Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   21. Jun

   KaffeKapslen.dk i Højbjerg søger 2 medarbejdere under 18 år med tiltrædelse snarest muligt - mindst 25 timer pr. uge

   Jobbet hos KaffeKapslen består i at hjælpe på vores lager med diverse opgaver: pakning af ordrer, oprydning, varemodtagelse og sætte varer på plads.

   Vi er Europas største webshop inden for kaffekapsler og sender hver dag til kunder i Danmark, Norge, Sverige, Østrig og Tyskland – så hvis du har lyst til at lære om webhandel og iværksætteri er vi lige stedet for dig.

   Hvad kan vi tilbyde dig?

   • En markedskonform løn med personalegoder.
   • En sjov og social hverdag, hvor du helt sikkert aldrig vil kede dig.
   • Et fleksibelt job, hvor du er med til at planlægge dine egne arbejdstider, så der stadig er plads til fritid og familie.

   Vi forventer, at du bidrager med:

   • Engagement og fleksibilitet
   • Energi og personlighed

   Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående punkter og synes, at et job hos KaffeKapslen.dk lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   13. Jul

   Fuldtidsjob i dit sabbatår? - midtVask har et tilbud dig ”Drømmer du om et godt job i dit sabbatår og er du effektiv, social og drives du af at skabe resultater sammen med andre, så er her et rigtig godt studiejob. Du vil være med til at sørge for rene uniformer og linned, der får Aarhus Universitetshospital til at fungere”

   Vi har opgaverne og udfordringerne og har brug for dig

   • Kunne du tænke dig at være en del af teamet på Danmarks største og mest effektive vaskeri?
   • Har du et højt naturligt arbejdstempo?
   • Er du sød, venlig, positiv og en god og hjælpsom kollega?
   • Kunne du tænke dig at få erhvervserfaring, arbejde sammen med gode kolleger og tjene penge inden du starter på din uddannelse?

   midtVask søger nemlig flere nye kolleger til sortering, produktion, pakkeri og evt. kundeservice. Stilingen er 37t/uge med start ca. 1.aug. (evt. før) og løber frem til 1.juli/1.aug. 2019.

   Et indblik i dit nye job

   Du vil få en grundig introduktion og en god oplæring, der vil give dig indsigt i de fleste afdelinger i midtVask. Herefter vil du arbejde fuld tid på lige fod med dine kolleger i flere områder i en 4-dages uge (kl.6.15-15.30) med en rullende ugentlig fridag. Det forventes at du er positiv og meget socialt indstillet, har et naturligt højt arbejdstempo, et meget stabilt fremmøde og er indstillet på at udvikle dig socialt, mentalt og fysisk.

   Arbejdsmiljø i top

   Vi er blevet kåret til Danmarks bedste og mest effektive vaskeri og servicevirksomhed fordi vi også har et arbejdsmiljø i særklasse. Det indbefatter alt fra betalte pauser, holdtræning + træningsrum, egen fysioterapeut, fællesspisninger, massage- og sundhedsordning, vores sociale arrangementer hvor ikke mindst fester er mindeværdige. Vi håber også at du har lyst til engagere og involvere dig.

   Som person er du empatisk, og du begår dig nemt blandt mange forskellige mennesker. Desuden tror du på fælleskabet, ligesom du har situationsfornemmelse, social intelligens og forstår at bruge andres kompetencer til at skabe fælles resultater. Hertil er det vigtigt, at du er handlekraftig, har vilje og vedholdenhed for det, du laver. Herudover er du åben, ærlig og bidrager til at videreudvikle vores gode arbejdsmiljø.

   ”Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af midtVask. Vi glæder os til at høre fra dig.” Pernille Lundvang, Chef for midtVask

   Er du interesseret? Ansøg online via www.rm.dk/job/ (søg efter “midtvask” stilling nummer 13859 (du skal vedlægge ansøgning og evt. et kort CV)). Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag eller senest 13.juli 2018

   ”Jeg har haft studiejob på midtVask og har lagt billet ind på at arbejde fuld tid i mit sabbatår. Der er mange søde kolleger og tiden går vildt hurtigt!”. Selma 3.G. Egå Gym.

   ”Jeg startede på vaskeriet i 3.G. og har i det seneste år arbejdet i midtVask serviceafdeling på Skejby. Arbejdet er meget alsidigt, udviklende og giver mig relevant erhvervserfaring til mit studie.”. Hans-Henrik student 2017

   Læs mere
  • Job_listing_image

   19. Jul

   Står du og mangler et spændende job?

   Som servicemedarbejder er du vores ansigt udadtil og du er med til at give gæsten en super betjening og oplevelse. Dit job vil bestå i at betjene gæsterne i restauranten, opfyldning, rengøring gøre rent samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en restaurant som vores.

   Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

   Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service. Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.
   Kort sagt: Du brænder for at give vore gæster får den ypperste service hver gang, og du forstår vigtigheden i hvorfor, det skal være den ultimative oplevelse at besøge Sunset Boulevard.

   De fleste af vores servicemedarbejdere er under 18 år, og derfor ser vi gerne at du er det samme.

   • Vagter vil være fordelt på dag(morgen)-, aften- og weekend. (tidsrum 08-22:30 alle dage)
   • Vi har ungarbejder overenskomst med 3F
   • Vedhæft gerne billede når du ansøger


   Ansøgning og kontakt
   Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Restaurantchef Rikke Sørensen NAVN på 65318005 eller mail 65318005@sunset-boulevard.dk Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser