Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 899

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   22. Feb

   Tid til eventyr? Kickstart 2017 med et arbejde i Europas fedeste storby: BERLIN

   Er det tid til nye udfordringer? Vil du gerne arbejde i udlandet, blive en superskarp sælger, og samtidig få dit livs oplevelse? TMPO er en dansk virksomhed med afdeling i Berlin. Du kan arbejde 3, 6 eller 12 måneder – lige præcis så længe det passer dig. Vil du gerne opleve Europas fedeste storby samtidig med du tjener penge? Så slå til nu. 

   Hos TMPO er vi så heldige at have rigeligt med opgaver. Det betyder, at vi har brug for flere medarbejdere til vores fantastiske afdeling i Berlin. Du arbejder på dansk, men bor i og nyder Berlin. Vores kontor ligger midt i det pulserende og ungdommelige Kreuzberg og består af danskere og svenskere. Her er højt til loftet og plads til alle. Berlin er storby og grønne oaser. Om hvert gadehjørne finder du en retro kaffebar – hver med sit unikke særpræg. Tag på strandbar, løb en tur i de utallige parker blandt 9000 japanske kirsebærtræer, gør fund på de ugentlige loppemarkeder eller tag på guidet tur og opdag de vilde historier bag graffitien. Alt dette og mere til, kun en times flyvning fra både Billund og Kastrup!

   Dit ansvarsområde

   Du bliver ansat som phoner. Her sørger vi for, at du får en god og solid oplæring, så det er altså ikke nødvendigt med erfaring inden for telemarketing. Dine opgaver vil bestå i at tage telefonisk kontakt til vores kunders kunder. Derfor er det dog et krav, at du kan lide at tale med mange mennesker, og at du har gejst og troværdighed i stemmen. I takt med din udvikling får du flere og flere muligheder – bl.a. får du lov til at være medbestemmende i, hvilket af vores projekter du skal sidde på.

   Jobbet hos TMPO giver dig

   International erfaring og masser af vigtig læring. Vi har mange eksempler på tidligere og nuværende ledere, som har udviklet sig både personligt og fagligt i løbet af deres udlandsophold.

   Nogle helt fantastiske kollegaer og en by, der har meget mere at byde på end du aner. Hvad enten du er til fest og farver, musik og kultur eller vild graffiti, vil du få en fantastisk oplevelse i den fede by, Berlin. Desuden er kontoret placeret midt i Kreuzberg – Berlins mest pulserende bydel.

   Et fordelagtigt løn- og bonussystem, hvor der i takt med dine resultater også er mulighed for at stige.

   Et job i en fantastisk by, hvor leveomkostningerne er lave og temperaturerne er høje. Her kommer du virkelig langt for pengene, og vi tør godt love, der er råd til en ekstra fyraftensøl, som flere steder er halv pris af danske.

    

   Vi er på udkig efter

   En loyal og fleksibel medarbejder, som gerne vil have både aften- og dagvagter.

   En ambitiøst fighter, som har viljen til at lykkes, og som både knokler for egne og fælles mål.

   En medarbejder, som altid holder humøret højt og smiler – det kan nemlig høres i telefonen.  

    

   Berlin – byen med de uendelige muligheder

   Hvad enten du trænger til nye udfordringer, vil arbejde på fuldtid eller deltid eller søger en kombination af arbejde og oplevelser i dit sabbatår – er TMPO Berlin en oplagt mulighed. Caroline Sommer, en af TMPO Berlins dygtige medarbejdere, arbejdede oprindeligt i TMPOs afdeling i Århus, og skulle blot besøge Berlin i to uger. Hun forelskede sig i byen, og er der endnu. Læs hendes historie her.

    

   Kontakt

   Jobbet kan du søge direkte herfra. Hav gerne din telefon i nærheden, da vi bestræber os på at kontakte dig allerede én hverdag efter, du har ansøgt. I mellemtiden kan du følge med på vores facebookside: TMPO BERLIN.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Feb

   Vil du tjene mere og arbejde mindre? Få et fedt salgsjob, med masser af fordele, hos TMPO Malaga

   Efterspørgslen efter at arbejde hos TMPO Malaga er kæmpestor. At arbejde fra Costa del Sol samtidig med man udfører danske opgaver, og udvikler sig både fagligt og personligt, er meget eftertragtet. Derfor har vi valgt at udvide vores afdeling i Malaga, hvilket giver masser af fordele for vores ansatte. Læs mere nedenfor.

    

   Med udvidelsen af vores afdeling følger flere goder 

   • For det første bliver du en del af et kæmpestort, dansk, ungt team, som har et fantastisk sammenhold. Men ikke nok med det, bliver arbejdstiden nedsat. Normalt arbejdes der 39 timer/ugen i Spanien. Men nu har TMPO Malaga nedsat arbejdstiden til 36 timer - dog får du stadig løn for 39 timer. Det betyder, at du har flere timer til at nyde fantastiske Malaga.
   • Med dette følger også, at du får skiftende arbejdstider, hvilket de fleste værdsætter. Nogle dage møder du sent, og kan dermed sove længe, tage til træning eller hvad du har lyst til, inden du skal møde på arbejde. Andre dage møder du tidligt og har tidligt fri. Så har du masser af timer til at shoppe eller nyde stranden efter arbejde.

   Fordelene stopper selvfølgelig ikke her ...

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en naturskøn og solrig by i det varme Spanien.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN! Vil du alligevel gerne lære at begå dig på spansk, så du kan tale med naboen eller bestille tapas på den nærliggende restaurant, kan du komme på spansk-kursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge drenge og piger, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at sælge. 
   • Du vil opleve, at du udvikles - både fagligt og personligt. Samtidig med får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet. 
   • Vi giver dig et salgskursus, hvor du slutteligt får både bevis og certifikat på din læring. Dette kan du naturligvis også, med fordel, tage med dig videre.
   • Du tjener penge. Ganske simpelt. Så kan du samtidig leve godt i Malaga eller måske spare op til et studie, en rejse, etc. Du får en grundløn, tilpasset de spanske forhold, samtidig med vi tilbyder dig et bonussystem uden loft. Psst.. Vores bonussystem er i september 2016 blevet optimeret, så det nu er nemt for alle at optjene bonus.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er defineret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder. 
   • Du har også selv mulighed for at blive leder. Finder du ud af, at du også i fremtiden vil arbejde med salg, er der nemlig mulighed for at gøre karriere inden for TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som hurtigt har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite
   • Fordelene ved at bo i Malaga er mange. De ultrabillige priser, den gode tapas, de sjove barer, varmen og de lækre strande, naturoplevelser, sportsmuligheder og meget, meget mere. 

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser herned for at arbejde. 

   Vi vil elske at byde dig velkommen i vores salgsafdeling, hvis du ...

   • Har en positiv indstilling til tingene og i forandringssituationer ser mulighederne i stedet for begrænsningerne.
   • Elsker at tale med mennesker - både personligt med dine kollegaer og med kunder over telefon.
   • Arbejder effektivt og kan levere nogle stabile resultater.
   • Smiler så meget, at det kan høres over telefonen.
   • Ikke er bange for at spørge om hjælp, hvis du går i stå.
   • Er lidt af et konkurrencemenneske, som ikke bare lige giver op.

    

   Arbejdet hos TMPO Malaga 

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. På vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin arbejder i alt knap 400 medarbejdere.   

   TMPO Malaga bliver din arbejdsgiver, men du vil komme til at arbejde på vegne af nogle af Danmarks største virksomheder og organisationer. Du har altså mulighed for at arbejde i en energisk virksomhed, fyldt med dygtige og glade mennesker, og samtidig repræsentere markedets velanskrevne virksomheder og organisationer. Vi har forskellige projekter du kan arbejde med, både inden for salg, mødebooking og NGO hjertesager. Erfaring er ikke et krav. Til gengæld er det vigtigt, at du har lyst til at dygtiggøre dig og lære det, du ikke kan i forvejen.

   Ansættelsesforhold

   Alle fordele er slet ikke nævnt endnu.

   Du kan opnå ekstra fordele alt afhængig af, hvilken kontrakt du vælger. Vi har to forskellige kontrakter. Den ene er en "standardkontrakt", hvor du ansættes på almindelige vilkår. Den anden er en "7 måneders kontrakt", hvor du får en masse fordele. Blandt andet arbejder du under danske vilkår, hvor du optjener flere feriedage og får løn under sygdom. Desuden får du 5% mere udbetalt i løn, samtidig med du betaler mindre i skat. Det eneste det kræver, for at du kan blive ansat på denne fordelagtige kontrakt, er, at du kan forpligte dig til at arbejde hos TMPO i minimum 7 måneder. Vores rekrutteringspersonale glæder sig til at fortælle dig mere om mulighederne, når de ringer dig op.   

   Kontakt

   Vil du have dit livs oplevelse og kunne skrive kommunikation og salg på dit CV? Så søg nu. Vi kontakter dig senest 1-2 hverdage efter, vi har modtaget din ansøgning, så hav gerne din telefon i nærheden. Du kan betragte vores opkald som en slags "første samtale". Eftersom dit arbejde kommer til at bestå i at tage telefonisk kontakt til potentielle kunder, er det naturligvis vigtigt, du har god stemmeføring og er flydende i dansk tale.

   Har du helt specifikke spørgsmål, kan du kontakte os på 89202020. Ansættelse snarest mulig.

   Vi glæder os til at høre fra dig.

   PS: Når du har søgt jobbet, kan du - hvis du har lyst - snuse lidt til vores Malaga guide fyldt med anbefalinger fra vores nuværende medarbejdere. Her finder du vores bedste tips til restauranter, shoppingmuligheder og barer i Malaga.

    

    

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Feb

   JOB HOS TMPO BERLIN

   10999, Berlin

   Vil du have et job, hvor du hver dag arbejder i den gode sags tjeneste? Er du samtidig eventyrlysten og blandt de mange, der elsker fantastiske Berlin? SØG JOB HOS TMPO BERLIN NU.

   Har du leget med tanken om at flytte til Berlin for at arbejde i en periode? Nu kan det blive en realitet - og du får samtidig en masse gode fordele med i pakken. Du kommer til at arbejde i den gode sags tjeneste med TMPO som din arbejdsgiver, men på vegne af danske velgørenhedsorganisationer. Du får samtidig mulighed for at vælge at blive ansat på en fordelagtig kontrakt, hvor du bl.a. får 20% mere udbetalt i løn. Grib chancen nu og glæd dig til at få arbejde i en salgsafdeling med masser af tmpo på.

    

   Værdifuldt arbejde i en vigtig sag

   Vil du arbejde i en god sags tjeneste og hver dag møde op og udføre et utrolig vigtigt og værdifuldt stykke arbejde? Din opgave vil blive, på vegne af større, danske, humanitære organisationer, at hverve støttebidrag, indsamlere, medlemmer etc. Du skal med andre ord tage telefonisk kontakt til mænd og kvinder i Danmark, hvorfor det er vigtigt, at du har behagelig stemmeføring og kan tage styring i en dialog.

   Hvis du søger jobbet hos TMPO Berlin, får du ikke kun et arbejde i den gode sags tjeneste, du får også en masse oplevelser i en fantastisk by med verdens bedste kollegaer. Fordelene er mange, her er blot nogle af dem:

   • Du får en fantastisk oplevelse for livet, hvor du bor, arbejder og lever livet i en international og vanvittig spændende by.
   • Opgaverne foregår på dansk, så du skal ikke bekymre dig om sproglige udfordringer. MEN vil du alligevel gerne lære at begå dig på tysk, så du kan tale med naboen eller bestille lækkert mad på den nærliggende restaurant, kan du komme på tyskkursus på TMPOs regning.
   • Du bliver en del af et fantastisk sammenhold, som udgøres af en masse unge mennesker, der alle sammen har lyst til at leve livet og lære at blive knivskarpe inden for salg, kommunikation og præsentationsteknikker.
   • Du vil opleve, at du udvikles både fagligt og personligt. Samtidig får du pyntet dit CV med kompetencer som salg og kommunikation, hvilket er efterspurgt i erhvervslivet. Alt i alt bliver du godt rustet til efterfølgende at begynde et studie eller andet job på arbejdsmarkedet.
   • Ser du fremtidspotentiale i arbejdet, er der mulighed for at gøre karriere internt hos TMPO. Vi har mange eksempler på dygtige medarbejdere, som har avanceret og er blevet til endnu dygtigere ledere i vores virksomhed. Læs mere om leder- og karrieremulighederne på vores karrieresite.
   • Du får sparring med kompetente ledere. TMPO er karakteriseret ved en meget flad struktur, så der er ikke langt til din nærmeste leder.
   • Fordelene ved at bo i Berlin er mange. Priserne er meget lavere end i Danmark - både når du handler ind, spiser på restaurant og skal betale din husleje. Der er utallige muligheder for dig, der elsker musik, sport, kunst og kultur, festival og farver, graffiti - eller dig, der bare elsker at slentre rundt i en international og multikulturel by.

   Alt i alt er vi sikre på, du ikke vil fortryde dit valg, hvis du rejser til Berlin for at arbejde hos TMPO.

   Bliv ansat på fordelagtig kontrakt

   Som noget helt nyt har TMPO nu mulighed for at tilbyde DIG at blive ansat på en fordelagtig 7-måneders kontrakt. Du bliver ansat under danske vilkår, hvormed du bl.a. optjener 2,08 feriedage pr. fuldtidsmåned. Desuden sparer du omkostningerne til social sikring i Tyskland, som du på en almindelig kontrakt ellers selv skulle betale. På en 7-måneders kontrakt betaler TMPO nemlig social sikring for dig i Danmark, hvilket er en økonomisk fordel for dig. Det betyder nemlig, at du får 20% mere udbetalt i løn pr. måned.

   Det eneste du forpligter dig til er at arbejde hos TMPO Berlin i minimum 7 måneder. Naturligvis er kontrakten ikke bindende, men idet vi investerer noget i dig, ser vi også gerne, du investerer noget tid i os.    

   Er det nødvendigt med erfaring?

   Nej! Det er ikke nødvendigt med erfaring. Så længe du arbejder målrettet og ønsker at give den en skalle, er det underordnet, hvilken baggrund du kommer med. Eftersom dit arbejde vil bestå i at kontakte forskellige mennesker over telefon, er det dog nødvendigt, at du kan lide at tale med mennesker i alle aldre, og at du kommunikerer med loyalitet og troværdighed i stemmen. Vi ansætter mange forskellige mennesker, med meget forskellige baggrunde og interesser, hvilket giver et super godt og dynamisk arbejdsmiljø.

   Hvis du ikke har erfaring skal du dog være forberedt på, at du, måske blot i din opstartsfase, vil blive lært op på et andet projekt. Vi forsøger at vurdere, hvor dine kompetencer kan bruges bedst muligt, og vi håber naturligvis, du er fleksibel i forhold hertil.

   Kontakt

   Har du en ven eller veninde, som du tror, også kunne være interesseret i stillingen, så er du meget velkommen til at fortælle vedkommende herom, og så vil vi naturligvis sørge for, at I vil kunne rejse herned og deltage i opstartsforløb på samme tid.

   Vil du have dit livs oplevelse, arbejde i den gode sags tjeneste og samtidig kunne skrive kompetencer som kommunikation, præsentationsteknikker og salg på dit CV, så søg nu. Du kan søge jobbet direkte herfra. Vi ringer dig op 1-2 hverdage efter vi har modtaget din henvendelse så hav gerne din telefon i nærheden. Vær opmærksom på, du skal være fyldt 18 år og være flydende i dansk tale for at komme i betragtning til stillingen.

   TMPO er en international salgs- og servicevirksomhed, som i over 25 år har specialiseret sig inden for outbound telemarketing. Vores knap 400 medarbejdere arbejder på vores kontorer i Århus, Silkeborg, Malaga og Berlin. 

    

    

   Læs mere
  Sortér efter
   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder.

   Smiley face

   Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

   Persondatapolitik | Regler og betingelser