de sjove barer, varmen og de lækre strande, naturoplevelser, sportsmuligheder og meget, meget mere. 

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser herned for at arbejde. 

   Vi vil elske at byde dig velkommen i vores salgsafdeling, hvis du ...

   • Har en positiv indstilling til tingene og i forandringssituationer ser mulighederne i stedet for begrænsningerne.
   • Elsker at tale med mennesker - både personligt med dine kollegaer og med kunder over telefon.
   • Arbejder effektivt og kan levere nogle stabile resultater.
   • Smiler så meget, at det kan høres over telefonen.
   • Ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis du går i stå.
   • Er lidt af et konkurrencemenneske, som ikke bare lige giver op.

    

   Arbejdet hos TMPO Malaga 

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. På vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin arbejder i alt knap 400 medarbejdere.   

   TMPO Malaga bliver din arbejdsgiver, men du vil komme til at arbejde på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Du har altså mulighed for at arbejde i en energisk virksomhed, fyldt med dygtige og glade mennesker, og samtidig repræsentere markedets velanskrevne virksomheder og organisationer. Vi har forskellige projekter du kan arbejde med, både inden for salg, mødebooking og NGO hjertesager. Erfaring er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig og lære det, du ikke kan i forvejen.

   Ansættelsesforhold

   Alle fordele er slet ikke nævnt endnu.

   Du kan opnå ekstra fordele alt afhængig af, hvilken kontrakt du vælger. Vi har to forskellige kontrakter. Den ene er en "standardkontrakt", hvor du ansættes på almindelige vilkår. Den anden er en "7 måneders kontrakt", hvor du får en masse fordele. Blandt andet arbejder du under danske vilkår, hvor du optjener flere feriedage og får løn under sygdom. Desuden får du 5% mere udbetalt i løn, samtidig med du betaler mindre i skat. Det eneste det kræver, for at du kan blive ansat på denne fordelagtige kontrakt, er, at du kan forpligte dig til at arbejde hos TMPO i minimum 7 måneder. Vores rekrutteringspersonale glæder sig til at fortælle dig mere om mulighederne, når de ringer dig op.   

   Kontakt

   Vil du have dit livs oplevelse og kunne skrive kommunikation og salg på dit CV? Så søg nu. Vi kontakter dig senest 1-2 hverdage efter, vi har modtaget din ansøgning, så hav gerne din telefon i nærheden. Du kan betragte vores opkald som en slags "første samtale". Eftersom dit arbejde kommer til at bestå i at tage telefonisk kontakt til potentielle kunder, er det naturligvis vigtigt, du har god stemmeføring og er flydende i dansk tale.

   Har du helt specifikke spørgsmål, kan du kontakte os på 89202020. Ansættelse snarest mulig.

   Vi glæder os til at høre fra dig.

   PS: Når du har søgt jobbet, kan du - hvis du har lyst - snuse lidt til vores Malaga guide fyldt med anbefalinger fra vores nuværende medarbejdere. Her finder du vores bedste tips til restauranter, shoppingmuligheder og barer i Malaga.

    

   Læs mere
  • Job_listing_image

   11. Feb

   Vil du starte det nye år i Barcelona?

   1000-1400, København K

   Få et fedt job i hjertet af Barcelona - opstart januar 2017

    

   Hvad skal du lave i 2017? Er du eventyrlysten, og vil du kombinere storbystemning og varme med et fedt salgsjob, så pak kufferten og kom til Barcelona. 

   Hvorfor blive i Danmark, når du kan få varme, storby og arbejde i Barcelona? Pak kufferten og kom afsted. Vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej:

   • Vi hjælper dig med at finde en lejlighed i Barcelona. Glæd dig til at bo i Europas storslåede, smukke og hyggelige storby – til priser, der er lavere end i København og Århus.

   •          Vi administrerer alt det papirarbejde, der er nødvendigt for at bo og arbejde i Barcelona.
   •          Vi opretter en bankkonto i Barcelona for dig. Nemt, ikk?

    Alt du skal gøre er at bestille en flybillet herned og varme din sælgerstemme godt op. (Psst.. Turen tager under tre timer, og en flybillet  herned kan fås helt ned til 250 kr.) 

    Har du vindermentalitet?

   Det håber vi! Vi søger medarbejdere, som ikke stiller sig tilfreds med 2. pladsen, men går efter at blive den bedste. Og der er bestemt incitament for at kæmpe: Du får højere bonus og federe præmier. Vi vil dog pointere, du ikke behøver have sælgererfaring. Vi skal nok lære dig grundigt op. Det vigtigste er, at du arbejder målrettet, med de guidelines vi giver dig, og smiler så meget, at det kan høres over telefonen.

   Opstart

   Der er opstart i Barcelona i starten af januar. Her vil du starte sammen med andre nye, så bare rolig - du er ikke alene. Har du først mulighed for at starte i slutningen af januar, skal du endelig søge alligevel. Så holder vi dig opdateret indtil da. 

   Du skal søge jobbet – hvis

   Du vil have verdens bedste kollegaer i form af eventyrlystne, unge mennesker.

   Du skal holde et sabbatår og gerne vil arbejde nogle måneder for at tjene penge til en rejse.

   Hvis du gerne vil ud og opleve verdenen, men samtidig tjene penge til dit ophold.

   Hvis du vil have en oplevelse, du sent vil glemme.

   Hvis du vil udvikle dig til verdens bedste sælger og derved styrke din fremtidige karriere.

   Hvis du trænger til nye udfordringer og en anderledes hverdag.

   Hvis du vil have venskaber for livet

   Glæd dig…

   … til et arbejde, du bliver høj af, og et liv i en storby, der bare har alt, hvad en storby i syden bør have.

   VI glæder os til at høre fra dig.

   Du kan søge jobbet via formularen herunder.

    

   OBS: Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til jobbet

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Jan

   Infonordic tilbyder dig et virkeligt spændende arbejdsmiljø, samt en foranderlig hverdag med plads til personlig udvikling som salgs-og mødebookings konsulent i Spanien.

   Hvorfor vælge Infonordic? Costa del Sol er kendt og elsket blandt mange danskere i alle aldre. Mange rejser til Malaga området og søger i den forbindelse et job hos en af de mange danske virksomheder som ligger her på kysten. Kun få virksomheder er gode til at overholde den spanske lovgivning, hvorfor det netop er vigtigt at vælge sin nye arbejdsplads med omhu.

   Hos Infonordic arbejder vi med store danske kunder og har siden vores grundlæggelse i 2003 været kendt for at give vores ansatte en professionel kontrakt, arbejdsforhold samt et moderne arbejdsmiljø.

   Vi oplever igen stor efterspørgsel på vores services og vi har en vision om aggressiv vækst de kommende år. Vi søger nu flere stærke profiler hvor vi kan tilbyde dig et arbejde, hvor det er naturligt, at din oplæring, træning, coaching samt videreuddannelse tager udgangspunkt i netop dine kompetencer. Infonordic er en outsourcing virksomhed. Vi specialiserer os primært i mødebooking, salg og interview, hvilket vil sige at virksomheder i Danmark bruger vores ekspertise og høje kvalitet indenfor disse områder til at få en given opgave løst på dansk. Vi sammensætter et uddannelsesforløb der komplementerer og styrker din profil for at bringe dig videre til succes. Vi sørger for en grundig oplæring samt træning. Derudover vil du også løbende modtage undervisning i forsikring -og salgsteknikker. Infonordic´s fortsatte succes er baseret på vores dygtige projekt teams og vi ønsker, at vores konsulenter skal være de bedste i branchen.

   Vi hjælper dig med at finde et sted at bo via opdaterede link. Der finder du billige lejligheder i områderne omkring Infonordic.

   Vi tilbyder dig:

   • Sygesikring og arbejdskontrakt i henhold til spansk lovgivning.
   • Fast gage plus individuel bonusordning afhængig af dine resultater.
   • Hjælp til at søge flyttetilskud via EU’s EURES-program.
   • Uddannelse inden for forsikringer samt Intern forsikrings akademi.
   • Masser af sjovt samvær i en virksomhed som prioriterer at afholde mange personaleaktiviteter samt oplevelsesture rundt i Spanien.
   • Gratis frokostordning og Gratis spanskundervisning.
   • Glade og dygtige kollegaer der værdsætter at lære fra sig i alderen 20-60 år.
   • Opbyg dit netværk! Du bliver en del af en stor gruppe kollegaer fra mange forskellige lande.
   • En ledelse bestående udelukkende af folk som også selv leverer løsninger og er eksperter i deres felt.

   Vi forventer at:

   • Du når dine mål!
   • Du er dedikeret i at dygtiggøre dig, resultatorienteret samt passioneret omkring dit arbejde.
   • Du drives af et konstant ønske om at lære nye salgsteknikker og salgsmetoder.
   • Du er struktureret i din tilgang til problemløsning og dine løsninger afspejler kvalitet og målrettethed.
   • Du motiveres af at levere helstøbte løsninger der indfrier vores kunder og deres kunders behov.
   • Du arbejder struktureret og selvstændigt.

   Du har kendskab til IT, stillingen vedrører da konsulentbistand for vores danske kunder og det derfor nødvendigt at mestre dansk i tale og skrift på forretningsniveau.


   Hvis ovenstående passer på dig og du er interesseret i at høre mere om at arbejde og bo i Spanien, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan informere dig omkring løn og ansættelsesforhold, så du kan tage den rigtige beslutning. Vi glæder os til at høre fra dig. Send en ansøgning med CV til HR-chef Marianne Rasmussen på www.infonordic.com/job eller ring på +4546949700.Antal ledige stillinger: 2. Arbejdstid: Fuldtid, 39 timer mandag til fredag. Ansøgningsfrist: snarest (alternativt til 28-02-2017) 

   Læs mere
  • Job_listing_image

   19. Feb

   Forestil dig én samlet pakke med alt det bedste: En hverdag i Europas mest pulserende storby, nye oplevelser i Berlin, et legat til at udøve dine kreative drømme – og et lærerigt arbejde ved siden af, så du kan tjene penge til dit ophold. Nu behøver du ikke længere nøjes med at drømme. TMPO giver dig muligheden, og du kan tage afsted allerede i morgen.

   Er du også typen, som er nysgerrig og ikke har helt nok i Danmark? Vil du gerne på eventyr, ud at opleve og udleve dine drømme som kunstner, musiker, iværksætter eller noget helt fjerde? Berlin er byen for dig – det er næsten helt sikkert. Med intet mindre end 180 forskellige nationaliteter er der plads til diversitet. Byen er fyldt med spænding og fri for fordomme. Og så kan du også arbejde der, så den store opsparing, eller manglen på samme, ikke skal forhindre dit eventyr.

   Er du studerende, en kreative ildsjæl eller iværksætter? TMPO uddeler legat på op til 15.000 kr.

   TMPO Berlin vil gerne hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed. Glade medarbejdere skaber et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold. Samtidig vil vi gerne fremme iværksætteri og udvikling og give plads til musikere, kunstnere eller andre former for kreative ildsjæle. Vi har en pulje på 15.000 kr./halvårligt, som vi gerne vil sponsorere til vores medarbejdere, som ved siden af arbejdet hos TMPO, knokler med et studie eller et kreativt projekt. Derfor kan du som medarbejder hos TMPO – lige meget om du er iværksætter, kunster, studerende eller andet – få en ”del af kagen”. For at komme i betragtning skal du blot have arbejdet hos os i minimum 6 måneder og selvfølgelig have udvist god arbejdsetik på vores arbejdsplads. Du behøver ikke være ansat i TMPO, når du modtager legatet. Du skal præsentere din ide eller dit projekt for ledelsen, der i samråd med de ørige medarbejdere uddeler legatet. .

   Berlin emmer af drømme, oplevelser og autenticitet  

   … Og som vores medarbejder, Caroline, udtrykker det: Berlin er et minikosmos, hvor visionære drømmere og iværksættere mødes. Her kan alt ske, og alt kan lade sig gøre”. Og hun har fuldstændig ret. I Berlin kan du drømme, og du kan agere. Fordomme manes til jorden, og lige meget hvilken ide du har, hvilke værdier du lever efter, bliver der ikke kigget skævt til dig. Berlin er et levende museum i sig selv med bygninger, træer, arkitektur og meget mere, som alt sammen fortæller en historie. En storby med turistattraktioner, som samtidig er indkredset af små, hyggelige gader. Graffitien, der pryder det vestlige bybillede, og de grønne parker, som bidrager til byens hygge, smelter sammen og er med til at kendetegne den spændende by.

   Hvornår vil du rejse?

   TMPO søger medarbejdere til opstart hurtigst mulig. Vi arbejder i forvejen ca. 25 unge mennesker på kontoret, men her er plads til mange flere. Kalenderen skriver snart februar – og det må være det perfekte tidspunkt for dig at rejse: Du når lige at få det sidste af vinteren med, hvor duften fra de unikke, gennemførte, retro kaffebarer indbyder til mange timers hygge. Men samtidig går du den bedste tid i møde – foråret i Berlin. Hvor alle berlinere – indfødte eller ej – strømmer ud fra deres vinterhi, og fortorvscaféerne slår dørene op og byder på lækkert, internationalt mad og drikke til en pris, der er langt lavere end i Danmark. Spree er der konstant, så ligegyldig årstid indbyder den altid til gåture med en to-go-kaffe i hånden. Der findes desuden et stort og solidt netværk af Danskere i Berlin, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle gå turen alene.

   Spar dig dine bekymringer - tjen penge til dit ophold

   Alt det her kan du nyde, mens du tjener penge til dit ophold. Du behøver derfor ikke bekymre dig om først at skulle spare urealistisk meget op for at kunne rejse til en ny by. Du kan arbejde ved siden af og tjene penge til at leve og have det godt i Berlin. Heldigvis vil du opleve, ligegyldigt om du handler ind, går ud og spiser eller køber en fyraftensøl, tager på shopping eller sightseeing, at Berlins priser er ca. 30% lavere end Danmarks.

   Dit job hos TMPO vil bestå i at tage telefonisk kontakt til vores kunders kunder. Vi arbejder på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og velgørenhedsorganisationer, og de har alle et relevant budskab, de gerne vil ud med. Derfor kan du rent faktisk lære rigtig meget om forsikringer, elselskaber, fonte, velgørenhedsarbejde og hvad det betyder for mange mennesker. Sammen finder vi det projekt, du passer bedst på.

   En udviklingsrejse

   Selvom du primært vælger at rejse til Berlin for at opleve byen, er det en stor fordel for dig at arbejde hos TMPO sideløbende - hos os får du et job med masse af udfordringer og udviklingspotentiale. Vi giver dig nogle vigtige redskaber, som du kan bruge fremadrettet, og sammen opbygger vi dine kompetencer, så du bliver en skarp sælger og kommunikatør. Kompetencen, at tage telefonisk kontakt til kunder, er nemlig ikke noget alle bestrider. Man skal turde tage styring og kommunikere med tydelig, klar og høj stemmeføring. Men hvis du blot har modet og viljen til at udvikles, skal du helt sikker nok få succes.

   Eftersom vi støtter alle former for ildsjæle, kunstnere og iværksættere, har vi også tendens til at tiltrække mange forskelligartede mennesker. Derfor vil din arbejdsplads være præget af diversitet og god stemning. Alle kommer med forskellige baggrunde – og vi har ingen forventninger eller krav hertil. Vi kræver blot at du – selvom du måske kommer til Berlin af andre grunde – yder et hårdt stykke arbejde, når du træder ind ad døren, så du opnår individuelle og fælles mål og på den måde hurtigt opnår succes. Samtidig skal du have lysten og viljen til at udvikle dig – hvad enten du arbejder 10, 20 eller 40 timer i ugen.  

   Kontakt

   Du kan søge jobbet i formularen herunder. Hav gerne din telefon i nærheden, da vi bestræber os på at kontakte dig allerede 2 hverdage efter, du har ansøgt. I mellemtiden kan du følge lidt med på vores Facebookside. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som med over 25 års erfaring er specialiseret inden for outbound telemarketing. Vi laver hovedsageligt mer- samt opsøgende salg, mødebooking til private og erhverv samt fundraising i den gode sags tjeneste. Vi har kontorer i Århus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga samt ”Virtuelt” – hvor erfarne medarbejdere kan ringe hjemmefra. I alt beskæftiger vi knap 400 danske og svenske medarbejdere. Læs mere på www.tmpo.dk

   Vær opmærksom på du skal være fyldt 18 og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til stillingen.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   19. Feb

   Vil du have et job, hvor du hver dag arbejder i den gode sags tjeneste? Er du samtidig eventyrlysten og blandt de mange, der elsker fantastiske Berlin? SØG JOB HOS TMPO BERLIN NU.

   Har du leget med tanken om at flytte til Berlin for at arbejde i en periode? Nu kan det blive en realitet - og du får samtidig en masse gode fordele med i pakken. Du kommer til at arbejde i den gode sags tjeneste med TMPO som din arbejdsgiver, men på vegne af danske velgørenhedsorganisationer. Du får samtidig mulighed for at vælge at blive ansat på en fordelagtig kontrakt, hvor du bl.a. får 20% mere udbetalt i løn. Grib chancen nu og glæd dig til at få arbejde i en salgsafdeling med masser af tmpo på.

    

   Værdifuldt arbejde i en vigtig sag

   Vil du arbejde i en god sags tjeneste og hver dag møde op og udføre et utrolig vigtigt og værdifuldt stykke arbejde? Din opgave vil blive, på vegne af større, danske, humanitære organisationer, at hverve støttebidrag, indsamlere, medlemmer etc. Du skal med andre ord tage telefonisk kontakt til mænd og kvinder i Danmark, hvorfor det er vigtigt, at du har behagelig stemmeføring og kan tage styring i en dialog.

   Hvis du søger jobbet hos TMPO Berlin, får du ikke kun et arbejde i den gode sags tjeneste, du får også en masse oplevelser i en fantastisk by med verdens bedste kollegaer. Fordelene er mange, her er blot nogle af dem:

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en international og vanvittig spændende by.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN vil du alligevel gerne lære at begå dig på tysk, så du kan tale med naboen eller bestille lækkert mad på den nærliggende restaurant, kan du komme på tyskkursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge mennesker, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at blive knivskarpe inden for salg, kommunikation og præsentationsteknikker.
   • Du vil opleve, at du udvikles både fagligt og personligt. Samtidig får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet.
   • Ser du fremtidspotentiale i arbejdet, er der mulighed for at gøre karriere internt hos TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er karakteriseret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder.
   • Fordelene ved at bo i Berlin er mange. Priserne er meget lavere end i Danmark - både når du handler ind, spiser på restaurant og skal betale din husleje. Der er utallige muligheder for dig, der elsker musik, sport, kunst og kultur, festival og farver, graffiti - eller dig, der bare elsker at slentre rundt i en international og multikulturel by.

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser til Berlin for at arbejde hos TMPO.

   Bliv ansat på fordelagtig kontrakt

   Som noget helt nyt har TMPO nu mulighed for at tilbyde DIG at blive ansat på en fordelagtig 7-måneders kontrakt. Du bliver ansat under danske vilkår, hvormed du bl.a. optjener 2,08 feriedage pr. fuldtidsmåned. Desuden sparer du omkostningerne til social sikring i Tyskland, som du på en almindelig kontrakt ellers selv skulle betale. På en 7-måneders kontrakt betaler TMPO nemlig social sikring for dig i Danmark, hvilket er en økonomisk fordel for dig. Det betyder nemlig, at du får 20% mere udbetalt i løn pr. måned.

   Det eneste du forpligter dig til er at arbejde hos TMPO Berlin i minimum 7 måneder. Naturligvis er kontrakten ikke bindende, men idet vi investerer noget i dig, ser vi også gerne, du investerer noget tid i os.    

   Er det nødvendigt med erfaring?

   Nej! Det er ikke nødvendigt med erfaring. Så længe du arbejder målrettet og ønsker at give den en skalle, er det underordnet, hvilken baggrund du kommer med. Eftersom dit arbejde vil bestå i at kontakte forskellige mennesker over telefon, er det dog nødvendigt, at du kan lide at tale med mennesker i alle aldre, og at du kommunikerer med loyalitet og troværdighed i stemmen. Vi ansætter mange forskellige mennesker, med meget forskellige baggrunde og interesser, hvilket giver et super godt og dynamisk arbejdsmiljø.

   Hvis du ikke har erfaring skal du dog være forberedt på, at du, måske blot i din opstartsfase, vil blive lært op på et andet projekt. Vi forsøger at vurdere, hvor dine kompetencer kan bruges bedst muligt, og vi håber naturligvis, du er fleksibel i forhold hertil.

   Kontakt

   Har du en ven eller veninde, som du tror, også kunne være interesseret i stillingen, så er du meget velkommen til at fortælle vedkommende herom, og så vil vi naturligvis sørge for, at I vil kunne rejse herned og deltage i opstartsforløb på samme tid.

   Vil du have dit livs oplevelse, arbejde i den gode sags tjeneste og samtidig kunne skrive kompetencer som kommunikation, præsentationsteknikker og salg på dit CV, så søg nu. Du kan søge jobbet direkte herfra. Vi ringer dig op 1-2 hverdage efter vi har modtaget din henvendelse så hav gerne din telefon i nærheden. Vær opmærksom på, du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til stillingen.

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores knap 400 medarbejdere arbejder på vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin. 

    

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser