Ansøgningsfristen er desværre udløbet, men der er mange andre jobs at søge på Ungarbejde.

Klik her, for at se de nye jobs nu.

Annoncen er ikke længere aktiv, men der er mange andre jobs at søge på Ungarbejde.

Klik her, for at se de nye jobs nu.

Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 899

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   5. Feb

   Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele arbejdet blandt servicemedarbejderne.

   Vi lægger meget vægt på, at du er en person, som kan varetage opgaver selvstændigt bl.a. ved at sætte gæstebetjening og rengøring af restauranten i højsædet. Desuden er det vigtigt, at du er en holdspiller, og du har en klar forståelse for, hvor Holdet skal spille den bedste kamp hver eneste gang. Du kan lide at have travlt, og du trives med at have overblik og gå forrest.

   Du er passioneret omkring service, du kæler for detaljerne og gæsterne, og du har et godt humør, der smitter af på gæster og medarbejdere. Du stiler efter at skabe tilfredse gæster, der kommer igen, fordi de havde en unik og god oplevelse, og så har vi det sjovt, mens vi arbejder.

   Vi har mange gæster igennem hver dag, er det vigtigt, at du kan opretholde et højt arbejdstempo uden at gå på kompromis med kvaliteten af din service.

   Desuden er du hurtig til at skabe overblik over gæsternes behov, og du er altid smilende og nærværende.Har du evnen og viljen er der muligheder for forfremmelser i jobbet.

   • Vagter vil være fordelt på dag-, aften- og weekend.
   • Vi har overenskomst med 3F

   Ansøgning og kontakt
   Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte TITEL NAVN på telefon xx xx xx xx eller TITEL NAVN på telefon xx xx xx xx. Søg stillingen ved at klikke “Send ansøgning” her på siden.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   19. Feb

   Forestil dig én samlet pakke med alt det bedste: En hverdag i Europas mest pulserende storby, nye oplevelser i Berlin, et legat til at udøve dine kreative drømme – og et lærerigt arbejde ved siden af, så du kan tjene penge til dit ophold. Nu behøver du ikke længere nøjes med at drømme. TMPO giver dig muligheden, og du kan tage afsted allerede i morgen.

   Er du også typen, som er nysgerrig og ikke har helt nok i Danmark? Vil du gerne på eventyr, ud at opleve og udleve dine drømme som kunstner, musiker, iværksætter eller noget helt fjerde? Berlin er byen for dig – det er næsten helt sikkert. Med intet mindre end 180 forskellige nationaliteter er der plads til diversitet. Byen er fyldt med spænding og fri for fordomme. Og så kan du også arbejde der, så den store opsparing, eller manglen på samme, ikke skal forhindre dit eventyr.

   Er du studerende, en kreative ildsjæl eller iværksætter? TMPO uddeler legat på op til 15.000 kr.

   TMPO Berlin vil gerne hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed. Glade medarbejdere skaber et godt arbejdsmiljø og et stærkt sammenhold. Samtidig vil vi gerne fremme iværksætteri og udvikling og give plads til musikere, kunstnere eller andre former for kreative ildsjæle. Vi har en pulje på 15.000 kr./halvårligt, som vi gerne vil sponsorere til vores medarbejdere, som ved siden af arbejdet hos TMPO, knokler med et studie eller et kreativt projekt. Derfor kan du som medarbejder hos TMPO – lige meget om du er iværksætter, kunster, studerende eller andet – få en ”del af kagen”. For at komme i betragtning skal du blot have arbejdet hos os i minimum 6 måneder og selvfølgelig have udvist god arbejdsetik på vores arbejdsplads. Du behøver ikke være ansat i TMPO, når du modtager legatet. Du skal præsentere din ide eller dit projekt for ledelsen, der i samråd med de ørige medarbejdere uddeler legatet. .

   Berlin emmer af drømme, oplevelser og autenticitet  

   … Og som vores medarbejder, Caroline, udtrykker det: Berlin er et minikosmos, hvor visionære drømmere og iværksættere mødes. Her kan alt ske, og alt kan lade sig gøre”. Og hun har fuldstændig ret. I Berlin kan du drømme, og du kan agere. Fordomme manes til jorden, og lige meget hvilken ide du har, hvilke værdier du lever efter, bliver der ikke kigget skævt til dig. Berlin er et levende museum i sig selv med bygninger, træer, arkitektur og meget mere, som alt sammen fortæller en historie. En storby med turistattraktioner, som samtidig er indkredset af små, hyggelige gader. Graffitien, der pryder det vestlige bybillede, og de grønne parker, som bidrager til byens hygge, smelter sammen og er med til at kendetegne den spændende by.

   Hvornår vil du rejse?

   TMPO søger medarbejdere til opstart hurtigst mulig. Vi arbejder i forvejen ca. 25 unge mennesker på kontoret, men her er plads til mange flere. Kalenderen skriver snart februar – og det må være det perfekte tidspunkt for dig at rejse: Du når lige at få det sidste af vinteren med, hvor duften fra de unikke, gennemførte, retro kaffebarer indbyder til mange timers hygge. Men samtidig går du den bedste tid i møde – foråret i Berlin. Hvor alle berlinere – indfødte eller ej – strømmer ud fra deres vinterhi, og fortorvscaféerne slår dørene op og byder på lækkert, internationalt mad og drikke til en pris, der er langt lavere end i Danmark. Spree er der konstant, så ligegyldig årstid indbyder den altid til gåture med en to-go-kaffe i hånden. Der findes desuden et stort og solidt netværk af Danskere i Berlin, så du behøver ikke bekymre dig om at skulle gå turen alene.

   Spar dig dine bekymringer - tjen penge til dit ophold

   Alt det her kan du nyde, mens du tjener penge til dit ophold. Du behøver derfor ikke bekymre dig om først at skulle spare urealistisk meget op for at kunne rejse til en ny by. Du kan arbejde ved siden af og tjene penge til at leve og have det godt i Berlin. Heldigvis vil du opleve, ligegyldigt om du handler ind, går ud og spiser eller køber en fyraftensøl, tager på shopping eller sightseeing, at Berlins priser er ca. 30% lavere end Danmarks.

   Dit job hos TMPO vil bestå i at tage telefonisk kontakt til vores kunders kunder. Vi arbejder på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og velgørenhedsorganisationer, og de har alle et relevant budskab, de gerne vil ud med. Derfor kan du rent faktisk lære rigtig meget om forsikringer, elselskaber, fonte, velgørenhedsarbejde og hvad det betyder for mange mennesker. Sammen finder vi det projekt, du passer bedst på.

   En udviklingsrejse

   Selvom du primært vælger at rejse til Berlin for at opleve byen, er det en stor fordel for dig at arbejde hos TMPO sideløbende - hos os får du et job med masse af udfordringer og udviklingspotentiale. Vi giver dig nogle vigtige redskaber, som du kan bruge fremadrettet, og sammen opbygger vi dine kompetencer, så du bliver en skarp sælger og kommunikatør. Kompetencen, at tage telefonisk kontakt til kunder, er nemlig ikke noget alle bestrider. Man skal turde tage styring og kommunikere med tydelig, klar og høj stemmeføring. Men hvis du blot har modet og viljen til at udvikles, skal du helt sikker nok få succes.

   Eftersom vi støtter alle former for ildsjæle, kunstnere og iværksættere, har vi også tendens til at tiltrække mange forskelligartede mennesker. Derfor vil din arbejdsplads være præget af diversitet og god stemning. Alle kommer med forskellige baggrunde – og vi har ingen forventninger eller krav hertil. Vi kræver blot at du – selvom du måske kommer til Berlin af andre grunde – yder et hårdt stykke arbejde, når du træder ind ad døren, så du opnår individuelle og fælles mål og på den måde hurtigt opnår succes. Samtidig skal du have lysten og viljen til at udvikle dig – hvad enten du arbejder 10, 20 eller 40 timer i ugen.  

   Kontakt

   Du kan søge jobbet i formularen herunder. Hav gerne din telefon i nærheden, da vi bestræber os på at kontakte dig allerede 2 hverdage efter, du har ansøgt. I mellemtiden kan du følge lidt med på vores Facebookside. VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG.

   TMPO er et internationalt kontaktcenter, som med over 25 års erfaring er specialiseret inden for outbound telemarketing. Vi laver hovedsageligt mer- samt opsøgende salg, mødebooking til private og erhverv samt fundraising i den gode sags tjeneste. Vi har kontorer i Århus, Silkeborg, Berlin, Barcelona og Malaga samt ”Virtuelt” – hvor erfarne medarbejdere kan ringe hjemmefra. I alt beskæftiger vi knap 400 danske og svenske medarbejdere. Læs mere på www.tmpo.dk

   Vær opmærksom på du skal være fyldt 18 og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til stillingen.

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser