Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
Søger du job?
1.495,-
Mangler du en medarbejder?

Ungarbejde.dk - jobportal for unge

Ungarbejder regler

Er du ung, og søger dit første fritidsjob, men kender ikke lige reglerne for, hvor lang tid du må arbejde, eller hvad du må arbejde med i forhold til din alder, så se her: Job som 13 årig, Job som 15 årig.

Fritidsjob

Fritidsjob for unge finder du på denne jobportal. Det eneste du skal gøre er at bruge det følgende link, så finder du ledige fritidsjob.

Fuldtidsjob – job over 18 fuldtid

Om du søger et sabbatår job på fuldtid, eller et fuldtidsjob for en længere årrække, så kan du via søgefunktionen på Ungarbejde.dk sortere efter : Type, så du finder jobs, som er relevante for dit sabbatår, arbejde i udlandet eller fuldtidsjob.

CV - Hvad er et CV?

Et CV kan være en udfordring at skrive, når du er ungarbejder eller over 18 år, da det er begrænset, hvad du har af erfaring fra fritidsjob eller fuldtidsarbejde. Men her kan du se, hvordan du laver et godt CV og hvad et CV er.

Ansøgning skabelon

Når du bruger jobportalen Ungarbejde.dk, så er det let for dig at lave en ansøgning. Du opretter en gratis profil, og får automatisk en skabelon til din ansøgning. Din ansøgning kan være afgørende for, om du får jobbet. Her finder du en: Ansøgning skabelon.

821

Ledige stillinger

219365

Oprettede profiler

59

Besatte stillinger