Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   22. Dec

   TMPO Berlin søger flere medarbejdere til at arbejde i en god sags tjeneste. Vi varetager opgaver for flere af Danmarks velkendte NGO'er, og hvis du gerne vil tjene penge i et værdiskabende arbejde og samtidig bo i - og opleve metropolen, Berlin, så søg NU. Hvis du bor i Berlin i forvejen, sørger vi for en samtale meget hurtigt på vores kontor i Kreuzberg. Hvis du bor i Danmark, laver vi en fordelagtig udstationeringskontrakt til dig, så snart du er klar til at rejse. 

   BERLIN

   Berlin er blevet en trend, og hvis du endnu ikke kender byen, kan du godt begynde at glæde dig. I forårs- og sommermånederne viser Berlin sig fra sin bedste (og helt ubeskrivelige) side. Du vil opleve en pulserende storby, fyldt med grønne oaser, hvor der er plads til alle uanset baggrund. Med TMPO som arbejdsplads bliver du inkluderet i et solidt fællesskab, hvor det sociale sammenhold dyrkes både på og uden for arbejdet.

   ARBEJDET HOS TMPO 

   Som medarbejder hos TMPO kan du hver dag gå glad og tilfreds hjem fra arbejde - du vil nemlig dagligt gøre en kæmpe forskel for mennesker rundt i verden. Du kommer til at arbejde på vegne af en af Danmarks største velgørenhedsorganisationer, og hvis du ikke er det i forvejen, bliver du rigtig god til at kommunikere over telefonen og føre nogle dybe dialoger. 

   Du kan arbejde hos TMPO så længe, du har lyst til - dog minimum 3 måneder.

   TMPO BERLIN "GOES GREEN" - FÅ GRATIS ØKO LUNCH OG EN CYKEL! 

   Hos TMPO ønsker vi at afspejle byen og den urbane kultur i Berlin. Byen er et patchwork af forskelligheder - et urban miljø og en kultur, hvor der kæmpes for de "grønne" værdier, og hvor vi "deler med naboen". Sådan er det også hos TMPO Berlin. Har du behov for det, stiller vi en cykel til rådighed til dig - helt gratis - i al den tid, du arbejder hos os. Hver fredag står den på øko-lunch på TMPOs regning.

   ET ARBEJDE - OG MEGET MERE TIL

   Byen Berlin er en smeltedigel af forskelligheder, og det samme er TMPO Berlin: Vi er meget mere end et job. Vi tilbyder eksempelvis gratis kontorpladser til iværksættere eller studerende, som mangler et sted at udfolde sig. Vi uddeler legater på op til 15.000 kr. til vores medarbejdere, som ved siden af jobbet hos TMPO knokler med egne, kreative projekter. Vi tilbyder selvfølgelig også vores medarbejdere gratis tyskundervisning.

   Desuden kan du glæde dig til en hverdag, der er præget af mange gode oplevelser, en stejl læringskurve og et fællesskab ud over det sædvanlige. Vi nyder de vanedannende kaffebarer i vores pauser, og minimum én gang i måneden planlægger vores event-udvalg en event, hvor vi sammen oplever Berlin. Vores yngste medarbejder er 20 år og vores ældste er 45 - vi har med andre ord plads til alle.   

   BÜRGERAMT OG BOLIGSØGNING! BARE ROLIG - VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN

   At flytte til et nyt land for at arbejde kræver naturligvis en bolig og lidt papirarbejde. Hvis du har brug for hjælp dertil, står vores HR ansvarlige, Johanne, klar til at hjælpe dig. Hun kender det tyske system som sin egen bukselomme. Hvis der er gensidig interesse efter vores første samtale, sender vi dig nogle vigtige dokumenter med gode fifs og guides, som du allerede kan benytte dig af, inden du flytter fra Danmark.  

   TILFREDSE MEDARBEJDERE

   Vores nuværende medarbejdere udtrykker 100% tilfredshed i arbejdet. De mener, at arbejdsopgaverne og det fantastiske fællesskab gør TMPO Berlin unik. Det er vi glade for og stolte over, og derfor arbejder vi hele tiden på endnu flere initiativer, som kan forsøde tilværelsen for vores medarbejdere. Vi håber, du kommer til at elske byen, TMPO-fællesskabet og de værdiskabende opgaver lige så meget, som vi gør.

    

   Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores rekrutteringsmedarbejder Caroline Sommer på (+45) 88379783

    

   NB: Since we call Danish speaking customers, it is necessary to be fluent in spoken Danish.

    

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing."

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Dec

   Vil du kombinere dit arbejde med fantastiske oplevelser i Malaga? Hos TMPO får du et super fedt arbejde sammen med en masse unge, danske kollegaer. Her arbejder du på dansk, men nyder din fritid blandt palmerne i solrige Malaga. Lyder det fristende? Så læs med her:

   Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Malaga er steget. Derfor har vi løbende udvidet vores afdeling. Så er du på udkig efter den perfekte måde at kombinere rejse, oplevelser og arbejde, så byder vi dig VELKOMMEN TIL TMPO MALAGA.

   OM DIG:

   • Du ser en stor fordel i at kunne arbejde for en dansk virksomhed samtidig med, du bor i og nyder solrige Malaga.
   • Du er velformuleret og kan kommunikere til alle aldersgrupper.
   • Du har lyst til at udvikle dig og hver dag blive endnu bedre til dit arbejde. 
   • Du er smilende, glad og har mod på nye udfordringer.
   • Du kan se dig selv arbejde i et miljø med masser af "gang i den", hvor vi uddeler highfives og præmier, når vi fejrer en succes.
   • Du arbejder selvstændigt og resultatorienteret. 
   • Du lader dig ikke skræmme af, at du skal ringe ud og tale med en masse forskellige mennesker. 

    

   VI TILBYDER

   • Et godt og sjovt sammenhold med 100 unge, dygtige kollegaer.
   • Den bedste kombination af arbejde og oplevelser
   • En fast grundløn samt bonus uden loft. 
   • Talrige, sociale arrangementer, der skaber sammenhold og vinderkultur.
   • En afdeling med højt humør og et tæt samarbejde. 
   • En grundig oplæring, der er tilpasset din salgserfaring. Du får tilmed papirer på din salgstræning, som du kan tage med videre.

   ARBEJDSOPGAVERNE

   TMPO arbejder på vegne af store, velanskrevne danske og svenske virksomheder/organisationer, og opgaverne består i at kontakte deres eksisterende - og potentielle kunder. Du kommer derfor til dagligt til at tale med rigtig mange mennesker. Vi har en del forskellige projekter. Måske får du et kick ud af at sælge, måske vil du hellere arbejde som fundraiser i en god sags tjeneste? Sammen finder vi det projekt, som passer bedst til dig. Arbejdet er meget lærerigt, og når du på et tidspunkt vinker farvel til TMPO, kan vi love dig, at du har styrket dine kompetencer inden for salg og kommunikation. 

   LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD

   Som noget relativt nyt - og som en stor fordel for dig - har vi valgt at nedsætte arbejdstiden til kun 36 timer/ugen. Normalt arbejdes der i Spanien 39 timer/ugen - men ikke hos TMPO Malaga. Men bare rolig! Du får stadig løn for 39 timer. Det betyder blot, at du har flere timer til at nyde den fantastiske by og nye kultur. 

   Desuden får du skiftende arbejdstider, hvilket vores nuværende medarbejdere værdsætter i høj grad. Nogle dage møder du sent, og kan dermed sove længe, løbe en tur eller hvad du har lyst til, inden du skal møde på arbejde. Andre dage møder du tidligt og har ligeledes tidligt fri. Så har du masser af timer til at shoppe eller nyde stranden efter arbejde.

   OPLEVELSER

   Hvis du vil kombinere nye udfordringer med fantastiske oplevelser, så er TMPO Malaga noget for dig. Her får du en fantastisk arbejdsplads i et højt t(e)mpo, og samtidig kan du nyde kulturen med alle dets facetter: Hav, strand, palmer, flotte landskaber og et lækkert cuisine. Ikke mindst for dig, der nyder et aktivt liv, er her uanede muligheder inden for træning, cykling, svømning, løb, etc. 

   "Det er nyt og spændende, og det er meget udfordrende. Man kan selvfølgelig godt savne dem derhjemme, men hernede får man sig nærmest en ny "familie". Man falder hurtigt til og får nye, gode venner. Folk er så åbne, og lige meget hvem man er, så er man en del af det hele."  (Nynne, medarbejder TMPO Malaga) 

   KONTAKT   

   Som medarbejder hos TMPO Malaga bliver du en del af vores prisvindende gruppe af salgsspecialister. Vi er dygtige til vores arbejde og forsøger hele tiden at blive bedre. Lad os gøre det i fællesskab! Har du yderligere spørgsmål, kontakt da vores rekrutteringspersonale 8620 6969.    

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores 350 dygtige medarbejdere arbejder fra vores kontorer i hhv. Århus, Silkeborg, Malaga, Barcelona og Berlin, og vores kunder udgøres af store og velanskrevne virksomheder i hele norden. På vegne af dem varetager og udfører vi en bred vifte af opgaver inden for både in- og outbound telemarketing.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Dec

   Berlin er trendy, kulturen er "in". Hvad er dit (dårligste) argument for at blive i Danmark, når du kan tjene penge fra Berlin? Jobbet som salgskonsulent står klar, og vi hjælper dig med alt fra boligsøgning til indregistrering.

   Hvordan taler du til en kunde, der har fået det forkerte ben ud af sengen?

   Din opgave bliver at tale med nye kunder, tidligere kunder, glade kunder og kunder, der har fået det forkerte ben ud af sengen. Du skal kunne håndtere dem alle sammen med et smil. "Jeg var skråsikker på, at arbejdet hos TMPO ikke var noget for mig. Men jeg gav det en chance, og jeg må indrømme, jeg tog fejl. Det kan godt være, det er grænseoverskridende i starten, men det er ekstremt udviklende og helt vildt sjovt." (Annsofie, medarbejder TMPO Berlin).

   Hvem gider at servere kaffe resten af sit liv?

   Gør du? Det kan være fristende at søge job på byens caféer, men måske også lidt kedeligt i længden, ikke? Ja, undskyld vi siger det. I jobbet hos TMPO vil du til gengæld opleve, at din udvikling eksploderer. For hver dag, der går, bliver du dygtigere og dygtigere, og inden længe vil du kæmpe om "podiepladsen" - ikke for præmiernes skyld, men for at vise dit talent som salgskonsulent.

   Desuden får du den sjoveste hverdag i et fællesskab ud over det sædvanlige. Foruden ugentlige besøg på de vanedannende kaffebarer, planlægger vores event-udvalg mindst en gang i måneden et event, hvor vi sammen oplever Berlin.

   Et arbejde - og meget mere til

   TMPO Berlin er et fedt job - og meget mere. Vi tilbyder eksempelvis gratis coworking space, dvs. kontorpladser til iværksættere eller studerende, som mangler et sted at udfolde sig. Og ja - vi tilbyder det helt gratis!

   Vi uddeler legater på op til 15.000 kr. til vores medarbejdere, som ved siden af jobbet hos TMPO knokler med egne, kreative projekter. TMPO Berlin bakker op om de kreative ildsjæle, som brænder for det, de har fingrene i.

   Bürgeramt og boligsøgning! Bare rolig - vi hjælper dig hele vejen

   Du skal selvfølgelig have tag over hovedet og papirarbejdet i orden. Mach dir keine Sorgen. Vores HR ansvarlige, Johanne, kender det tyske system som sin egen bukselomme, og hun står klar til at hjælpe dig med det hele. Vi har gode fifs og guides, som du allerede kan benytte dig af, inden du flytter fra Danmark. Alt sammen får du, når du har søgt jobbet.

   Det er let og overskueligt

   Med vores hjælp bliver det en leg at flytte til Berlin. Processen for jobsøgning er ligeledes meget simpel: Du søger jobbet - vi tager en skype samtale - hvis der er gensidig interesse, tilbydes du et prøveforløb - vi sender dig alle de vigtige dokumenter. Bum! Lynhurtigt er du klar til start. Og hey! TMPO Berlin består af unge, glade mennesker, som alle har været i samme båd som dig. Du er altså velkommen til at lege "Spørge-Jørgen". 

   Tilfredse medarbejdere

   TMPO Berlin er the place to be! Vi håber, du kommer til at elske byen, fællesskabet og de lærerige opgaver lige så meget, som vi gør.

   Vores nuværende medarbejdere udtrykker 100% tilfredshed i arbejdet. De mener, at arbejdsopgaverne og det fantastiske fællesskab gør TMPO Berlin unik. Det er vi glade for og stolte over, og derfor arbejder vi hele tiden på endnu flere initiativer, som kan forsøde tilværelsen for vores medarbejdere. Vi glæder os til at løfte sløret og byde dig velkommen hos TMPO Berlin.

   Kontakt

   Du kan søge jobbet direkte via nedenstående formular. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte rekrutteringsmedarbejder Caroline Sommer på (+45) 88379783.

   NB: Since we call Danish speaking customers, it is necessary to be fluent in spoken Danish.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Dec

   Få et fedt job i hjertet af Barcelona

    

   Hvad skal du lave i 2017? Er du eventyrlysten, og vil du kombinere storbystemning og varme med et fedt salgsjob, så pak kufferten og kom til Barcelona. 

   Hvorfor blive i Danmark, når du kan få varme, storby og arbejde i Barcelona? Pak kufferten og kom afsted. Vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej:

   • Vi hjælper dig med at finde en lejlighed i Barcelona. Glæd dig til at bo i Europas storslåede, smukke og hyggelige storby – til priser, der er lavere end i København og Århus.

   •          Vi administrerer alt det papirarbejde, der er nødvendigt for at bo og arbejde i Barcelona.
   •          Vi opretter en bankkonto i Barcelona for dig. Nemt, ikk?

    Alt du skal gøre er at bestille en flybillet herned og varme din sælgerstemme godt op. (Psst.. Turen tager under tre timer, og en flybillet  herned kan fås helt ned til 250 kr.) 

    Har du vindermentalitet?

   Det håber vi! Vi søger medarbejdere, som ikke stiller sig tilfreds med 2. pladsen, men går efter at blive den bedste. Og der er bestemt incitament for at kæmpe: Du får højere bonus og federe præmier. Vi vil dog pointere, du ikke behøver have sælgererfaring. Vi skal nok lære dig grundigt op. Det vigtigste er, at du arbejder målrettet, med de guidelines vi giver dig, og smiler så meget, at det kan høres over telefonen.

   Opstart

   Der er løbende opstart, og du starter altid sammen med andre nye, så bare rolig - du er ikke alene. Har du først mulighed for at starte om mere end tre måneder, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her: http://job.tmpo.dk/job/sabbatar-i-2017, så holder vi dig opdateret. Du er velkommen til at søge, når der er én-to måneder til at du er klar til at starte.

   Du skal søge jobbet – hvis

   Du vil have verdens bedste kollegaer i form af eventyrlystne, unge mennesker.

   Du skal holde et sabbatår og gerne vil arbejde nogle måneder for at tjene penge til en rejse.

   Hvis du gerne vil ud og opleve verdenen, men samtidig tjene penge til dit ophold.

   Hvis du vil have en oplevelse, du sent vil glemme.

   Hvis du vil udvikle dig til verdens bedste sælger og derved styrke din fremtidige karriere.

   Hvis du trænger til nye udfordringer og en anderledes hverdag.

   Hvis du vil have venskaber for livet

   Glæd dig…

   … til et arbejde, du bliver høj af, og et liv i en storby, der bare har alt, hvad en storby i syden bør have.

   VI glæder os til at høre fra dig.

   Du kan søge jobbet via formularen herunder.

    

   OBS: Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til jobbet

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Dec

   Vil du tjene mere og arbejde mindre? Få et fedt salgsjob, med masser af fordele, hos TMPO Malaga

   Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Malaga er kæmpestor. At arbejde fra Costa del Sol samtidig med man udfører danske opgaver, og udvikler sig både fagligt og personligt, er meget eftertragtet. Derfor har vi valgt at udvide vores afdeling i Malaga, hvilket giver masser af fordele for vores ansatte. Læs mere nedenfor.

    

   Med udvidelsen af vores afdeling følger flere goder 

   • For det første bliver du en del af et kæmpestort, dansk, ungt team, som har et fantastisk sammenhold. Men ikke nok med det, bliver arbejdstiden nedsat. Normalt arbejdes der 39 timer/ugen i Spanien. Men nu har TMPO Malaga nedsat arbejdstiden til 36 timer - dog får du stadig løn for 39 timer. Det betyder, at du har flere timer til at nyde fantastiske Malaga.
   • Med dette følger også, at du får skiftende arbejdstider, hvilket de fleste værdsætter. Nogle dage møder du sent, og kan dermed sove længe, tage til træning eller hvad du har lyst til, inden du skal møde på arbejde. Andre dage møder du tidligt og har tidligt fri. Så har du masser af timer til at shoppe eller nyde stranden efter arbejde.

   Fordelene stopper selvfølgelig ikke her ...

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en naturskøn og solrig by i det varme Spanien.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN! Vil du alligevel gerne lære at begå dig på spansk, så du kan tale med naboen eller bestille tapas på den nærliggende restaurant, kan du komme på spansk-kursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge drenge og piger, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at sælge. 
   • Du vil opleve, at du udvikles - både fagligt og personligt. Samtidig med får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet. 
   • Vi giver dig et salgskursus, hvor du slutteligt får både bevis og certifikat på din læring. Dette kan du naturligvis også, med fordel, tage med dig videre.
   • Du tjener penge. Ganske simpelt. Så kan du samtidig leve godt i Malaga eller måske spare op til et studie, en rejse, etc. Du får en grundløn, tilpasset de spanske forhold, samtidig med vi tilbyder dig et bonussystem uden loft. Psst.. Vores bonussystem er i september 2016 blevet optimeret, så det nu er nemt for alle at optjene bonus.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er defineret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder. 
   • Du har også selv mulighed for at blive leder. Finder du ud af, at du også i fremtiden vil arbejde med salg, er der nemlig mulighed for at gøre karriere inden for TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som hurtigt har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite
   • Fordelene ved at bo i Malaga er mange. De ultrabillige priser, den gode tapas, de sjove barer, varmen og de lækre strande, naturoplevelser, sportsmuligheder og meget, meget mere. 

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser herned for at arbejde. 

   Vi vil elske at byde dig velkommen i vores salgsafdeling, hvis du ...

   • Har en positiv indstilling til tingene og i forandringssituationer ser mulighederne i stedet for begrænsningerne.
   • Elsker at tale med mennesker - både personligt med dine kollegaer og med kunder over telefon.
   • Arbejder effektivt og kan levere nogle stabile resultater.
   • Smiler så meget, at det kan høres over telefonen.
   • Ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis du går i stå.
   • Er lidt af et konkurrencemenneske, som ikke bare lige giver op.

    

   Arbejdet hos TMPO Malaga 

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. På vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin arbejder i alt knap 400 medarbejdere.   

   TMPO Malaga bliver din arbejdsgiver, men du vil komme til at arbejde på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Du har altså mulighed for at arbejde i en energisk virksomhed, fyldt med dygtige og glade mennesker, og samtidig repræsentere markedets velanskrevne virksomheder og organisationer. Vi har forskellige projekter du kan arbejde med, både inden for salg, mødebooking og NGO hjertesager. Erfaring er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig og lære det, du ikke kan i forvejen.

   Ansættelsesforhold

   Alle fordele er slet ikke nævnt endnu.

   Du kan opnå ekstra fordele alt afhængig af, hvilken kontrakt du vælger. Vi har to forskellige kontrakter. Den ene er en "standardkontrakt", hvor du ansættes på almindelige vilkår. Den anden er en "7 måneders kontrakt", hvor du får en masse fordele. Blandt andet arbejder du under danske vilkår, hvor du optjener flere feriedage og får løn under sygdom. Desuden får du 5% mere udbetalt i løn, samtidig med du betaler mindre i skat. Det eneste det kræver, for at du kan blive ansat på denne fordelagtige kontrakt, er, at du kan forpligte dig til at arbejde hos TMPO i minimum 7 måneder. Vores rekrutteringspersonale glæder sig til at fortælle dig mere om mulighederne, når de ringer dig op.   

   Kontakt

   Vil du have dit livs oplevelse og kunne skrive kommunikation og salg på dit CV? Så søg nu. Vi kontakter dig senest 1-2 hverdage efter, vi har modtaget din ansøgning, så hav gerne din telefon i nærheden. Du kan betragte vores opkald som en slags "første samtale". Eftersom dit arbejde kommer til at bestå i at tage telefonisk kontakt til potentielle kunder, er det naturligvis vigtigt, du har god stemmeføring og er flydende i dansk tale.

   Har du helt specifikke spørgsmål, kan du kontakte os på 89202020. Ansættelse snarest mulig.

   Vi glæder os til at høre fra dig.

   PS: Når du har søgt jobbet, kan du - hvis du har lyst - snuse lidt til vores Malaga guide fyldt med anbefalinger fra vores nuværende medarbejdere. Her finder du vores bedste tips til restauranter, shoppingmuligheder og barer i Malaga.

    

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser