Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Betalingsmetoder: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro

Har du allerede en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
loading

Hvad skal et CV indeholde?

Hvad skal et CV indeholde?

Der er 3 ting, som et CV skal indeholde:

Hvad dit CV skal indeholde

Der er ikke en regel om, hvad et CV skal indeholde, eller hvordan det skal opbygges, men der er en bred enighed om, hvad et CV bør indeholde. Det er vigtigt, at der startes med navn, alder og kontaktoplysninger som adresse, telefonnummer og e-mail.

Erfaringer

Dernæst følger nogle afsnit omkring erhvervserfaringer og uddannelsesforløb prioriteret efter, hvad du mener, der er mest relevant. Hvis man har ingen eller meget begrænsede erhvervserfaringer, kan det være en idé at lægge vægt på din uddannelse; men har du en del erhvervserfaringer eller blot få men relevante, så kan disse prioriteres øverst. Erfaringerne bør skrives i punktform, og man kan kort tilføje, hvad man har arbejdet med, og hvilke kvalifikationer man har opnået.

Færdigheder

Med lavere prioritering kan man nævne sine færdigheder, interesser og fritidsaktiviteter. Under færdigheder vil det være en god idé at skrive sine IT-kompetencer, og hvilke niveauer man besidder indenfor sprog.

Referencer

Hvis man har nogle referencer, så bør de blive nævnt nederst i jobansøgningen, men man bør holde sig til max tre. Har man flere referencer, så bør man sortere og kun henvise til dem, man mener er bedst eller mest relevant.

Hvordan skal et CV se ud?

 

Og endeligt prøv at se, hvordan du