Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   13. Feb

   Midlertidigt fuldtidsjob i produktion

   Vi søger forårsbemanding til vores produktionsafsnit på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Skanderborg til opstart snarest muligt.

   Du kommer til at indgå i et lille, engageret og effektivt produktionsteam, hvor du skal betjene vores produktionsmaskiner, og hvor fokus er høj effektivitet og høj produktkvalitet.

   Du bliver trænet og oplært i vores produktionsudstyr og i vores krav til produktkvalitet og ser det som en ”sport” at levere kvalitetsprodukter til kunderne til tiden, samtidig med at der opnås og større output.

   Din faglige og personlige profil:

   • Du er ufaglært og har evt. sabbatår fra uddannelse.

   • Du har lyst til nogle måneders arbejde i produktion.

   • Du er mødestabil; ansvarsbevidst; har et naturligt ’drive’ og ka’ li’ at ”få noget fra hånden”.

   • Du har lyst, energi og vilje til at være en del af et effektivt produktionsteam, der sammen når de opsatte mål. 

   Vi tilbyder:

   • Et spændende og lærerigt produktionsjob, hvor du bliver oplært af erfarne og kompetente produktionskolleger, men samtidigt får eget og selvstændigt ansvarsområde.

   • Gode kolleger, god teamånd og et godt arbejdsmiljø. 

   RED HORSE er en innovativ og visionær teknisk vækstvirksomhed med hovedsæde i Danmark og med flere udenlandske datterselskaber. Vi er specialiseret i professionelle befæstigelsesløsninger til bygge- og industrikunder og arbejder projektorienteret med spændende og krævende kundeprojekter, hvor vi udvikler unikke produkter og løsninger for kunden.

   Vores mål er at være den foretrukne og mest innovative samarbejdspartner indenfor befæstigelsesløsninger og vi tror på, at dynamik og stort engagement kombineret med stærk dybdefaglighed er vejen til gode resultater og tilfredse kunder.

   Vi arbejder effektivt og går efter resultater på en anderledes og utraditionel måde, hvor dynamik, højt tempo og ”fighting spirit” er en del af den uformelle hverdag.

   Se evt. mere på www.redhorse.dk

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.