Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   31. Maj

   Sabbat år? Permanent flytning til SYDEN? Styrk dit CV i et dejligt varmt miljø!

   ENCG

   Har du overvejet sabbatår? Måske går du og ønsker et karriereskift? Så kom ned til varmen hos ENCG. Vi søger nye medarbejdere med løbende opstart.

   Arbejdet hos ENCG, Benálmadena, Malaga
   ENCG er en af sydens førende virksomheder inden for salg og kommunikation. Hos os vil du kunne styrke dit CV, samt skabe en masse nye kontakter. Hvis du ikke har erfaring inden for salg og kommunikation, så skal du ikke være nervøs! Vi lærer dig op fra bunden med alt, hvad du skal lære om erhvervslivet. Derudover så er der også mulighed for at vokse internt hos ENCG.

   ENCG samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder! Du vil have mulighed for at være en del af et fantastisk åbent, ungt og dynamisk team. Erfaring er ikke et krav, det vigtigste er dog, at du er villig til at få foden inden for erhvervslivet. Vi har en masse forskellige projekter, som vi i fællesskab vil vi finde det projekt, som bedst passer dig.

   Om dig

   • Du er energisk og trives godt i et dynamisk miljø
   • Du er løsningsorienteret, og kan lide at se gode resultater
   • Du skal være moden og selvkørende
   • Du elsker at arbejde et sted, hvor du kan have indflydelse, og hvor din mening ikke bliver tilsidesat.

   Løn og ansættelsesforhold

   Hos ENCG har du en garantiløn, hvor du ved siden af kan tjene en profitable provision uden loft! Vi tilbyder desuden spansk arbejdskontrakt efter loven, madordning, firmature, sjove konkurrencer og meget mere.

   Kontakt

   Hvis du kunne se dig selv sidde i varmen og få en karriere samtidig, hvorfor så ikke sende os dit CV og ansøgning? Du kan søge jobbet ved at sende CV og ansøgning til info@encg.eu. Hvis du har spørgsmål så kan du ringe på +453111006 eller sende en besked på vores Facebook.

   Vi har også en Instagram, hvor der ofte bliver postet billeder fra kontoret eller et sociale liv i weekenden.

   Vi glæder os til at høre fra dig!

   Instagram: encg_benalmadena
   Facebook: https://www.facebook.com/ENCG2018/
   Hjemmeside: https://www.encg.dk/

   Læs mere
  • Job_listing_image

   10. Jun

   JOB HOS TMPO BERLIN

   10999, Berlin

   Vil du have et job, hvor du hver dag arbejder i den gode sags tjeneste? Er du samtidig eventyrlysten og blandt de mange, der elsker fantastiske Berlin? SØG JOB HOS TMPO BERLIN NU.

   Har du leget med tanken om at flytte til Berlin for at arbejde i en periode? Nu kan det blive en realitet - og du får samtidig en masse gode fordele med i pakken. Du kommer til at arbejde i den gode sags tjeneste med TMPO som din arbejdsgiver, men på vegne af danske velgørenhedsorganisationer. Du får samtidig mulighed for at vælge at blive ansat på en fordelagtig kontrakt, hvor du bl.a. får 20% mere udbetalt i løn. Grib chancen nu og glæd dig til at få arbejde i en salgsafdeling med masser af tmpo på.

    

   Værdifuldt arbejde i en vigtig sag

   Vil du arbejde i en god sags tjeneste og hver dag møde op og udføre et utrolig vigtigt og værdifuldt stykke arbejde? Din opgave vil blive, på vegne af større, danske, humanitære organisationer, at hverve støttebidrag, indsamlere, medlemmer etc. Du skal med andre ord tage telefonisk kontakt til mænd og kvinder i Danmark, hvorfor det er vigtigt, at du har behagelig stemmeføring og kan tage styring i en dialog.

   Hvis du søger jobbet hos TMPO Berlin, får du ikke kun et arbejde i den gode sags tjeneste, du får også en masse oplevelser i en fantastisk by med verdens bedste kollegaer. Fordelene er mange, her er blot nogle af dem:

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en international og vanvittig spændende by.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN vil du alligevel gerne lære at begå dig på tysk, så du kan tale med naboen eller bestille lækkert mad på den nærliggende restaurant, kan du komme på tyskkursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge mennesker, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at blive knivskarpe inden for salg, kommunikation og præsentationsteknikker.
   • Du vil opleve, at du udvikles både fagligt og personligt. Samtidig får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet.
   • Ser du fremtidspotentiale i arbejdet, er der mulighed for at gøre karriere internt hos TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er karakteriseret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder.
   • Fordelene ved at bo i Berlin er mange. Priserne er meget lavere end i Danmark - både når du handler ind, spiser på restaurant og skal betale din husleje. Der er utallige muligheder for dig, der elsker musik, sport, kunst og kultur, festival og farver, graffiti - eller dig, der bare elsker at slentre rundt i en international og multikulturel by.

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser til Berlin for at arbejde hos TMPO.

   Bliv ansat på fordelagtig kontrakt

   Som noget helt nyt har TMPO nu mulighed for at tilbyde DIG at blive ansat på en fordelagtig 7-måneders kontrakt. Du bliver ansat under danske vilkår, hvormed du bl.a. optjener 2,08 feriedage pr. fuldtidsmåned. Desuden sparer du omkostningerne til social sikring i Tyskland, som du på en almindelig kontrakt ellers selv skulle betale. På en 7-måneders kontrakt betaler TMPO nemlig social sikring for dig i Danmark, hvilket er en økonomisk fordel for dig. Det betyder nemlig, at du får 20% mere udbetalt i løn pr. måned.

   Det eneste du forpligter dig til er at arbejde hos TMPO Berlin i minimum 7 måneder. Naturligvis er kontrakten ikke bindende, men idet vi investerer noget i dig, ser vi også gerne, du investerer noget tid i os.    

   Er det nødvendigt med erfaring?

   Nej! Det er ikke nødvendigt med erfaring. Så længe du arbejder målrettet og ønsker at give den en skalle, er det underordnet, hvilken baggrund du kommer med. Eftersom dit arbejde vil bestå i at kontakte forskellige mennesker over telefon, er det dog nødvendigt, at du kan lide at tale med mennesker i alle aldre, og at du kommunikerer med loyalitet og troværdighed i stemmen. Vi ansætter mange forskellige mennesker, med meget forskellige baggrunde og interesser, hvilket giver et super godt og dynamisk arbejdsmiljø.

   Hvis du ikke har erfaring skal du dog være forberedt på, at du, måske blot i din opstartsfase, vil blive lært op på et andet projekt. Vi forsøger at vurdere, hvor dine kompetencer kan bruges bedst muligt, og vi håber naturligvis, du er fleksibel i forhold hertil.

   Kontakt

   For mere information, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bill på +45 30 80 03 01.

   Har du en ven eller veninde, som du tror, også kunne være interesseret i stillingen, så er du meget velkommen til at fortælle vedkommende herom, og så vil vi naturligvis sørge for, at I vil kunne rejse herned og deltage i opstartsforløb på samme tid.

   Vil du have dit livs oplevelse, arbejde i den gode sags tjeneste og samtidig kunne skrive kompetencer som kommunikation, præsentationsteknikker og salg på dit CV, så søg nu. Du kan søge jobbet direkte herfra. Vi ringer dig op 1-2 hverdage efter vi har modtaget din henvendelse så hav gerne din telefon i nærheden. Vær opmærksom på, du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til stillingen.

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores knap 400 medarbejdere arbejder på vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin. 

    

    

    

   Læs mere
  • Job_listing_image

   13. Jun

   Få et fedt job i hjertet af Barcelona

   Er du eventyrlysten, og vil du kombinere storbystemning og varme med et fedt salgsjob, så pak kufferten og kom til Barcelona. 

   Hvorfor blive i Danmark, når du kan få varme, storby og arbejde i Barcelona? Pak kufferten og kom afsted. Vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej:

   • Vi hjælper dig med at finde en lejlighed i Barcelona. Glæd dig til at bo i Europas storslåede, smukke og hyggelige storby – til priser, der er lavere end i København og Århus.

   •          Vi administrerer alt det papirarbejde, der er nødvendigt for at bo og arbejde i Barcelona.
   •          Vi opretter en bankkonto i Barcelona for dig. Nemt, ikk?

    Alt du skal gøre er at bestille en flybillet herned og varme din sælgerstemme godt op. 

    

    Har du vindermentalitet?

   Det håber vi! Vi søger medarbejdere, som ikke stiller sig tilfreds med 2. pladsen, men går efter at blive den bedste. Og der er bestemt incitament for at kæmpe: Du får højere bonus og federe præmier. Vi vil dog pointere, du ikke behøver have sælgererfaring. Vi skal nok lære dig grundigt op. Det vigtigste er, at du arbejder målrettet, med de guidelines vi giver dig, og smiler så meget, at det kan høres over telefonen.

   Opstart

   Der er løbende opstart, og du starter altid sammen med andre nye, så bare rolig - du er ikke alene. Har du først mulighed for at starte om mere end tre måneder, opfordrer vi dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev her: http://job.tmpo.dk/job/sabbatar-i-2017, så holder vi dig opdateret. Du er velkommen til at søge, når der er én-to måneder til at du er klar til at starte.

   Du skal søge jobbet – hvis

   Du vil have verdens bedste kollegaer i form af eventyrlystne, unge mennesker.

   Du skal holde et sabbatår og gerne vil arbejde nogle måneder for at tjene penge til en rejse.

   Hvis du gerne vil ud og opleve verdenen, men samtidig tjene penge til dit ophold.

   Hvis du vil have en oplevelse, du sent vil glemme.

   Hvis du vil udvikle dig til verdens bedste sælger og derved styrke din fremtidige karriere.

   Hvis du trænger til nye udfordringer og en anderledes hverdag.

   Hvis du vil have venskaber for livet

    

   Glæd dig…

   … til et arbejde, du bliver høj af, og et liv i en storby, der bare har alt, hvad en storby i syden bør have.

   VI glæder os til at høre fra dig.

    

   OBS: Vær opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til jobbet.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser